Gastblogs, Interieur

Review Spaceboxx

Ik heb Spaceboxx uitgeprobeerd. We hebben best wat ruimtegebrek in onze slaapkamer, dus dit kwam als geroepen!

Op het formulier kan je aan geven wat er in elke box zit. Dit doe je door middel van de laatste drie cijfers van de barcode te noteren en daarachter de inhoud. Ontzettend handig want dan hoef je niet alle boxen terug te halen als je maar enkele dingen nodig hebt.

Mijn man en ik zijn die avond meteen aan de gang gegaan. We hebben alles gesorteerd en de boxen gevuld. In de eerste instantie wilden we ook wat meubels opslaan. De voorwaarde hiervoor was wel, dat elk meubelstuk door één persoon gedragen moet kunnen worden. Nadat we alle babykleding e.d. hadden uitgezocht en de Spaceboxxen hiermee hadden gevuld was er nog voldoende ruimte om de meubels in ons eigen huis op te slaan.

De volgende dag kwam, toevallig, dezelfde chauffeur de boxen weer ophalen. Wederom kreeg ik een half uur van tevoren een sms dat hij er over een half uur zou zijn. Met geen enkele moeite heeft hij de boxen naar beneden gebracht. Ik had nog aangeboden om te helpen maar dit was niet nodig 🙂

De volgende dag ben ik meteen aan de slag gegaan. Via de site maak je eenvoudig een account aan en kan je de Spaceboxxen bestellen. Je mag zoveel boxen bestellen als je wilt, je hoeft alleen te betalen voor de boxen die je opslaat. Naast boxen kan je ook andere dingen opslaan, zoals meubels, fietsen en golftassen.

Bij het bestellen van de boxen kan je aangeven wanneer je deze wilt ontvangen. De chauffeur die de boxen komt afleveren wacht maximaal 20 minuten terwijl jij de boxen vult. Je kan er ook voor kiezen om de boxen op een ander moment te laten ophalen.

Hier heb ik voor gekozen. Ik ben niet zó georganiseerd dat ik in 20 minuten de boxen kan vullen 😉

De volgende dag zouden de boxen weer worden opgehaald. Omdat er onverwachts iets tussen kwam heb ik gebeld of de boxen ook een dag later opgehaald konden worden. Dit was geen probleem.

Ongeveer een half uur voordat de chauffeur de boxen kwam afleveren belde hij om te vragen of het uitkwam dat hij er over een halfuurtje zou zijn met de boxen.

En inderdaad na een half uurtje werden de boxen afgeleverd. Wij wonen in een bovenwoning waar je eerst twee trappen op moet voordat je op ‘onze begane grond’ bent. De chauffeur deed hier absoluut niet moeilijk over en heeft de boxen naar boven toe gedragen.

Eindelijk wat meer ruimte en organisatie in onze slaapkamer, was het eerste wat ik dacht toen ik van Kelly het mailtje kreeg dat ze mij had uitgekozen om Spaceboxx te testen en een review te schrijven.
Een dag later kreeg ik per email een overzicht van de boxen en de inhoud hiervan. Zo heb je het overzicht altijd bij de hand als je iets terug wil hebben. In je account op de website van Spaceboxx staat ook een overzicht van de opgeslagen boxen.

Eindconclusie:

Ik ben ontzettend tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Spaceboxx. Het online maken van een afspraak vind ik zelf erg prettig. De chauffeur was een aardig man die ook niet moeilijk deed over trappen, we hebben het ook nog wel eens anders meegemaakt!

Het terughalen van de boxen heb ik nog niet gedaan maar ik verwacht dat dit ook geen probleem zal zijn. Op de website staat dat er binnen vier uur een chauffeur de boxen weer terug komt brengen.

Wat ik overigens ook fijn vind, is dat ze goed telefonisch te bereiken zijn en dat het ook een gratis nummer is waar je naartoe belt.

Als ik een waardering zou moeten geven is dit zeker een 10!
We zijn heel blij met een opgeruimde slaapkamer!

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: