Beauty

Review | MAC Burgundy Times Nine

Het MAC Burgundy Times Nine palette heb ik een tijdje geleden gekocht bij Douglas van de cadeaubonnen die ik kreeg voor mijn verjaardag. Ik had nog geen high-end oogschaduw en was er erg benieuwd naar. Ik las zoveel goede meningen over de oogschaduw paletten van MAC, dat ik besloot om er zelf een aan te schaffen.

 

Review | MAC Burgundy Times Nine

 

Er zijn zes verschillende varianten van het Times Nine eyeshadow palette van MAC. Ik koos voor de Burgundy Times Nine.Het is een vierkant doosje met 9 ronde oogschaduws.

In het paletje zitten zowel warme als koele tinten. 4 metallic kleuren en 5 matte kleuren. Het zijn voornamelijk rood en roze tinten, maar er zit ook een gouden kleur en zwarte kleur bij.

 

Review | MAC Burgundy Times Nine

 

De gouden tint geeft wat minder kleur af dan dat je misschien zou verwachten, jammer! De rest van de kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. De oogschaduw is niet korrelig, brengt makkelijk aan op de huid en is makkelijk in te blenden.

Zelf zonder eyeshadow basis blijft de oogschaduw de hele dag op zijn plek zitten.

 

Review | MAC Burgundy Times Nine

Review | MAC Burgundy Times Nine

 

Met dit palette kan je alle kanten op. Je kan een neutrale, zachte look maken voor overdag. Maar je kan ook helemaal uitpakken met de metallic kleuren en een knallende look maken voor bijvoorbeeld een feestje.

Ik heb dit palette zelf al meerdere keren gebruikt voor zowel overdag als voor een feestje. Tijdens de feestdagen waren deze kleuren natuurlijk uitermate geschikt!

 

Review | MAC Burgundy Times Nine

 

Wat ik heel fijn vind aan het palette is dat er een magneet in de deksel zit zodat het doosje altijd goed afgesloten blijft. Daarnaast vind ik het formaat ook ideaal. Ik nam het paletje mee naar Groot-Brittannië voor de bruiloft van mijn zwager en het past perfect in een klein make-up tas, samen met mijn andere make-up.

Je koopt het Burgundy Times Nine palette van MAC bij bijvoorbeeld Douglas voor € 39,00.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Lovely Pictures #9 | Alles weer normaal! | Lovely Charlotte

    […] Review | MAC Burgundy Times Nine […]

    17 januari 2017 at 07:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: