Beauty

Review | Kneipp Seconde Handcrème

Nu de dagen weer korter en kouder worden, worden mijn handen ook meteen weer droog en pijnlijk. Ik heb standaard een tube handcrème in m’n handtas zitten, op de aanrecht en op mijn nachtkastje staan. Ik heb een aantal favoriete merken en geuren maar blijft altijd op zoek naar een nieuwe favoriet! Wat ik vooral belangrijk vind bij een handcrème, is dat hij snel intrekt. Niks zo vervelend als glibberige handjes! Ik ontving de Kneipp seconde handcrème, lees je mee met mijn review?

  handcrème Ik vind de verpakking van een prima formaat. Ik heb altijd grote tassen (moederding?!) dus voor mij geen probleem. Door middel van de handige klikdop blijft hij goed dicht zitten en is de handcrème ook makkelijk te openen. Ingrediënten handcrème De ingrediënten die mij opvallen zijn avocadoboter, jojobaolie en citroenverbena. Deze ingrediënten zouden ervoor moeten zorgen dat je handen intensief gevoed worden en dat de handcrème supersnel intrekt! Wat me nog meer opviel is dat er géén gebruik is gemaakt van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Crème op hand   De crème is redelijk dun. Hierdoor smeert hij goed uit, hoef je er niet zoveel van te gebruiken en trekt hij inderdaad supersnel in! Dit wel een handcrème waar de geur duidelijk van aanwezig is. In de eerste instantie ruik je vooral een citrusgeur en daarna komt de zachte geur van de avocadoboter naar boven. Ik vind het persoonlijk een erg lekkere en frisse geur! Ik ben fan! Een zachte en lekker ruikende handcrème die vlot intrekt. Het maakt mijn handen voelbaar zachter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk verzorgende werkstoffen en zijn de vervelende ingrediënten als conserveringsmiddelen en paraffine weggelaten. In een tube Kneipp seconde handcrème zit een hoeveelheid van 75 ml en kost € 6,09. De handcrème is bij diverse webshops en drogisten te koop.

Gebruik jij vaak handcrème? Wat is je favoriete merk?

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

You may also like

4 Comments

 • Sytse

  Ik gebruikte altijd handcreme van Rituals maar ik ben er maar mee gestopt.. het werd een soort verslaving. Hahaha
  Sytse onlangs geplaatst…TupperwareMy Profile

  2 november 2015 at 19:19 Reply
 • Bertine

  Ik hou van lekker ruikende handcremes, dus deze lijkt mij wel wat!

  2 november 2015 at 20:58 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: