Blog

Sorry, mijn lieve lezers!

Sorry mijn lieve lezers!

De laatste paar weken zijn er maar weinig blog posts online gekomen. De laatste paar weken zijn erg hectisch geweest. Eerst zijn we op vakantie geweest naar Mallorca, toen was ik zo slim om wat vooruit te schrijven 🙂  
 
Na ongeveer anderhalve week thuis te zijn geweest (lees: wassen, strijken, opruimen en weer opnieuw inpakken) hebben we weer twee weken (iets langer dan gepland…) bij mijn schoonouders in Wales gelogeerd.
 
Binnenkort (beloofd!) komt er een posts online over hoe ons tripje was, het logeren bij je schoonouders en de vertraging die we hebben gehad, dus stay tuned!
 
En dan vorige week ook nog wat vervelend familieomstandigheden gehad waardoor ik bijna de hele week niet thuis ben geweest☺ alles gaat nu weer goed, gelukkig!

De komende periode ben ik zeker van plan om weer gestructureerd blogpost te gaan schrijven!

 

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: