Healthy Lifestyle, Recepten

Put it to the test | De Hello Fresh box

Marley Spoon, Hello Fresh, Allerhande, Beebox, maar welke box moet je nou nemen? Wij testten de Marley Spoon box en de Hello Fresh box. In dit artikel lees je onze ervaring met de Hello Fresh box.

 

Je ontvangt de beste ingrediënten

De ingrediënten in de HelloFresh Box zijn van hoge kwaliteit en altijd vers. Door ons nauwe contact met onze leveranciers weten we precies waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd.

Jij kookt – makkelijk, snel & lekker

Vanaf nu geen ongezond eten meer, alleen nog maar gezonde, zelfgemaakte maaltijden met verse en verrassende ingrediënten van dichtbij en uit het seizoen.

 

Ik mocht de Orginalbox met drie gerechten van Hello Fresh testten. De gerechten die je in de box ontvangt kan je wekelijks zelf samenstellen op de website. Je kan kiezen uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten én uit een gerecht door Jamie Oliver.

 

Put it to the test | De Hello Fresh box

 

Ik heb de gerechten in de box niet zelf kunnen uitkiezen. Wij kregen een stamppotje met warm gerookte makreel, een pasta met kruidenkaas en gehaktballetjes met rijst.

Put it to the test | De Hello Fresh box

 

Als eerste aten we de stamppot. Wij zijn geen grote visliefhebbers dus ik verving de vis voor spekjes. De stamppot zelf vond ik wat aan de flauwe kant, maar met de spekjes en wat peper en zout kwam het gerecht goed op smaak.

Put it to the test | De Hello Fresh box

 

Daarna was het tijd voor de gehaktballetjes met rijst. Ik heb dit gerecht zelf niet gegeten omdat ik op dat moment ziek in bed lag met het norovirus 🙁 Dafydd en Ifan hebben dit wel gegeten en vonden het erg lekker!

Put it to the test | De Hello Fresh box

 

Als laatste de pasta met kruidenkaas en broccoli. Ik had hier mijn zinnen op gezet en keek er erg naar uit. Ben gek op pasta, maar niet zo’n fan van broccoli. Door deze samen te combineren met kruidenkaas leek het me wel lekker. Met wat extra zout en peper was het een lekker gerecht. De broccoli smaakte me op deze manier prima!

 

De variatie van de recepten in de Hello Fresh box vond ik erg leuk. Ook vond ik het pasta recept met de broccoli en fijne manier om een groente te eten die ik zelf niet zo lekker vind. Wat me opviel is dat bij twee gerechten zelf nog best wat kruiden moesten toevoegen omdat het anders wat aan de flauwe kant was.

Wederom vind ik de box ook aan de dure kant. De Originalbox (voor twee personen) met 3 maaltijden kost € 39,00 en een Familybox (voor vier personen) met 3 maaltijden kost € 59,00 per week.

Gemak dient de mens, en dat merkte ik ook zeker bij het uittesten van deze box. Het is ideaal dat je zelf kan aangeven wanneer de box bezorgt moet worden en dat je verder eigenlijk niks nodig hebt.

Wij reviewden ook de Marley Spoon box.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Iris

    Leuke review! Tegenwoordig zijn er zoveel maaltijdboxen waardoor ik het maar een lastige keuze vindt. Op http://www.maaltijdboxen.net worden er wel meer dan 5 met elkaar vergeleken. Kon je maar iedere week een andere nemen, nu koop ik af en toe die van AH los op de website.

    30 november 2016 at 00:56 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: