Mama & Kids

Sparen is leuk met Chuck!

Ifan heeft voor zijn vierde verjaardag naast de “gewone” cadeautjes, ook wat geld en cadeaubonnen gekregen. Zo kon hij zelf iets leuks uitzoeken in de speelgoedwinkel én kreeg hij niet alles in een maand en de rest van het jaar niks meer. 

Wij vinden het belangrijk om al vroeg te beginnen met het besef van geld. Niet zozeer de waarde ervan, maar meer het principe dat je niet “zomaar” alles kan krijgen. Voor sommige dingen moet je sparen. En wat is er nou leuker om te sparen met een toffe spaarpot!

Chuck

CHUCKFAMILY Ollie

Wim de Prez is een Belgische kunstenaar die al meer dan 10 jaar schilderijen en sculpturen maakt. Afgelopen jaar is hij begonnen met het ontwerpen van de CHUCKFAMILY. 10 gekke, lieve en grappige spaarpotten met ieder een eigen karakter.

Ik kreeg Ollie. Alleen de naam vind ik al leuk! Het is de behulpzame spaarpot. 

Ollie is de meest behulpzame Chuck van de CHUCKFAMILY, maar hij wil er wel altijd iets voor terug. Een aai over zijn rug, een leuke opmerking over zijn opvallende kleuren… Eén klein compliment kan Ollie’s dag maken!

 En Ollie had er meteen vrienden gemaakt in huize Evans-Meijer. Ifan vind hem té gek! Het liefste had hij Ollie meegenomen naar bed, maar op het tafeltje in zijn kamer leek me een beter plan 😉 

Toen Ifan naar school ging moest Harry (dé knuffel), Ollie gezelschap houden. En ik moest ook af en toe wel even kijken of het goed met ze ging 😉 

Wil jij nou ook zo’n leuke spaarpot? Neem dan eens een kijkje in webshop van de CHUCKFAMILY!

Mocht je het leuk vinden om meer van Wim de Prez en zijn CHUCKFAMILY te zien, op zijn Pinterest vind je een breed scala van zijn ontwerpen!

Vinden jullie sparen en omgaan met geld ook belangrijk voor je kind(eren)?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

Samenwerking blog

You may also like

2 Comments

 • Wim de Prez

  Ollie is duidelijk in goede handen bij Ifan en Harry! Fijne blogpost Charlotte!

  17 maart 2016 at 10:46 Reply
 • Heidi

  Wat een super leuke spaarpot is het meid.
  Ik vind dat ook, Dario moet van mij ook steeds wat geld dat hij krijg in zijn spaarpot steken

  17 maart 2016 at 18:32 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: