Winactie

Verjaardag Giveaway #10 | 2 x spel Soggy Doggy

De eerste 10 winacties staan online! Wat een feest 🙂 Vandaag mag ik twee gezinnen heel blij maken met het spel Soggy Doggy!

 

Honden

Ik ben zelf opgegroeid met honden als huisdier. Onze eerste hond, Dusty, kwam uit het asiel. Zij was bij uitstek het allerliefste hondje wat ik heb gekend. Ze deed geen vlieg kwaad, behalve als je aan m’n moeder kwam. Zij heeft haar ‘gered’ uit het asiel en daarom haar held.

Daarna hebben mijn ouders nog twee Border Collies gehad. De eerste heette Bollie en de tweede Thommy. Beide vond ik erg leuk. Ik ben gek op Border Collies. Het blijft een van mijn favoriete hondenrassen.

Nu onze lieve Annette er niet meer is zijn we aan het twijfelen of we nog een huisdier willen aanschaffen. Ik zou graag een hond willen, maar ik wil wel een goed overwogen beslissing nemen. Daarom denken we er nu goed over na en zien we in het nieuwe jaar wel verder.

 

Soggy Doggy – Winnaar Speelgoed van het jaar 2017!

Wie zal eerst nat worden gespoten? Dit is het probleem van Soggy Doggy, probeer de hond te baden zonder nat te worden! Spelers zetten hun pion op het bord en de dobbelsteen om de pup te schakelen. Maar wees voorzichtig! Soggy Doggy Als je splash, begin je weer terug bij af. Probeer de eerste speler te zijn geweest die de ronde wint! Deze leuke en spannende spel zal het hele gezin bekoren. Dus waar wacht je nog op? samen te spelen met een uitzinnige even Doorweekte hond?

Voor het spel zijn 3 AA-batterijen nodig, die zijn niet inbegrepen.

Soggy Doggy is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor € 22,49

 

 

Verjaardag Giveaway #10 | 2 x spel So Doggy

 

Verjaardag Giveaway #10 | 2 x spel So Doggy

 

Verjaardag Giveaway #10 | 2 x spel So Doggy

 

Doe mee en maak kans op dit grappige spel!

Like de Facebookpagina van Lovely Charlotte. Laat een reactie achter met je voor- en achternaam en geldig e-mailadres onder dit artikel.

Je kan meedoen met de winactie tot 19 december 23:59 uur. Op 20 december worden de winnaars van alle winacties bekend gemaakt!

Het delen en taggen van vrienden in het Facebookbericht vergroot je kans om te winnen, en wordt ontzettend gewaardeerd ♡

 

Vergeet zeker ook niet mee te doen met de andere Verjaardag Giveaways:

#1 Bad Moms 2 Pakket
#2 Bordspel Ramses
#3 Scandinavisch tafellampje
#4 Kneipp Body Crème Silky Secret
#5 Bigben wekkerradio RR16 unicorn
#6 DVD The Big Sick
#7 CD ‘A Lady Christmas’
#8 2x het spel Rare Rookworst
#9 Pakket van Jumanji

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

72 Comments

 • Wendy goverde

  O wat een leuk spel!! Dat wordt vast een hit hier.

  8 december 2017 at 12:04 Reply
 • Anita Anna Roelfsema

  Ten eertse gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk! Daar kan ik iemand heel erg blij mee maken

  8 december 2017 at 12:06 Reply
 • Kristel

  Lijkt me een geweldig spel. Erg lachwekkend.

  8 december 2017 at 12:15 Reply
 • Annabel de Ruiter

  Zo leuk! Liselotte’s grootste wens was een speelgoedhondje van de Sint. Ze is er dol op en knuffelen wat af! Dit spelletje zal ze vast ook geweldig vinden

  8 december 2017 at 12:16 Reply
 • Kelly van schaften - van der linden

  Ik doe heel graag mee!

  8 december 2017 at 12:17 Reply
 • elisabeth maria martina

  dat zorgt voor heel veel lol en hilariteit #duimen

  8 december 2017 at 12:20 Reply
 • Helma Keijzer

  Dit hondje stond hoog op het verlanglijstje. Sint nam het niet mee…zou de “kerstman” het onder onze boom neerleggen? Ik doe graag mee voor mijn dochter.

  8 december 2017 at 12:21 Reply
 • Simone Wiersma

  Dit lijkt me een hilarisch spel! Lijkt me gaaf om met z’n allen te spelen!

  8 december 2017 at 12:22 Reply
 • Linda Smeets

  Ohhh dit is heel leuk voor onder de kerstboom! Ik doe graag mee.

  8 december 2017 at 12:29 Reply
 • Jessica vd zwan

  Oh hier maak ik mij Kids blij mee. Bij elke reclame gillen ze “die willen wij”. Ze krijgen al een hoop spellen voor de kerst. Want oudere Kids is andere spellen spelen. Maar deze past er zeker nog bij

  8 december 2017 at 12:44 Reply
 • julia van empel-stamate

  lijkt me leuk voor mijn zoontje.

  8 december 2017 at 12:46 Reply
 • Mirella vd ven

  Lijkt me echt een super leuk spel voor mijn twee kindjes!
  Gegarandeerd veel lol en plezier!!

  8 december 2017 at 12:53 Reply
 • Wendy

  Wat leuk! Ik doe graag mee

  8 december 2017 at 12:55 Reply
 • Heidie

  Wij zouden ook graag een hond willen, de kinderen al helemaal, maar ik denk dat het over een paar jaar beter uitkomt dus voorlopig helaas nog geen echte.
  In de tussentijd kunnen ze dan hopelijk met Soggy Doggy spelen.

  8 december 2017 at 12:57 Reply
 • Saskia van Berkel

  Jaaaa!!! Dit spel willen ze heel graag. Papa maakte zich nog een beetje zorgen om het water, maar is nu ook om in de hoop dat de kinderen even vergeten dat ze eigenlijk een echte hond willen . Volgen deed ik natuurlijk al! Dus duimen maar!

  8 december 2017 at 13:06 Reply
 • Marjo v Leeuwen

  Dit lijkt mijden super leuk spel om met de kinderen te spelen

  8 december 2017 at 13:06 Reply
 • Betti schringa

  Deze wil mijn dochter van 4.5 supergraag dus doe heel graag mee
  Denk de oudere gastkinderen deze ook supervinden

  8 december 2017 at 13:15 Reply
 • Betti scheringa

  Deze wil mijn dochter van 4.5 supergraag dus doe heel graag mee
  Denk de oudere gastkinderen deze ook supervinden

  8 december 2017 at 13:16 Reply
 • kim

  Lijkt me superleuk voor stiefzoontje 🙂

  8 december 2017 at 13:17 Reply
 • Anna wienen

  Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

  8 december 2017 at 13:35 Reply
 • Cindy

  Wow dit gaan lachwekkend taferelen worden met de kerst onze oudste dochter zou dolgraag willen spelen met dit spel.

  Ga toch kansje wagen.

  8 december 2017 at 13:47 Reply
 • Anita Diepeveen

  Dat wordt dikke pret thuis met dit leuke Soggy Doggyspel

  8 december 2017 at 14:54 Reply
 • Monique Gort-Bols

  Fantastisch! Hoe verzinnen ze het elke keer weer
  Voor mijn drie kleine waterratjes (of valt het mee met hoe nat je wordt?) doe ik bij deze heel graag mee om kans te maken op dit geweldige spel.
  Door het verrassingselement in dit spel lijkt het me een spel dat lang leuk blijft en dus vaak gespeeld zal worden!

  8 december 2017 at 15:02 Reply
 • Esther

  Heel graag voor mijn zoontje

  8 december 2017 at 16:59 Reply
 • Marian B

  Het blijft maar doorgaan met de acties! Dit is ook weer zo’n leuke! Gezellig om samen te spelen, mijn zoontje houdt wel van spelletjes en honden dus dat gaat helemaal goed komen 😉

  8 december 2017 at 16:59 Reply
 • Mirjam Hellingman

  Geen echte hond, want daar is mama allergisch voor, maar deze hond kan ze heel goed hebben! Kinderen zullen er heel blij mee zijn!

  8 december 2017 at 19:02 Reply
 • Lieke van Veen

  Wat een leuk spel ik doe graag mee!

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  8 december 2017 at 19:03 Reply
 • Z. Kumru

  Ik ken het van tv! Lijkt mij een super leuk spel voor de kids!

  8 december 2017 at 19:35 Reply
 • Nathalie Hellmig

  Jaaaaaaaa!! dit is echt superleuk Lovely Charlotte <3 Wat een WAANZINNIGE prijs zeg, WAUW! Ohhh ik wil natuurlijk héééééél graag kans maken op dit TE leuke spel voor dochterlief… alleen al bij de reclame wordt ze helemaal gek 😀 Ze wil 'm zoooooo ontzettend graag.. gegarandeerd urenlang speelplezier! Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen, SPANNEND! Dit zou echt "het" perfecte cadeautje voor onder de boom zijn Ik ben helemaal ENTHOUSIAST Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

  8 december 2017 at 21:14 Reply
 • Lucinda staal

  Superleuk
  Zoonlief en mama liggen samen in een scheur als het voorbij komt op tv 🙂

  8 december 2017 at 22:09 Reply
 • Will Langenberg

  Wat een leuk spel voor mijn kleinkinderen .
  Sinterklaas heeft hen dit grappige spel niet gebracht en dat vinden ze erg jammer.
  Wie weet misschien mag ik hen dit spel wel brengen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

  8 december 2017 at 22:55 Reply
 • Mark Lamberts

  Mark Lamberts Dit is echt helemaal TOP zeg Lovely Charlotte (y) wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! ik wil natuurlijk heel graag kans maken op dit te leuke spel.. mijn kleine meid gaat ‘m te gek vinden, weet ik zeker! spannend! hopelijk mag ik haar verrassen 😀 ik doe mee! Nu maar heeeeeeeel hard duimen en hopen.. wie niet waagt, wie niet wint…

  8 december 2017 at 22:57 Reply
 • Claudia Diependaal

  Geweldig lijkt me dit spel. Haha ik zie het al voor me. Onze kleindochter en onze kleinzoon vinden spelletjes doen nu erg leuk. Om Ze kleindochter van net 3 begint net. Zo leuk als ze haar jas nog aan heeft zegt ze al oma doen we een spelletje. Maar dan moet ze eerst nog eens ontbijten.

  9 december 2017 at 14:05 Reply
 • Brenda lee

  Aaaaaggghhhh wat een geweldig leuk spel lijkt ons dit zeg ♡

  De kindjes zullen dol en dol enthousiast zijn 😀

  Mama gaat daaron zeker een kansje wagen voor ze

  9 december 2017 at 22:18 Reply
 • Denise hendrikse-groffen

  O wat lijkt me dit een leuk spel! Steeds als het op tv komt beginnen mn meiden te gillen haha! Bij een vriendinnetje hebben ze hem al gezien, zou erg leuk zijn met dit winterweer heerlijk binnen soggy doggy te kunnen spelen!

  10 december 2017 at 14:35 Reply
 • Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee voor Soggy Doggy. Wij willen graag met het speelgoed van het jaar spelen. Lekker spaTTend. Ziet er zo schattig uit. Zou dat graag met mijn meiden en gastkinderen willen spelen.

  10 december 2017 at 19:33 Reply
 • Menekse Yanmaz

  Ik doe natuurlijk mee met deze geweldige actie

  10 december 2017 at 19:46 Reply
 • Sonja Hubregtse

  Wat een leuk spel: een hondje in bad, de kids hebben nog nooit zo’n lol gehad. Lachen, gieren, brullen…daarna het badje nog eens vullen En de hond maar schudden met z’n billen. Ik weet zeker dat m’n zoontjes dit spel wel willen 😉

  11 december 2017 at 10:48 Reply
 • Bianca Fenna

  Toen ik dit spel zag, dacht ik in eerste instantie “ooh nee, spelen met water… binnen, bij mij komt hij er niet in’. Nu hebben de kinderen het spel al wat vaker op tv voorbij zien komen en ik natuurlijk ook en dat wekte toch wel wat meer interesse. En na het lezen van deze review denk ik, ja hoor Soggy Doggy bij ons mag je wel komen wonen en we zullen je netjes afdrogen en verzorgen na het spelen. Ik waag dus HEEL graag een kansje.

  12 december 2017 at 07:55 Reply
 • Chantal Obbink

  Leuk ik doe graag mee!

  12 december 2017 at 09:16 Reply
 • melissa

  Wat een vrolijk leuk spel zeg. en ja; ook mijn kids roepen meteen dat ze dit spel willen hebben, haha. nu zijn we zoieso wel van de spelletjes met dit donkere weer, dus kom maar op 😉 ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

  12 december 2017 at 11:49 Reply
 • Verjaardag Giveaway #14 | Koperkleurige stolplamp | Lovely Charlotte

  […] The Big Sick #7 CD ‘A Lady Christmas’ #8 2x het spel Rare Rookworst #9 Pakket van Jumanji #10 2x het spel Soggy Doggy #11 Verzorgingspakket van plein.nl #12 30-ers ♡ wijn #13 2x CD ‘Acoustic Dance […]

  12 december 2017 at 20:00 Reply
 • Roos

  Mijn dochter zou jubelen….dansen….huppelen…gek doen….en gillen van blijdschap als dit grappige doggy spel zou winnen.

  12 december 2017 at 20:27 Reply
 • Danielle

  Grappig! Ik doe graag mee

  12 december 2017 at 20:32 Reply
 • Z. Kumru

  Lijkt mij een super leuk spel, heel gaaf!!

  12 december 2017 at 21:01 Reply
 • Mira heezen

  Dit spel stond hoog op het sinterklaas verlanglijstje van mijn zoontje maar sinterklaas had voor het poepspel gekozen. En sinterklaas heeft daar een beetje spijt van omdat dat spel nog iets te moeilijk is. Snoggy doggy winnen zou daarom helemaal super zijn

  12 december 2017 at 21:02 Reply
 • Femke Dekker

  Haha … dit lijkt me een grappig spel om met Sara en Gijs te doen.

  12 december 2017 at 22:00 Reply
 • Marja

  Geniaal, deze zou ik zo graag voor mijn kids winnen

  12 december 2017 at 22:33 Reply
 • Janet

  Super leuk! Hier twee meiden die dit spel heel graag zouden willen krijgen

  12 december 2017 at 23:07 Reply
 • Marian Ossewaarde

  Leuk spel, ik doe graag mee!

  12 december 2017 at 23:12 Reply
 • Sabrina Wolfswinkel

  Wat een supercute spel, daar maak ik graag kans op! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie).

  13 december 2017 at 07:01 Reply
 • Hille Morel

  Ziet er super grappig uit voor mijn zoontje van 3 al. Ik heb je geliked op fb.

  13 december 2017 at 07:26 Reply
 • Tanja Kuijer

  Geweldig dat wij het super leuke en hilarische spel Soggy Doggy kunnen winnen :-D!! Ik heb dit spel met mijn kinderen op de reclame gezien en daarna zijn we even op youtube gaan zoeken en we lagen echt in een deuk van het lachen bij het zien hoe dit spel gespeeld moet worden :-D! Zo’n super gaaf spel, hier zouden ik en mijn 3 kinderen onwijs veel uren lach en speelplezier aan gaan beleven!. Ik kom dus dol graag een kansje wagen! Alle stapjes om kans te maken met liefde ondernomen. Nu maar heel hard duimen en hopen dat Soggy Doggy heel misschien wel naar ons toe mag komen, duim, duiM! Liefs Tanja

  13 december 2017 at 09:09 Reply
 • Van Belle Davina

  super leuk spel voor het hele gezin!

  13 december 2017 at 11:43 Reply
 • Goele H

  Haha dat ziet er een grappig spel uit. Ik denk dat mijn zoontje dit geweldig zou vinden!

  13 december 2017 at 12:18 Reply
 • Alice Peters

  Oooooooh, dit is geweldig voor onze kleinkinderen ! We zouden het spel wel mooi hier bij ons houden, zodat ze er allemaal mee kunnen spelen

  13 december 2017 at 22:43 Reply
 • Liesbeth

  Zoooo leuk! Staat op de verlangslijstjes van mijn nichtjes!

  14 december 2017 at 09:09 Reply
 • Kim de Jong

  Super leuk spel! Kids zijn ook bijna allebei jarig, dit zou een leuk cadeautje zijn!

  14 december 2017 at 13:18 Reply
 • Cath Lindekens

  Lijkt me echt een superleuk spel. Een echt hondje zien we hier niet bepaald zitten, maar deze Soggy Doggy is helemaal welkom!

  14 december 2017 at 13:49 Reply
 • Sophia Grootjans

  Ik doe heel graag mee voor Soggy Doggy

  14 december 2017 at 21:57 Reply
 • Vivianne groenendaal

  Super leuk ook voor in de vakantie

  15 december 2017 at 12:59 Reply
 • Verjaardag Giveaway #22 | Pitch Perfect 3 croptop | Lovely Charlotte

  […] The Big Sick #7 CD ‘A Lady Christmas’ #8 2x het spel Rare Rookworst #9 Pakket van Jumanji #10 2x het spel Soggy Doggy #11 Verzorgingspakket van plein.nl #12 30-ers ♡ wijn #13 2 x CD Acoustic Dance Sessions #14 […]

  16 december 2017 at 07:01 Reply
 • harry brants

  doe graag mee voor dit leuke spel

  16 december 2017 at 20:48 Reply
 • anita kempenaers

  ziet er een leuk spel uit voor de kleinkinderen

  16 december 2017 at 20:48 Reply
 • Verjaardag Giveaway #26 | VTech Randy Rendier | Lovely Charlotte

  […] The Big Sick #7 CD ‘A Lady Christmas’ #8 2x het spel Rare Rookworst #9 Pakket van Jumanji #10 2x het spel Soggy Doggy #11 Verzorgingspakket van plein.nl #12 30-ers ♡ wijn #13 2 x CD Acoustic Dance Sessions #14 […]

  18 december 2017 at 12:01 Reply
 • Marijke horjus

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Ylva en haar nichtjes die elke week komen te spelen

  19 december 2017 at 12:37 Reply
 • Lesley

  haha leuk spel! doe graag mee!

  19 december 2017 at 16:53 Reply
 • Janny

  wat een schattig hondje en wat een origineel en grappig spel. Echt iets voor mn nichtjes van 5 en bijna 3, zij zijn dol op spelletjes.

  19 december 2017 at 19:36 Reply
 • Wendy v V

  Lijkt me leuk om ol mijn werk te gaan spelen. Die wil ik wel winnen.

  19 december 2017 at 21:49 Reply
 • Els Wanders

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje Lisa.

  19 december 2017 at 22:33 Reply
 • Wendy roks

  Daar kan ik 2 kleine mannetjes heel Blij mee maken.

  19 december 2017 at 22:35 Reply
 • Lisanne Bons

  Mijn dochter is helemaal weg van dit spel. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat ik mijn dochter met de hond onder de douche zet als de hond gewassen moet worden. Want die schudt zich ook helemaal uit.

  19 december 2017 at 22:37 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: