Blog, Persoonlijk

Spam je blog & Ask me anything!

 

Spam je blog & ask me anything!

Ik vind het altijd zo ontzettend leuk om reacties van jullie te krijgen. Ik lees ze met veel plezier en probeer ook altijd te antwoorden. Ik probeer ook altijd even naar de blog van de desbetreffende persoon te gaan 🙂

Daarnaast lees ik zelf ook graag blogs. Ik ben groot fan van, hoe kan het ook anders ;-), mamablogs. Maar ik lees ook graag een blog over lifestyle, beauty, interieur, DIY en eten. Eigenlijk vind ik heel veel verschillende dingen leuk 🙂

Vandaag mogen jullie hieronder in de reactie je eigen blog spammen! Vertel even kort waarover je schrijft en een link naar je website.

Wil je nog iets over me weten? Dit is kans! Je mag me alles vragen, dit kan je ook in de reacties doen 😉
Het ligt eraan hoe nieuwsgierig jullie zijn, of ik de vragen meteen beantwoord door te antwoorden op je reactie, of dat ik er nog een losse blog/vlog van maak. Waar gaat jullie voorkeur naar uit, een geschreven tekst of een filmpje?

Ik ben benieuwd naar jullie blog en vragen!

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

18 Comments

 • Bianca Schrijft

  Wat ik me afvraag bij alle mama bloggers. Hoe vind je de rust om te kunnen bloggen? Zelf heb ik geen kinderen, maar heb soms al moeite om tijd te plannen voor het bloggen, hoe leuk ik het ook vind.

  Mijn eigen blog gaat echt over alles wat mij boeit. Dit kunnen blogs/columns zijn over mijn mening over het leven en gebeurtenissen, maar ook gezondheid gerelateerde blogs vooral met thema evenementen, boekreviews, dagjes weg. Van alles wat me dus bezig houd in dit leven.
  http://www.biancaschrijft.nl
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Eropuit: #1 Kasteel de KeverbergMy Profile

  20 november 2015 at 07:34 Reply
  • Andrea

   Dat zou ik ook wel eens willen weten haha.
   Ik ben pas begonnen met bloggen en heb een kleine dreumes rondlopen, soms kom ik gewoon nergens aan toe.

   20 november 2015 at 12:16 Reply
 • Nicole @ Everyday-Life.nl

  Hoi! Ik ben Nicole en mijn blog is http://everyday-life.nl
  Ik blog daar over het moederschap 🙂 Het is een persoonlijke en informatieve blog! En wat ik mij afvraag, wat is nou jouw favoriete blog om te lezen? Welke open jij ’s ochtends gelijk?
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Say what?! Vrouw maakt tentamen tijdens de bevallingMy Profile

  20 november 2015 at 11:31 Reply
 • Andrea

  Hoi hoi,
  Leuk dat we onze blogs mogen spammen!
  Ik ben Andrea en ik blog op http://www.happymamalife.nl
  Ik blog over alles wat me bezig houd, over het mama zijn, DIY, recepten en ideeën.

  20 november 2015 at 12:21 Reply
 • Alexa

  Hey! Ik kende jouw blog nog niet maar ziet er super uit. Ik volg ook heel graag mamablogs.
  Mijn blog vind je op http://livingwithemily.wordpress.com. Ik blog over mama-zijn met recepten voor groot en klein, veel lifestyle en persoonlijke artikelen en af en toe ook wat beauty. Ik studeer nog eventplanning en daarover gooi ik geregeld ook eens een artikeltje online. Het is naast mijn dochter (jaja cliché) mijn grootste passie.
  Mijn vraag is wat vind jij het belangrijkste aan een blog. Ik blog nog net geen jaar maar vraag me altijd af waar meer ervaren bloggers belang aan hechten. En ook, als ik 2 vraagjes mag stellen, hoe bevalt het vloggen je? Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om het ook te doen maar ik krijg de stap maar niet gezet.
  Groetjes.
  Alexa onlangs geplaatst…Baby recept: Butternutpompoen, wortel en zoete aardappel met kipMy Profile

  20 november 2015 at 12:43 Reply
 • Kim

  Mijn naam is Kim en mijn twee grootste passies zijn fotograferen en filmen. Mijn blog http://www.gratefuldays.nl staat in het teken van dankbaarheid, vriendelijkheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

  20 november 2015 at 14:37 Reply
 • Sophie

  Ik ben wel benieuwd hoe je dag er gemiddeld uitziet en hoe jullie de taken verdelen op de dagen dat jij invalt voor de klas?
  Op mijn blog http://www.sophietjes.nl schrijf ik over lekkere recepten, boeken die ik gelezen heb en leuke dingen om te doen in Rotterdam.
  Sophie onlangs geplaatst…Rotterdam: Van Bosch tot Bruegel in het Boijmans Van BeuningenMy Profile

  20 november 2015 at 14:50 Reply
 • Mayke

  Leuk! Ik begin net pas een beetje met bloglovin etc.
  Mijn blogs zijn overigens:

  http://www.maybeautyblog.nl
  http://www.bymayke.com
  en http://www.maymusthaves.nl/maymagazine

  xxxx Mayke

  20 november 2015 at 20:05 Reply
 • jeapiebel

  Ik ben Jeapiebel en mijn blog is https://www.choosebeautiful.nl. Ik kan vertellen over mijn blog, maar met een kijkje zie je meer … 😉 bedankt voor de spam!

  20 november 2015 at 20:24 Reply
 • Kalliopia

  Hoi! Ik ben in September begonnen met een persoonlijke blog. Ik deel heel graag tips om productiever te zijn en heel wat persoonlijke verhalen. Af en toe komen er ook wat beauty- en reisverhalen bij :). Leuk dat we mogen spammen! http://www.kalliopia.com/
  Kalliopia onlangs geplaatst…Tips om een berg werk te verzetten + “Herpak-week”My Profile

  21 november 2015 at 10:44 Reply
 • Lies

  Ik schrijf over hetgene wat me bezighoudt. Maar vooral vaak fashion-gerelateerd. Daar zit ik dan ook het vaakst mee in mijn hoofd. Maar ook lifestyle en reizen passeren al wel eens. http://www.precieslies.weebly.com

  21 november 2015 at 16:52 Reply
 • dionne

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  21 november 2015 at 18:43 Reply
 • Marjolein

  Hoi! Bedankt voor het spammen 🙂
  Op de site http://vroemmmama.com/ schrijf ik over van alles en nog wat áls het maar over auto’s gaat.
  Auto’s?!?!?! Ja zeker! Geef mij een auto, een tank vol brandstof en ik ben als een kind zo blij. De kilometers rollen onder mijn wielen weg en mijn glimlach wordt steeds groter.
  Samen met onze Kids test ik voor diverse merken op gebruiksvriendelijkheid voor ons al moeder/gezin. Auto’s maar ook koffiebekers, autostoelen en nog veel meer.

  Jouw blogs zijn echt heel leuk om te lezen! Persoonlijk vind ik de geschreven versie fijn, lekker relaxed bij het ontbijt. Veel succes, ik ben benieuwd wat we nog allemaal van je gaan zien!
  Marjolein onlangs geplaatst…Check de WintercheckMy Profile

  22 november 2015 at 20:47 Reply
 • Monica

  Hoi ik ben Monica. Ik ben een werkende mama en ben eigenaar van een persoonlijke blog. http://Www.littlebyme.nl
  Ik zou het leuk vinden als je/jullie ook bij mij een kijkje willen nemen.
  Veel liefs!

  22 november 2015 at 22:54 Reply
 • Vandaagismooi.nl

  Wat leuk dat we onze blogs mogen spammen. Zie dat Comment Luv er mijn link al bij zet dus dat is top!

  Vraagjes:
  – Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?
  – Waarom blog je?
  – Wat doe je allemaal in je vrije tijd?

  Geen idee of hier al iets van gevraagd is maar ach.. 😉
  Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…10 fijne dingen # 3My Profile

  23 november 2015 at 13:15 Reply
 • Sabine

  Hoi! Ik kwam op je blog via Facebook en dit komt meteen goed binnen natuurlijk 😉 Ga ook even verder kijken op je blog en heb er ook al ander leuk leesvoer tussen zien staan hier in de reacties 🙂

  Mijn naam is Sabine en ik schrijf over mijn leven in Colombia waar ik bijna een jaar geleden naartoe ben geëmigreerd voor de liefde. Mijn blog kun je vinden op: https://besabine.wordpress.com/

  Groetjes, Sabine
  Sabine onlangs geplaatst…Fotoblog: hoog in de Colombiaanse AndesMy Profile

  23 november 2015 at 18:16 Reply
 • EB Fashion Plaza

  Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

  30 november 2015 at 17:25 Reply
 • All About Bertina

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

  19 februari 2016 at 09:13 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: