Mama & Kids, Winactie

Winactie | Rikkie de Ooievaar in Julianatoren!

Het is weer eens tijd voor een winactie 🙂 En niet zomaar een winactie, je maakt namelijk kans op 4 kaartjes voor Julianatoren met de speciale screening van Rikkie de Ooievaar op 31 maart! Wij zijn er op die dag ook bij en het lijkt me heel leuk om je in het ‘echt’ te ontmoeten!

 

Julianatoren

Als kind ben ik samen met mijn zusje naar Julianatoren geweest. Dit heette toen overigens nog Koningin Julianatoren. Ik weet nog dat het niet zo druk was en dat Anne en ik de tijd van ons leven hadden. We hoefden nergens voor te wachten en konden overal in.

Het pretpark is ook echt voor ‘kleinere’ kinderen. Niks gaat heel hard of is erg spannend. Dit is ook precies wat Anne en ik er zo fijn aan vonden.

 

Nu met mijn eigen zoon

En nu ga ik naar Julianatoren met mijn eigen zoon Ifan. Sommige dingen blijven toch bijzonder. Hoe ik vroeger met mijn opa en oma ergens ben geweest en ruim 20 jaar later er met mijn eigen kind naartoe ga.

Ifan is niet zo’n held en durft niet zo snel in attracties. Met hem naar een pretpark of de kermis is dan ook echt een no-go 😉 Alhoewel ik moet zeggen dat hij de laatste tijd een stuk beter in dit soort dingen is geworden. Daarom is Julianatoren zo’n ideaal park. Zelfs voor de allerkleinste is er voldoende te doen en voor kinderen in de kleuterleeftijd is het helemaal feest!

 

Winactie | Rikkie de Ooievaar in Julianatoren!

 

Rikkie de Ooievaar

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus…

 

Ons lijkt het in ieder geval een erg leuke film!

 

 

Hoe maak je kans op de 4 kaartjes voor Julianatoren en Rikkie de Ooievaar?

♡ Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.

♡ Like Lovely Charlotte op Facebook en/of Instagram. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd

♡ De winactie loopt t/m dinsdag 27 maart. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

 

Winactie | Rikkie de Ooievaar in Julianatoren!

 

Veel succes en misschien tot de 31e!

 

Veel liefs, 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

32 Comments

 • Femke van den Boogerd

  Oh ja! We zagen pas het voorstukje in de bios en dat was erg leuk! En dt gecombineerd met een park waar we met Sepp van 5 en Tess van 4 nog nooit geweest zijn

  20 maart 2018 at 20:04 Reply
 • Danielle

  Erg leuk! Ik doe graag mee

  20 maart 2018 at 20:06 Reply
 • Joyce v dorp

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes!!

  20 maart 2018 at 20:19 Reply
 • Stephanie

  Te gek! Ik doe mee!

  20 maart 2018 at 20:24 Reply
 • Kelly Aarts

  Leuk! Mijn meiden zijn helemaal weg van Julianatoren, ze willen daar elk jaar wel een keer heen. En ook gek van films kijken, dus dit is de perfecte combinatie. Duimen maar!

  20 maart 2018 at 20:28 Reply
 • Albertine van Veldhuizen

  Ok, TOPPRIJS ! ik doe mee voor mijn meisjes; zowel Julianatoren als de bioscoop zijn favoriete uitjes….dus met dit uitje zal ik als moeder zéker punten scoren bij mijn kids …

  20 maart 2018 at 20:34 Reply
 • Marjolein

  Gaaf! Daar zou ik mijn dochter onwijs blij mee maken.

  20 maart 2018 at 20:38 Reply
 • Will Langenberg

  Wat een leuke winactie.
  Daar willen mijn kleinkinderen wel naar toe.
  Voor hen doe ik graag mee en volg op Bloglovin.

  20 maart 2018 at 20:56 Reply
 • Patricia Paling

  Ohhh…echt super leuk, zeg! Wat zou dat een topdag zijn voor ons gezin met 2 kids (8 en 6)!

  20 maart 2018 at 21:15 Reply
 • Steef

  Wat tof die kaartjes voor Julianatoren! En die film lijkt me ook super!! Denk dat de meisjes dit wel heel leuk zouden gaan vinden!

  20 maart 2018 at 21:35 Reply
 • Anke Boonen

  Heel tof voor Job en Cas. We zijn er nog nooit geweest en een pretpark is toch hun nummer 1 dagje uit

  20 maart 2018 at 21:50 Reply
 • elisabeth maria martina

  wat een unieke belevenis

  20 maart 2018 at 21:53 Reply
 • Nicol meewis

  Wauw, super gaaf! Dit pretpark staat nog altijd op ons wensenlijstje. Ons zoontje 7 wilt hier dolgraag naar toe, maar ons dochertje van 4 is er ook nog nooit geweest. Het lijkt me een toppark voor deze leeftijd 😉
  We duimen graag voor deze mooie prijs.

  20 maart 2018 at 22:51 Reply
 • Louise

  Ja heel gaaf voor ons gezinnetje. We zijn nog nooit naar een attractie park geweest met de kids. Ze zijn nu 5 3 en 1.

  21 maart 2018 at 05:49 Reply
 • Lisanne Bons

  Wat ontzettend leuk. Naar de film is al een feestje maar de film kijken in muizenland (zo wordt de Julianatoren bij ons thuis genoemd) is helemaal geweldig. Ik doe super graag mee.

  21 maart 2018 at 06:11 Reply
 • Mira Schuttevaar

  Wat tof! Ik ben voor het eerst in groep 7 op schoolreis naar de Koningin Julianatoren geweest. En toen ik 2 jaar geleden met mijn zoontje ging, herkende ik nog zoveel. Ik vind het een leuk, overzichtelijk park en mijn zoon vind het super dat hij in alle attracties mag (is in de grotere pretparken vaak niet het geval). Dus wij willen zekers nog een keer komen met papa & een vriendje. En dat nu deze leuke film gedraaid wordt, supertof! Zijn eerste bioscoopervaring. 2 vliegen in 1 klap . Ik volgde je al op fb, nu ook op IG.

  21 maart 2018 at 07:38 Reply
 • Adriana de Ruiter

  Julianatoren hoor ik de laatste tijd heel veel verhalen over, lijkt me superleuk om daar die dag met onze pleegkinderen te mogen spelen!! En dan ook nog naar een superleuke film!!! We komen graag met zn viertjes dit feestje meevieren en stiekem vind ik het ook gewoon heel tof om jou eens in het echt te ontmoeten! Heb al zoveel van en over je gelezen!! 😀

  21 maart 2018 at 14:51 Reply
 • Mirjam

  Oh dat lijkt me een leuk begin van de lente! Mijn drie kids zullen daar super blij van worden! Super leuke combi prijs Ik doe graag mee!

  21 maart 2018 at 15:43 Reply
 • Monique Gort

  Wat een fantastische prijs! Lijkt me ontzettend leuk om daar met de kinderen bij te mogen zijn, bij deze doe ik graag mee om een kansje te wagen

  22 maart 2018 at 06:42 Reply
 • Marian B

  Dit zou erg leuk zijn voor mijn zoontje, uiteraard mogen papa en zijn zusje ook mee. We hebben die dag nog niets gepland dus ik loot graag mee!

  23 maart 2018 at 14:05 Reply
 • Laura k.

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes.
  De middelste is ook niet zo’n held die je niet blij maakt met gekke attracties. En ook hier zit er gelukkig wat verbetering in en begint hij steeds iets meer te durven en het ook nog leuk te vinden :P!
  Ik zou graag met mijn jongens naar de julianatoren gaan en Rikkie de Ooievaar bekijken

  26 maart 2018 at 19:01 Reply
 • Angelique

  Ik doe heel graag mee aan deze actie

  27 maart 2018 at 10:29 Reply
 • Sonja Hubregtse

  Wat zou het geweldig zijn om één van deze prijzen te winnen. Heerlijk genieten met de kids !

  27 maart 2018 at 10:53 Reply
 • Michoe

  Toevallig kreeg ik gister de vraag wanneer we naar Julianatoren gaan. We zijn er 1x geweest als beloning voor t stoppen met duimen
  En als we dan nog een leuke film kunnen kijken om weer op te laden is dat natuurlijk helemaal perfect. De kinderen zijn 3,5jr en 5jr, een leuke leeftijd voor dat park.

  27 maart 2018 at 10:53 Reply
 • Marijke

  Oehh leuk!ik doe nog graag mee, zou zo leuk zijn samen met mijn dochtertje Ylva♡

  27 maart 2018 at 12:21 Reply
 • Femke Dekker

  Gaaf … wij zouden graag naar deze film gaan en natuurlijk vermaken we ons de rest van de dag goed in het park! Hopelijk mag ik mijn man en kinderen blij verrassen!

  27 maart 2018 at 14:13 Reply
 • G.T.

  Dit lijkt me leuk! Ik doe graag mee.

  27 maart 2018 at 14:13 Reply
 • Marieke

  Dat klinkt superleuk! Ik doe graag mee met de actie. Weet zeker dat ik onze jongens van bijna 4 en 6 daar heel erg blij mee zou maken 🙂

  27 maart 2018 at 16:33 Reply
 • Karlijn Breedveld

  Ik doe mee! Leuk!

  27 maart 2018 at 16:38 Reply
 • Marieke

  Jaaa graag ik doe mee

  27 maart 2018 at 20:33 Reply
 • Dorien

  Wat een leuke actie zeg! Ik heb ook een mannetje uit 2011 en ik weet wel zeker dat de Julianatoren spannend genoeg is voor hem ;-). We wonen er niet ver vandaan, en ik zie dat het al bijna weer opengaat. Ik kwam er als kind ook al, lijkt me erg leuk om er nu met hem een bezoekje te brengen. Ik doe graag mee!

  27 maart 2018 at 20:33 Reply
 • Patricia de crom

  Ik doe mee

  29 maart 2018 at 15:54 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: