Interieur

Søstrene Grene komt met een kindercollectie!

Een van mijn favoriete winkels is Søstrene Grene! Ze hebben van alles, van interieur artikelen tot de leukste kaarten en feestartikelen. En nu maken de zussen Anna en Clara het nog leuker want vanaf donderdag 8 februari is er een kindercollectie te koop!

 

Helaas zit er in Haarlem geen filiaal van Søstrene Grene, maar gelukkig niet al te ver weg in Amsterdam wel! Ik blok donderdag 8 februari vast in m’n agenda om een dagje helemaal los te gaan.

Wat ik helemaal fijn vind van Søstrene Grene zijn de fijne prijsjes. Je betaalt niks teveel maar de kwaliteit is goed. Ook vind je hier originele dingen die je bij een andere winkel niet snel zal vinden.

Om je ook alvast lekker te maken een steak Peak van de nieuwe kindercollectie!

 

Om op te bergen

Niet liever dan een opgeruimd huis. Maar met kinderen kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. In de kindercollectie kom je de leukste opbergers tegen waar je al het speelgoed stijlvol in kan opbergen en die ook nog een praktisch zijn!

 

 

Hap, hap, hap. Slok, slok, slok!

Eten doe je toch het liefste van een leuk bord en drinken uit een toffe beker? Ik zou het wel weten! Je vindt bakjes, borden, bekers en bestek. Nog een leuke placemat erbij en je bent klaar voor een smakelijke maaltijd.

 

 

Voor een gezellige kamer

De slaapkamer moet een fijne en veilige omgeving zijn voor jouw kind. Zij moeten zich er op hun gemak voelen en er lekker kunnen spelen. Søstrene Grene heeft hier de leuke items voor. Van een schattig lampje voor ’s nachts, een hele berg zachte kussen en een fijn kleed tot de grappigste plankjes, een mooie zelfklevende spiegel en een kekke tipi-tent!

 

 

Mijlpaal kaarten

De eerste stapjes, de eerste nacht doorslapen of de eerste losse tand. Het liefste wil ik alles bewaren en niks vergeten. Helaas laat mijn geheugen me nog wel eens in de steek. Maar met deze mijlpaal kaarten zal je nooit meer een belangrijk moment vergeten!

 

 

Voor meer informatie over de nieuwe collectie en filialen kijk je op de website van Søstrene Grene.

En, is donderdag 8 februari al vrij in jouw agenda om de nieuwe kindercollectie van Søstrene Grene te gaan shoppen?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: