Beauty

Review | Garnier Micellair Water

Micellair Water is momenteel erg populair. Ik besloot het ook maar eens te gaan gebruiken, en te kijken of het ook echt zo goed werkt als iedereen zegt. Zo eigenwijs ben ik dan ook wel weer 😉

Garnier Micellair Water in Olie

Garnier Micellair Water in Olie is te verkrijgen bij elke drogist en heeft een prettig prijsje. Een fles van 400 ml (= 200 handelingen) kost bij bv. Kruidvat € 6,49

Het Micellair Water met Argan Olie belooft langhoudend en waterproof make-up te verwijderen van je gezicht zonder dat het trekkend aanvoelt. En is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Garnier Micellair Water in Olie

Het olie gedeelte is duidelijk te zien in de fles. Na even schudden mengt de Argan Olie zich met het Micellair Water en is het klaar om te gebruiken.

Garnier Micellair Water in Olie

De Micellair deeltes werken als een magneet en trekken al het vuil op je gezicht aan. Een heel fijne en handige oplossing als je snel een geïrriteerde huid krijgt van reinigingsmiddelen.

Voorheen had ik nog wel een de neiging om ’s avonds voor de “snelle” oplossing te kiezen en een reinigingsdoekje te gebruiken. De huid rondom mijn ogen en op mijn wangen werd hier altijd erg rood en geïrriteerd van. Ook moest ik flink wrijven om al mijn make-up er goed af te krijgen. Nadien hield ik altijd een trekkend gevoel over.

Met het Micellair Water verrijkt met Argan Olie heb ik hier helemaal geen last meer van. Het laat geen vet laagje achter op je huid, wat je misschien wel zou denken met de olie. Geen trekkend gevoel meer nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en wrijven is verleden tijd!

Garnier Micellair Water in Olie

De ingrediënten van het Micellair Water met olie.

Garnier Micellair Water in Olie

Kortom, ik vind het een echte aanrader vor het verwijderen van make-up. Het water is niet vet, geeft geen irritaties of trekkend gevoel en is geschikt voor elk huidtypen. Daarnaast is het makkelijk verkrijgbaar tegen een schappelijke prijs.

 

Wat gebruik jij om je make-up te verwijderen?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Mariska

  Die olie erin lijkt me heel fijn op je huid! Prijsje is ook goed te doen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | herstel van mijn angststoornisMy Profile

  19 augustus 2016 at 12:40 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Hij is echt fantastisch! Geen gewrijf meer en je make-up gaat er goed mee af. En dan ook niet als een gek crème moeten smeren omdat je gezicht zo trekt. Ik ben razend enthousiast 🙂

   9 september 2016 at 08:03 Reply
 • Urtekram | Scandinavische & biologische beauties! | Lovely Charlotte

  […] gebruik altijd een tonic of micellair water om mijn gezicht nogmaals te reinigen na het verwijderen van mijn make-up met een lotion. Het haalt […]

  18 april 2018 at 12:17 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: