(Kids) Fashion

Sieraden | Oude en nieuwe juweeltjes

Ik draag elke dag sieraden. Als ik het vergeet voel ik me kaal en raar. Ik heb een aantal sieraden die ik elke dag draag en ook nooit af doe, en er zijn een aantal dingen die ik elke dag wissel.

De sieraden die ik elke dag draag zijn mijn verlovingsring, trouwring en de ring die ik van mijn oma heb geërfd. Mijn trouw- en verlovingsring draag ik aan mijn linkerhand naast elkaar en de ring van mijn oma aan mijn rechter ringvinger.

Alle drie de ringen hebben een enorme betekenis en emotionele waarden voor mij, zoals je wel zal begrijpen. Toen ik ze tijdens de verhuizing een aantal maanden kwijt ben geweest voelde dit ook als een baksteen op m’n maag. Verschrikkelijk vond ik het! Dat gevoel alsof er een last van je schouders afvalt heb ik nog nooit ‘echt’ meegemaakt, behalve toen ik mijn ringen weer terug vond. Ik was zo opgelucht en blij!

Naast de ring met de camee, erfde ik ook nog een ketting met een camee. Deze draag ik niet zo vaak, omdat het best een opvallende ketting is. Maar blijft wel een van mijn mooiste en dierbaarste kettingen.

Naast de ketting van mijn oma, heb ik dit wit gouden kettinkje van mijn moeder gekregen toen ik in verwachting was van Ifan. Zij kreeg het van mijn vader toen ze bevallen was van mij en nu geeft ze het weer door. Zo bijzonder! Het is een dun kettinkje met een hartje ♡

Ik ontving een aantal mooie, minimalistische sieraden. Ik koos voor drie paar oorbellen, een kettinkje en een armbandje. Een zilveren ketting met de letter i van Ifan, twee paar staafjes oorbellen in het zilver en zwart, kleine knopjes voor in het tweede gaatje en een zwart armbandje met rondje.

De laatste tijd ben ik vooral fan van minimalistische en eenvoudige sieraden. Ik draag graag kleine oorbellen en subtiele kettinkjes en armbandjes. De sieraden die ik heb ontvangen passen hier heel goed bij.

Op de eerste foto zie je mijn verloving- en trouwring met een paar oorbellen. Deze oorbellen kreeg ik van Dafydd op onze eerste trouwdag. Het zijn wit gouden knopjes met steentjes.

De tweede foto is een armbandje wat ik dit jaar voor moederdag kreeg van Ifan. Deze armband draag ik ook bijna dagelijks. Op deze manier draag ik Ifan altijd bij me ♡

Welke sieraden draag jij dagelijks?

Veel liefs,
Charlotte 💕

You may also like

2 Comments

 • Fossil Q Venture Gen 4 Smartwatch | Een pareltje om je pols! | Lovely Charlotte

  […] droeg ik na een week de tracker nog maar zelden. Het ding is simpelweg niet mooi. Ik draag graag sieraden en heb verschillende armbandjes. Maar met zo’n zwart blok ernaast vond ik het helemaal […]

  1 februari 2019 at 20:01 Reply
 • Waarom ik het jammer vind dat ik geen dochter heb | Lovely Charlotte

  […] draag elke dag de ring van mijn oma en draag ik heel vaak het kettinkje met hartje wat ik van mijn moeder kreeg toen ik zwanger was van […]

  29 april 2019 at 20:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: