Interieur, Mama & Kids

Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

Naar bed, naar bed zei Duimenlot! Maar eerst nog een verhaaltje. Bedtijd wordt een groot feest met de nieuwe LATTJO en STILLSAMT collectie van IKEA! 

 

Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

Dekbedovertrek € 19,95 – Knuffel Kat € 5,95 – Knuffel Vampier € 7,99

 

In samenwerking met DreamWorks Studios

In samenwerking met DreamWorks Studios heeft IKEA een aantal nieuwe figuren bedacht. Wat dacht je van vriendelijke vampier Victor of een vreemde vogel? Deze figuren komen ook weer terug op de dekbedden. Beleef samen de mooiste avonturen voor het slapengaan!

Voorlezen is belangrijk. Wij lezen Ifan iedere avond voor het slapengaan voor. De figuren uit de LATTJO collectie komen allemaal terug in het boek “De droom van de wortelkoningin”. Een feest van herkenning voor je kind! Maar hebben jullie nou echt een wilde fantasie? Dan kan je met behulp van de LATTJO verhalenkaarten zelf een verhaal verzinnen!

 

Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

Dekbedovertrek € 14,95 – Kleed € 34,95

 

Rustig spelen

Ik vind het belangrijk als een slappkamer rust uitstraalt. Als de basis rustig is kan je met kleuraccenten en accessoires kleur en speelse effecten toevoegen. Met de nieuwe STILLSAMT collectie creëer je die rust. De dekbedovertrekken hebben zachte kleuren, maar wel een speels motief. Het vloerkleed uit de collectie heeft de vorm van een schaakbord. Uren speelplezier gegarandeerd!

 

Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

Cadeautasjes € 2,99 / 4 stuks

 

Verrassing!

Ceadeautjes inpakken is niet echt mijn sterkste kant. Ik kan me dan ook uren vergapen aan de mooiste verrassingen die ik voorbij zie komen op Pinterest. De nieuwe SPRUDLA cadeautasjes zijn ideaal om cadeautje mooi in te verpakken. En je ziet hier de figuren van de LATTJO collectie weer op terug!

 

Prikkel je fantasie met de nieuwe IKEA kids collectie!

Bordjes € 1,29 / 6 stuks – Bekers € 0,99 / 6 stuks – Ijsbekers € 0,99 / 6 stuks – Servetten € 1,99 / 30 stuks – Rietjes € 0,99 / 6 stuks – Tafelkleed € 4,99

 

Servies voor kinderfeestjes bij IKEA

Naast de cadeautasjes zit er in de SPRUDLA collectie ook papieren servies. Opruimen wordt een makkie na een kinderfeestje 😉 De collectie bestaat uit bordjes, bekers, ijsbekers en servetten en zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, met feestelijke prints van de LATTJO en STILLSAMT collectie. Je zelfgemaakte cupcakes versier je natuurlijk met de SPRUDLA decoratieset.

 

De nieuwe kids collectie is vanaf april 2017 verkrijgbaar. 

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: