(Kids) Fashion

Want schoenen altijd passen!

Ik ben gek op shoppen, zowel online als offline. Heerlijk om door de stad te struinen en in winkels te kijken of je online winkelmandje vol te gooien. Voor het grootste gedeelte shop ik online, het gemak vind ik erg fijn en daarnaast heb ik vaak ook niet de tijd om de stad in te gaan. En dan shop ik het liefste schoenen, want die passen namelijk altijd!

Trends

De laatste jaren ga ik niet zoveel meer mee met trends. Ik kies liever voor een wat klassiekere stijl, zodat ik er nog jaren mee door kan. Ik geef ook liever meer geld uit aan een item van goede kwaliteit in plaats van een meer spullen.

Misschien is het een leeftijdsding, maar trends zijn niet meer zo aan mij besteed. Sommige trends vind ik zelf ook niet meer bij mijn leeftijd passen of vind ik gewoon niks. Ik heb ook een echt een eigen stijl ontwikkeld waar ik me prettig bij voel. Ik heb ook niet meer het idee dat ik mee moet doen met trends om erbij te horen. Gelukkig heb ik die tijd achter me gelaten en kan ik helemaal mezelf zijn.

flowers on a woman socks

Chelsea Boots

Je zal mij niet snel in een mega hippe outfit zien, zoiets als een gescheurde jeans of bodycon jurkjes en tops, omdat ik mij daar simpelweg niet prettig bij voel. Ik vind dit soms wel eens jammer, want ik vind het bij andere vrouwen zo leuk staan, maar zodra ik het zelf aanheb voel ik mij niet op m’n gemak.

Door mijn lekker Hollandse kuiten zijn hoge laarzen vinden altijd een ding en ben ik maar over gegaan naar de enkellaarsjes. Klassiek en toch nét iets warmer dan een sneaker. Zeker in de winter als ik tijdens mijn werk buiten sta met de leerlingen tijdens de kleine pauze.

Mijn favoriete enkellaarsjes zijn Chelsea boots. Stoere doch elegante enkellaarsjes die je met een hoop outfits kan combineren. Lekker casual onder een jeans, maar ook leuk onder een jurkje.

Inmiddels ben ik in het bezit van meerdere paren in verschillende kleuren. Van zwart leer met een printje tot suède lichte laarsjes. Allemaal draag ik ze even graag.

Ieder jaar komt er wel weer een paar bij want tja, schoenen passen altijd 😉

Liefs, Charlotte ♥️

You may also like

2 Comments

 • Will Langenberg

  Ik vind ze je mooi staan.
  Ik zelf ben meer het type van sneakers en dan het liefst van Ecco, die zitten mij het fijnste.

  6 maart 2018 at 00:03 Reply
 • Een capsule wardrobe samenstellen | Charlotte Evans

  […] 6 paar schoenen• 8 onderstuks (broeken, rokken)• 19 bovenstuks (jassen, jurken, truien, vesten, blouses, tops, […]

  23 mei 2023 at 12:30 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: