(Kids) Fashion

Omdat schoenen altijd passen ;-)

Ik ben gek op shoppen, zowel online als offline. Heerlijk om door de stad te struinen en in winkels te kijken of je online winkelmandje vol te gooien. Voor het grootste gedeelte shop ik online, het gemak vind ik erg fijn en daarnaast heb ik vaak ook niet de tijd om de stad in te gaan. En dan shop ik het liefste schoenen, want die passen altijd 😉

 

Trends

De laatste jaren ga ik niet zoveel meer mee met trends. Ik kies liever voor een wat klassiekere stijl, zodat ik er nog jaren mee door kan. Ik geef ook liever meer geld uit aan een item van goede kwaliteit in plaats van een meer spullen.

Misschien is het een leeftijdsding, maar trends zijn niet meer zo aan mij besteed. Sommige trends vind ik zelf ook niet meer bij mijn leeftijd passen of vind ik gewoon niks. Ik heb ook een echt een eigen stijl ontwikkeld waar ik me prettig bij voel. Ik heb ook niet meer het idee dat ik mee moet doen met trends om erbij te horen. Gelukkig heb ik die tijd achter me gelaten en kan ik helemaal mezelf zijn.

 

Buckle Boots

Je zal mij niet snel in een uber hippe outfit zien, zoiets als een gescheurde jeans, opgerolde pijpen en toffe sneakers, omdat ik me daar simpelweg niet prettig bij voel. Ik vind dit soms wel eens jammer, want ik vind het bij andere vrouwen zo leuk staan, maar zodra ik het zelf aanheb voel ik me lomp en niet op m’n gemak.

 

Omdat schoenen altijd passen ;-)

 

Maar er is een trend waar ik wel aan meedoe, namelijk de Buckle Boots. Door mijn lekker Hollandse kuiten zijn hoge laarzen vinden altijd een ding en ben ik maar over gegaan naar de enkellaarsjes. Elegant en toch nét iets warmer dan een sneaker.

De buckle boots zijn stoere enkellaarsjes die je met een hoop outfits kan combineren. Lekker casual onder een jeans, maar ook leuk onder een jurkje. Om het geheel net even wat stoerder en hipper te maken.

 

Omdat schoenen altijd passen ;-)

Omdat schoenen altijd passen ;-)

 

Deze groene, suède boots zijn van Sacha Shoes. Sacha heeft een uitgebreid collectie damesschoenen, er is voor ieder wat wils te vinden. De service is super snel, daar houd ik van! Vandaag besteld is morgen al in huis. Geduld is niet mijn sterkste kant 😉

 

Want schoenen passen altijd 😉 Herkenbaar?!

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

You may also like

1 Comment

 • Will Langenberg

  Ik vind ze je mooi staan.
  Ik zelf ben meer het type van sneakers en dan het liefst van Ecco, die zitten mij het fijnste.

  6 maart 2018 at 00:03 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: