Interieur

Slaapkamer update | Interieur Inspiratie

Zoals je al in de slaapkamer make-over hebt kunnen lezen hebben we al best wat dingen veranderd aan onze slaapkamer. Hij was niet naar onze smaak en hebben de grote dingen aangepast. Maar het voelde nog niet helemaal af, nog niet helemaal onze (mijn 😉 ) stijl. Daar hebben we de afgelopen tijd verandering in gebracht!

 

Beddengoed van Bedsupply.eu

Beddengoed kan heel bepalend zijn voor het uiterlijk en de sfeer van je slaapkamer. Ik houd van een frisse en lichte uitstraling dus koos ik voor dekbedovertrekken met pastel tinten. Dit is exact de sfeer die ik zocht op de slaapkamer, niet té vrouwelijk maar wel lekker licht.

Het dekbedovertrek is van Beddinghouse en is nu in de sale!

Naast een nieuw dekbedovertrek hebben we ook twee nieuwe hoofdkussens en een sierkussen. We waren wel toe aan nieuwe hoofdkussens, de oude waren al aardig wat jaartjes oud. Ik begon te merken dat ik last van m’n rug en nek had als ik opstond. Met de nieuwe kussens zijn de klachten verholpen en worden we weer uitgerust wakker!

Ifan is een groot fan van dino’s. Je ziet het veel terugkomen in zijn speelgoed en in accessoires. SNURK maakt onwijs leuke dekbedovertrekken. We hebben al een brandweerman voor hem en hebben nu ook een T-Rex! Het effect van de overtrekken is zo leuk! Ifan ligt met z’n hoofd in de mond van de dino 😀

Slaapkamer stylen met accessoires

Ik ben gek op mooie accessoires in huis, dus ook in de slaapkamer. Van deurzakjes en stokjes naar mooie schaaltjes en opbergers. De accessoires op onze slaapkamer zijn van Houss.nl. Een leuke webshop met tal van leuke meubels en accessoires. Heel leuk als je op zoek bent naar een leuk cadeautje of graag wat nieuwe dingetjes in huis wil 🙂

Ik heb een vaste toilettas die ik gebruik als ik ergens naartoe ga en nu ook nog een extra tasje van Zusss waar ik paracetamol en andere kleine dingen in mee kan nemen. Ik vind het erg fijn om georganiseerd te zijn en als het dan ook nog op een leuke manier kan ben ik natuurlijk helemaal blij!

Stoel eruit, ladder erin!

De stoel stamt nog uit mijn studententijd. Ik had maar een klein kamertje maar wilde wel graag iets waar ik lekker en comfortabel op kon zitten. De stoel heeft al meerdere verhuizingen overleeft, maar het was dan nu toch wel echt tijd om afscheid van elkaar te nemen. Daarvoor in de plaats is een ladder gekomen.

Hier kunnen we onze kleding ’s avonds hangen zodat het geen zooitje wordt, maar neemt beduidend minder plek in beslag. Ik vind het wel handig om een plekje te hebben om losse dingen op te hangen, maar wil er niet teveel ruimte voor inleveren. Deze ladder is dus een ideale uitkomst. De ladder heeft voldoende ’treden’ om dingen op te kunnen hangen, is wat langer zodat je er ook nog een hanger aan zou kunnen hangen en is ook nog eens een leuk item in je slaapkamer!

Veel liefs,

Handtekening Charlotte
Lovely samenwerking

You may also like

3 Comments

 • Birgit

  Echt onwijs leuke accessoires! Vooral die ladder in plaats van een stoel vind ik echt geniaal!

  10 september 2018 at 09:42 Reply
 • Will Langenberg

  Mooi allemaal.
  Ik ben helemaal weg van die leuke en handige schaarlampjes naast je bed.
  Waar kan ik die kopen?

  27 september 2018 at 10:50 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: