Lovely Pictures

Lovely Pictures Mei | Wales, Sprookjes Wonderland en Moederdag!

De eerste twee weken van mei zijn voorbij gevlogen. De eerste twee weken van mei waren ook nog eens
meivakantie. We vertrokken ’s avonds op Koningsdag richting Wales en kwam op de 7e ’s ochtends vroeg weer thuis. We zijn naar Sprookjes Wonderland geweest, hebben gezwommen en gingen in het weekend weer richting Brabant om Moederdag te vieren.

 

Vrijdag 27 april t/m maandag 7 mei

Vrijdagavond rond een uurtje of 7 vertrokken we met de auto richting Wales. Ik reed het stuk naar Calais en Dafydd heeft in Groot-Brittannie gereden. Dat links rijden waag ik me niet aan hoor 😉 Zeker niet het laatste stukje naar m’n schoonouders, dat is zo’n mega smal en kronkelig weggetje. Aan de ene kant ga je omlaag een riviertje in en aan de andere kant ga je een berg omhoog.

 

 

Op zondag vierden we mijn schoonmoeder haar 60e verjaardag. Ze is eigenlijk pas in juni jarig, maar omdat Ifan dan gewoon naar school moet zijn we nu gekomen om het te vieren. Mijn schoonzus en haar vriend en mijn zwager met vrouw en kinderen Waren er allemaal op zondag. We hebben gezellig met elkaar gekletst en gegeten. Een fijne dag!

Maandag was een dagje voor Dafydd en mij samen. We hebben gewinkeld, zijn daarna uit eten geweest en hebben om de dag af te sluiten nog een filmpje gepakt. Omdat onze beide ouders niet in de buurt van Haarlem wonen, hebben we niet vaak de gelegenheid om samen een dagje weg te gaan. Als de kans zich dan voordoet grijpen we deze uiteraard met beide handen aan 🙂

Verder zijn we nog een keertje met Ifan de stad in gegaan om te shoppen voor nieuwe kleding en zijn we met mijn schoonouders uit eten geweest.

 

 

Op zondag 6 mei hebben we ’s middags geslapen en zijn we na het avondeten, rond 18:00 uur, vertrokken richting huis. De reis ging op zich best goed, alleen kwamen we bij Den Haag in de ochtendspits terecht. En ik kan je vertellen, als 13 uur in een auto hebt gezeten én een nachtje hebt doorgehaald, is file echt niet leuk! Gelukkig viel het mee en waren we om 8:15 uur thuis.

 

 

Je begrijpt dat wij op maandag net veel waard waren 😉 We hebben ’s avonds nog wel gebarbecued met z’n drieën, maar daar is ook alles mee gezegd!

 

Dinsdag 8 mei t/m vrijdag 11 mei

Dinsdag was ook nog een heerlijk dagje rustig thuis. Ifan sliep redelijk lang uit dus wij hebben ook weer wat bij kunnen slapen. Het was heerlijk weer en dat is ook precies wat we vandaag hebben gedaan. Vooral genoten in de tuin.

 

 

Woensdag zijn we een dagje naar Sprookjes Wonderland in Enkhuizen geweest. Ifan is daar al een keertje eerder geweest met een schoolreisje dus we wisten dat hij het leuk vond. Het is een ideaal park waar veel bomen staan en waar dus veel schaduw is. Het park is niet te groot, maar er is voldoende te doen om je er een middagje te vermaken.

 

 

Donderdag, Hemelvaartsdag, gingen we zwemmen in Heemstede. ’s Ochtends deed ik eerst met mijn trainer een warkout bij Five21. Het was absoluut wel weer nodig na 2 weken niks te hebben gedaan. En ik heb het geweten ook!

Ifan zit nu een klein half jaartje op zwemles en wilde graag een keertje met ons ‘vrij’ zwemmen. Wat een enorm verschil is het nu hij wat meer zekerheid heeft in het water. Uiteraard nog wel met bandjes om, maar er was geen angst (meer) en we hebben ons ontzettend vermaakt!

 

 

Vrijdag weer een dagje lekker rustig aan ♡ wel deden we wat boodschappen. Ifan vind de roltrap voor winkelwagentjes bij de parkeergarage altijd erg leuk 😉

 

Zaterdag 12 mei & Zondag 13 mei

Zaterdagochtend fietste ik naar de stad om bij Prenatal een cadeautje voor mijn zusje te kopen. Ik ben echt he-le-maal verliefd op de Sweet Petite lijn, zoooooo lief! Bij Sissy-Boy kocht ik een moederdag cadeautje voor mijn moeder.

 

 

Daarna vertrokken we naar mijn ouders in Brabant. Het was heerlijk weer en ’s avonds hebben we met z’n alle wederom gebarbecued.

 

 

Zondagochtend werd ik wakker gemaakt door mijn allerliefste mannetje met cadeautjes. Op school had hij een potje voor zonnebloemen gemaakt met zonnebloemzaadjes erin, en ik kreeg een toilettas met de letter C en een lekker luchtje

 

 

Zijn jullie al eens naar Sprookjes Wonderland geweest?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

2 Comments

 • will langenberg

  Nee, ben nog nooit naar Wonderland in Enkhuizen geweest.
  Misschien gaan wij in de toekomst er wel een keertje heen met de kleinkinderen.
  Het lijkt mij heel leuk en niet zo massaal als zoveel andere parken.

  25 mei 2018 at 20:47 Reply
 • Sylvia - alovelyadventure

  Wij gaan er toevallig zondag de 3e naartoe met mn schoonouders. Ben erg benieuwd hoe Zoë het gaat vinden. Een crime hé als je familie zover weg woont. Wij hadden het ook liever anders gehad maar helaas. Maar het maalkt de bezoeken wel intenser en specialer.

  25 mei 2018 at 23:12 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: