Beauty, Me Time

Sint Tip | Me-time met Treets Traditions

Dit is dé tip voor als je nog een leuk Sinterklaas cadeautje zoekt voor je hardwerkende moeder, zus, oma, vriendin of vrouw! Een ultiem me-time geniet moment hebben ze dan vast wel verdient en Treets Traditions heeft hier de perfecte producten voor om dit nog beter te maken 💕

 

Treets Traditions

Ik heb dit merk wel eens voor zien komen bij de drogist, maar nog nooit geprobeerd. Toen ik het ontdekte op de persdag was ik meteen overtuigd. Dit zijn producten die bij mij in de badkamer komen te staan!

Treets Tradition gelooft in het herontdekking van natuurlijke recepten en eeuwenoude tradities voor de hedendaagse schoonheidsbehoeften.

 

 

De producten van Treets Traditions zijn vrij van:

 • SLS
 • SLES
 • Parabenen
 • Micro plastics
 • Kleurstoffen
 • Minerale olies

 

 

Nourishing Spirits

Ik heb mocht twee producten uit de Nourishing Spirits lijn uitproberen, de body butter en de Miracle Oil.

 

 

Nourishing Spirits – Body Butter

De body butter is een dikke, rijke crème die smelt op je huid. Het geeft een heerlijk zacht en voedend gevoel. Daarnaast is de geur overweldigend door Marula olie.

De body butter is perfect voor de droge huid! En laat ik in de winter nou net van die jeukende benen hebben. Vooral na het douchen zijn ze erg schraal en voelt de huid trekkerig. Met een flinke laag van deze butter is dat gevoel snel verdwenen!

 

 

Nourishing Spirits – Miracle Oil

Bij een olie voor je gezicht, huid, haar, handen en nagels ben ik altijd een beetje huiverig. Ik heb al zoveel olies gebruikt en deze trokken stuk voor stuk niet goed in. Er bleef altijd een vettig laagje achter op de huid waardoor je lang moet wachten tot je je kan aankleden. En als drukke moeder zit ik daar niet echt op te wachten 😉

Maar deze Miracle Oil maakt echt het verschil. De olie trek écht, ja echt, snel in! Ze noemen hem dan ook niet voor niks “Miracle Oil“!

De geur is heerlijk zoet. Persoonlijk vind ik hem wat weg hebben van een suikerspin. Maar ik hoor een van mijn blogcollega’s al roepen dat ik gek was, maar dat vind ik toch echt! De geur van suikerspinnen vind ik heerlijk, dus daar is niks mis mee 🙂

 

 

Ik ben groot fan van de producten van Treets Traditions!

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

 • Karin | KAYA sieraden, wat een mooi cadeau! | Lovely Charlotte

  […] vieren we Sinterklaas met pakjes, surprises en gedichtjes. Even later is daar kerstmis met jawel, alwéér cadeautjes en presentjes. Dan is er vijf dagen later nog oud en nieuw, wat uitgebreid gevierd moet […]

  19 november 2017 at 07:27 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: