Blog

Sunday roundup |Argan olie en blog challenge!

Elke zondag kan je op Lovely Charlotte een Sunday Roundup verwachten van afgelopen week. In deze weekly roundup vertel ik je alles over de artikelen die afgelopen week online kwamen.

Sunday Roundup

Maandag is videodag! Deze keer nam ik een van alles en wat video op. Ik kletste jullie bij over ons nieuwe huis, hoe het is om bij mijn ouders te wonen en wat we in de vakantie gingen doen. Ook kwam er nog een mini shoplog voorbij van spulletjes die ik al voor het nieuwe huis had gekocht (eindelijkkk!!)

Vast prik op dinsdag zijn mijn Lovely Pictures. Hierin zie je foto’s van ons dat we nu echt officieel tekenen voor ons nieuwe huis, knutselden Ifan en ik lekker buiten en was Daddy er weer in het weekend.

Ik ben een sucker voor mooie woorden en zinnen. Op woensdag koos ik mijn favoriete quotes uit om met jullie te delen. Een aantal serieuze maar ook met een gezonde dosis sarcasme 😉

In samenwerking met Supernaturals testten ik de 100% pure Argan olie met aloë vera. Mijn bevindingen vertelde ik jullie in het artikel van donderdag. Ik kan je verklappen, ik ben erg enthousiast!

Vrijdag kon je lezen aan welke tv-programma’s ik wel eens mee zou willen doen. Deel jij mijn mening of zou je wel aan iets anders willen meedoen?

En last but not least op zaterdag een lijstje met dingen die me blij maken. Ik maak wel vaker een Happy List, deze hoorde bij de #30DaysBlogChallengeNL.

Aankomende twee weken zijn wij in Wales bij de ouders van Dafydd. Dafydd en ik gaan samen ook nog een paar dagen naar Cardiff. Lekker even een weekendje met z’n tweeën en opa en oma genieten van Ifan! Ideaal geregeld lijkt me 😉

En dat was het weer voor deze week! Ben benieuwd wat jullie van de tweede Sunday Roundup vinden. Laat je het me weten in de comments?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: