Interieur

Interieur Inspiratie | Stoer en speels combineren met Sebra & Hay

De inrichting van de kinderkamer blijft iets persoonlijks. De ene houdt meer van een stoer interieur en een ander zal eerder gaan voor een vrolijk en speels uiterlijk. Maar hoe kan je beide combineren en toch voor een fijne kinderkamer zorgen? Ik laat je zien hoe je het vrolijke en speelse kindermerk Sebra kan combineren met het stoere interieurmerk Hay.

 

Sebra

Sebra is een Deens merk wat alles voor kinderen heeft. Van knuffels en beddengoed tot de mooiste design meubels voor in de kinderkamer.

Dit vrolijke en speelse merk heeft bij elk ontwerp gedacht aan de veiligheid en kwaliteit van de producten. Je vindt bij Sebra veel items die van hout of katoen zijn gemaakt. Sebra Kindermeubels zijn een echte musthave in je interieur!

 

Hay

Hay is een prachtig interieur merk met stoere items. Dit merk is pas vanaf 2003 op de markt, maar heeft al vele harten veroverd. Naast meubels heeft Hay ook een heel toffe accessoires collectie met o.a. de veelgevraagde Dot Cushion familie.

 

Combineren van twee verschillende merken

Hay en Sebra zijn twee heel verschillende merken. De een speels en vrolijk en de andere stoer en volwassen. Hoe kan je deze twee merken nou combineren in een kinderkamer?

Wat dacht je van een toffe bureauplank van Sebra aan de muur van de kamer van je kind en dan gecombineerd met zo’n authentiek stoeltje?

 

Sebra Wand kinderbureau grijs € 169,95 (nu € 152,96)

 

Hay Result stoel € 249,00

 

Je kan gebruik maken van de accessoires van Sebra. Ze hebben een heel leuke puzzel van het alfabet en die geweldig neushoorn die je op het bureau ziet. Daar wordt jij (en je kind!) toch op slag verliefd op?!

 

Stoer en speels combineren, Sebra & Hay

Sebra Trek neushoorn speelgoed € 39,95

 

Sebra ABC houten puzzel € 44,95

Een mooie en tijdloze boekkast op de kinderkamer is altijd handig. Ifan neemt zoveel dingen mee van school die hij graag ’tentoon wil stellen’ dan komt zo’n boekenkast altijd van pas. Ook is het leuk om hier mooie accessoires op te zetten of ‘gewoon’ boeken 😉

 

Hay Woody Column Low kast € 248,00

 

Sebra Alfabet stapelblokken speelgoed € 44,95

Hay Wooden Hand kunst medium € 25,00

 

Om de kamer mee af te maken is een mooi vloerkleed en wat lekkere kussens altijd goed. Het vloerkleed is ook verkrijgbaar met bruine en roze tinten. Het kussen van Sebra is ook verkrijgbaar in het roze. De kussens van Hay zijn in meerder kleuren te koop.

Sebra Geweven vloerkleed 180×80 € 79,95 (nu € 71,96)

Sebra Cloud kussen € 54,95

Hay Dot Cushion Hero kussen 60×45 € 79,00

Hay Dot Cushion Tonus 4 kussen 60×45 € 79,00

 

Ik vind de boekenkast van Hay erg mooi en zou zeker een aanwinst in ons interieur zijn. Welk items vind jij het leuks en waar zou je dit neerzetten?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: