(Kids) Fashion

Shoplog Zalando mét kortingscode!

Het begint weer kouder te worden en dit vraagt voor nieuwe items in onze garderobe. En dat betekent dus dat we weer mogen shoppen! Afgelopen week kocht ik een aantal nieuwe kledingstukken voor Ifan en mijzelf mét kortingscode bij Zalando!

Een nieuwe winterjas voor Ifan

Er zijn een aantal dingen waar ik geen concessies op doe als het gaat om kinderkleding. Ik vind goede schoenen en een goede jas erg belangrijk. Dit zijn kledingstukken die Ifan elke dag draagt dus die moeten van degelijke kwaliteit zijn.

Ifan is de afgelopen tijd flink gegroeid, met name in de lengte. Zijn winterjas van afgelopen jaar past hij nu nog nét. Maar waarschijnlijk over een maand niet meer. Dus ging ik op zoek naar een nieuw exemplaar.

Ik shop graag online bij Zalando want zij hebben een uitgebreide collectie. Ik bestelde een winterjas van Benetton en van Friboo. De jas van Benetton is een gewatteerde, korte jas en de jas van Friboo een wat langer model, maar ook lekker dik en warm.

 

Friboo

De keuze is uiteindelijk gevallen op de jas van Friboo. In de jas van Benetton was Ifan net een Michelin mannetje 😉 deze was tevens te groot.

De Friboo jas is okergeel van kleur. Deze kleur doet het altijd erg goed bij het lichte huidje van Ifan. De jas is gewatteerd, maar niet pofferig. De binnenkant is voorzien van een houthakkers patroon, wat hem lekker stoer maakt. Verder zit er een rits in de jas en kan hij ook nog extra dicht met knopen. En heeft extra armboorden om hem goed af te sluiten tegen kou.

 

 

Een winterjas voor mijzelf

Ik was zelf ook op zoek naar een nieuwe winterjas. Ik heb een zwarte winterjas, maar wilde er graag een lichte bij. Een beige of licht grijze. Helaas is het niet gelukt om deze te bemachtigen. De jassen die ik had besteld waren ontzettend mooi, maar stonden me gewoon niet zoals ik in gedachte had. Je kent het vast

 

Trui en jurk van Only

Only is niet een merk waar ik als eerste naar kijk, maar toen ik aan het zoeken was naar een leuke jurk kwam ik hier toch bij uit. Ik koos voor een heerlijke gebreide jurk met ruime kol. Perfect voor de koude dagen! Normaal gesproken bestel ik een XL als het gaat om jurken, maar bij deze jurk kan je gemakkelijk een maat kleiner. Hij valt redelijk wijd.

Bij de suggesties die Zalando je geeft kwam ik ook nog een leuke trui tegen. Een mooie lichte kleur, zacht materiaal en met splitjes aan de zijkant voor een net wat speelser effect. Ook leuk om te dragen met een blouse eronder.

 

 

Ik bestelde al deze kledingstukken met een kortingscode van e-kortingscode. Een ideale site als je aan het online shoppen bent. Er zijn kortingscode beschikbaar van Albert Heijn tot aan TUI, van alles wat dus! Neem er zeker een kijkje voordat je verder gaat met shoppen

 

Gebruik jij vaak een kortingscode tijdens het shoppen?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

 

You may also like

3 Comments

 • Myrthe

  Die okergele jas is echt leuk ;).

  1 oktober 2017 at 14:36 Reply
 • Bomvolle Lovely Pictures van september | Lovely Charlotte

  […] werd het weer een stuk kouder en ging ik op zoek naar een nieuwe winterjas bij Zalando. Uiteindelijk viel onze keuze op dit exemplaar van Friboo. Heerlijk warm en een goed […]

  10 oktober 2017 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: