Mama & Kids

Review | Kneipp Nature Kids Badolie

Het mogen duidelijk zijn dat Ifan half Brits is, en daar komt dan natuurlijk ook een Brits huidje bij kijken 😉 Ik ben daarom altijd een beetje voorzichtig met verzorgingsproducten voor hem. Ik ontving van Kneipp de Nature Kids Badolie om te reviewen. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan even verder!
 

Kneipp heeft haar nieuwe Nature Kids producten perfect afgestemd op de wensen van kinderen en hun ouders. De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als framboos, drakenfruit, lavendel, teunisbloem en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben en die tot de verbeelding spreken. Met een kwaliteit die vertrouwd is als altijd. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en werkstoffen, zijn uitgebreid dermatologisch getest en prikken niet in de ogen. Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.
 
Ik ontving de Nature Kids Badolie met Thijm en Munt. De is ideaal voor verstopte neusjes: de badolie thijm en munt helpt om vrijer te ademen en is een feest in bad. Toevallig was Ifan op dat moment verkouden, dus konden we het meteen goed testen 😉

Onze ervaring met Kneipp nature kids badolie

Het flesje bevat 100 ml olie. Door de ingrediënten Thijm en Munt ruikt de olie erg lekker. De olie moet worden toegevoegd aan stromend water. Het water krijgt een leuke blauwe kleur. Ifan vond het erg leuk om hierin te mogen spetteren.
 
Doordat het een olie is ontstaat er niet veel schuim. Dit vond Ifan wel jammer. De geur is niet overheersend maar zeker wel aanwezig. Ik kreeg een beetje het gevoel dat ik in een sauna zat. Het is een zelfde soort geur en je merkt dat het een prettig effect heeft op je luchtwegen. Maar of het echt helpt tegen zijn verkoudheid, dat weet ik niet.
 
Het is in ieder geval een prettige olie en Ifan en ik waren er zeker tevreden over! Nog even een opsomming van onze bevindingen:

  • Het ruikt lekker.
  • De geur is niet té sterk maar wel aanwezig.
  • De kleur (blauw/turquoise) is aantrekkelijk voor kinderen.
  • Het is niet vettig, zoals je soms met andere oliën ervaart.
  • De huid wordt er lekker zacht van.
  • Er ontstaat niet veel schuim.
  • Het heeft (tijdens het badmoment) een prettige effect op de luchtwegen.

De Kneipp Nature Kids Badolie heeft een adviesprijs van € 8,99 en is te koop bij o.a. Bol.com

Hebben jullie deze lijn al een keertje geprobeerd, wat zijn jullie ervaringen?

.Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: