Blog

Spam je blog #2 April

Op het nippertje nog een april spam je blog! Dus spam, spammer, spamst!

Net zoals op de website van Breg Blogt, mag je vandaag ook je blog en/of webshop op Lovely Charlotte spammen! Dubbel zoveel spam vandaag dus 😉

Wil je vertellen waarom jouw blog of webshop dé website is waar iedereen een kijkje moet nemen, doe dat dan in de reacties!

Een paar puntjes voor de spam je blog

♥ Eén keer spammen is voldoende
♥ Beschrijf op een leuke manier je blog of webshop, waarom moeten andere bij je komen kijken?
♥ Kijk ook eens op de website van de eerdere reacties, en laat bijvoorbeeld een leuke reactie achter! 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs en/of webshop! Ik kom zeker een kijkje nemen bij een aantal!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

7 Comments

 • ByLeen

  Wat leuk dat je andere bloggers de kans geeft omelmaar te leren kennen

  Ik zelf blog ook op: http://byleen.wordpress.com

  Ben een single mama van 3 jonge kinderen en blog over alles wat wij meemaken maar ook over persoonlijke dingen die in het verleden zijn gebeurd.
  Bakken is een hobby van mij dus af en toe verschijnt er ook een recept of een leuke shoplog

  Ik zou zeggen kom gezellig eens langs en neem een kijkje in mijn leven

  28 april 2016 at 11:18 Reply
 • Najat

  39 jaar (moet nog wennen aan dat getal), 2 pubers en een man. Schrijf al jaren en sinds een paar jaar op mijn eigen site http://www.womanxyz.com/

  Humor is erg belangrijk met al die zwaarmoedigheid om ons heen. We komen er wel, i believe in us!

  28 april 2016 at 11:43 Reply
 • Janske

  Hoi! Ik ben Janske en blog op http://Janske.nl! Ik ben 33 jaar oud, 11 jaar samen met mijn lief, mama van Lola en binnenkort nog een meisje en blog graag over mij leven als mama. Ik schrijf over mijn zwangerschap, shoplogs over kinderkleding, leuke uitstapjes, reviews en nog veel meert leuks! Kom gerust eens een kijkje nemen!
  Janske onlangs geplaatst…De 12 grappigste en liefste uitspraken van mijn dreumesMy Profile

  28 april 2016 at 13:49 Reply
 • Mariska

  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Mariska, 22 jaar en blog over beauty op http://www.matteandshimmer.nl . Niet alleen reviews maar ik laat ook graag looks zien, wat je allemaal nog meer met je producten kan, tips, handigheidjes en soms ook wat persoonlijks of een recept. Leuk als je komt kijken 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…De handigste make-up toolsMy Profile

  28 april 2016 at 18:33 Reply
 • Ida

  Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Ida, ik ben 34 jaartjes jong en mama van Dévi (5). Bijzonder Divers is een persoonlijke mama lifestyle blog voor mama’s en mama’s to be. Ik blog over mama zijn, vrouw zijn, zwanger zijn, werken, shoppen, gezond(er) leven en nog veel meer leuks! Het is tevens een nieuw platform voor leuke en unieke producten of diensten. De leukste items, musthaves en hebbedingetjes, van alles waarvan ik denk dat het voor ons als mama en vrouw interessant zou kunnen zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op -> http://bijzonderdivers.nl

  28 april 2016 at 20:03 Reply
 • Heidi

  Wat super cool dat we mogen spammen meid.
  Ik ben Heidi en ik ben een België blogger die dagelijks wel iets post.
  Daar buiten ben ik ook nog eens mama van een zoontje van 6jaar die ook veel aandacht van me vraag.
  En regelmatig komt der wel eens een persoonlijk artikel op mijn blog.
  Ik blog ook over Beauty, Food, Fotografie en nog zo veel meer.
  Je kan me vinden op https://ontdekkingshome.wordpress.com/

  28 april 2016 at 20:49 Reply
 • Tamara TS

  Hoihoi, dankjewel dat we mogen spammen! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads. Ik ben een beginnende blogger en ik schrijf over van alles en nog wat. Mijn leven als chronisch zieke (HS), festivals, mode, muziek, series & films, make-up etc. Ik ben nogal blijven hangen in de jaren 90 en dat is duidelijk te zien aan mijn blog. Ik schrijf ook over mijn 3 hondjes, Manson, Dita en Bundy, al komen die voornamelijk op mijn Instagram account voor.
  Liefs,

  https://marategendraads.wordpress.com/

  30 april 2016 at 16:17 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: