Blog

Sunday Roundup | Beauty, favoriete blogs en video’s!

Alle artikelen van afgelopen week weer in een handig overzichtje op de zondag! Afgelopen week weer een aantal opdrachten van de #30DaysBlogChallengeNL gedaan, geen nieuwe video, wel een heleboel foto’s en een beauty review. Lees je weer mee?

Op maandag kwam er geen nieuwe video online. Ik deelde een artikel met mijn populairste YouTube video’s. Omdat we nu in Wales zijn heb ik geen tijd om een nieuwe video op te nemen.

Aanstaande week zal ik ook even gaan schuiven met mijn planning. Ik heb een hoop leuke dingen gekocht in Wales die ik jullie graag wil laten zien. Maar aangezien we zaterdag op zondag nacht teug rijden naar Nederland denk ik niet dat ik zondag nog de puf heb om een video op te nemen! Ik denk ook dat mijn gezicht het niet zo lekker zal doen op camera na een nachtje doorhalen 😉

Wel een hoop foto’s in de Lovely Pictures van dinsdag. We zijn lekker aan het genieten van onze vakantie in Wales bij mijn schoonouders. En believe it or not, het was mooi weer (nou ja, geen regen dan 😉 )!

Ik vind het heerlijk om andere blogs en vlogs te lezen/kijken. Eén van de opdrachten van de #30DaysBlogChallengeNL was om je 5 favoriete bloggers/vloggers van dit moment te delen. Mijn favorieten kan je lezen in het artikel van woensdag.

Mijn beste en slechtste eigenschappen las je in de blog van donderdag. Wat zijn jouw beste en slechtste eigenschap?

Vrijdag was mijn allerliefste man jarig! We hebben lekker rustig aan gedaan. Op Lovely Charlotte kon je een review lezen van het Garnier Micellair Water in Olie.

Als getogen Brabander is gastvrijheid mij met de paplepel ingegeven. Maar is het zo gebleven nadat ik, als student, op kamer ging wonen in het “directe” Noorden? Je leest het in de blog van zaterdag!

Zoals ik al schreef rijden we zaterdagnacht terug naar Nederland en komen we daar zondagochtend vroeg aan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik stiekem best een beetje opkijk tegen die lange autoreis. Gelukkig hebben we deze keer het langste stuk eerst.

Ik wens je een heel fijne week met hopelijk veel mooi weer (tenminste dat wordt nu voorspelt!)

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: