Adverteren & samenwerken

Tags zijn helemaal hip en happening in blogland. Ik zag de blog top 3 tag langskomen bij curvacious en vond hem zo leuk, dat ik besloot hem ook in te vullen. Een persoonlijk artikel met een kijkje achter de schermen bij mij als blogger!

My Favorite Everything!

Charlotteevans.nl is een persoonlijke blog met een grote diversiteit aan onderwerpen. Hierdoor is er voor iedereen wat passend te vinden én zijn er veel mogelijkheden.

Mogelijkheden tot samenwerking met Charlotte Evans zijn o.a. gesponsorde content (advertorials), Social Media exposure, winacties, ambassadeurschap voor een merk, bijwonen van events of het schrijven van (foto)verslagen van reizen of hotspots.

Charlotte Evans wordt graag op de hoogte gehouden door middel van persberichten. Deze ontvang ik het liefste via email op info@charlotteevans.nl

Ik vind het erg belangrijk dat de producten die ik review, de advertorials die ik schrijf en de advertenties die ik plaats bij Charlotte Evans passen. Ik zal dan ook altijd mijn eerlijke mening geven met, waar nodig, opbouwende kritiek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en zou u graag een passende manier vinden van samenwerken, dan kan dit via samenwerken@charlotteevans.nl Het opsturen van producten is vrijblijvend, exposure is enkel mogelijk in de vorm van adverteren.

Het is tevens mogelijk om met Charlotte Evans samen te werken via Linkpizza. Mijn mediakit is te vinden op de website en in de Influencer Marktplaats.

Charlotte Evans heeft samengewerkt me o.a.:

Voor vragen en/of het ontvangen van meer informatie kunt u mij een email sturen.

Charlotte Evans
samenwerken@charlotteevans.nl / info@charlotteevans.nl
KvK | 67177107

BewarenBewaren