Beauty

Plastische Chirurgie | Zou jij het aandurven?

Plastische chirurgie, de een vind het de normaalste zaak van de wereld en de ander vind het helemaal niks. Persoonlijk heb ik er niks op tegen als iemand iets aan zichzelf veranderd waar je niet tevreden mee bent. Zelf zou ik, als ik het geld ervoor zou hebben, ook wel het een en ander laten verbouwen 😮

 

Plastic Fantastic

Er zijn grenzen, ik vind plastic fantastic dus echt niet mooi. Maar als jij al jaren een issue met je neus hebt en je er echt aan stoort, waarom niet?! Of als je veel last hebt van wallen, waarom zou je dan niet gaan voor een onderooglidcorrectie?

Ik kan me heel goed indenken dat je iets aan jezelf laat doen. Stel je nou voor dat je blij en tevreden bent met je lichaam maar bijna geen borsten hebt. Waarom zou je dan geen borstvergroting mogen krijgen? Als dit jouw nog prettig in je vel laat zitten en je hierdoor niet meer onzeker voelt, vind ik dat je het zeker moet doen.

 

Tanden

Misschien geen plastische chirurgie, maar wel een cosmetische verandering. Toen ik jonger was ben ik een keer met mijn voortanden op de zwembadrand gevallen. Op het eerste gezicht viel de schade erg mee en was er alleen een hoekje van m’n voorkant af. Dit heeften tandarts er gemakkelijk aan kunnen zetten en was er niks meer van te zien.

Tot op een gegeven moment mijn tanden over elkaar gingen groeien. Waarschijnlijk zijn ze door de klap los gaan zitten en heeft de rest van m’n gebit ze over elkaar geduwd.

Het was op een gegeven moment best erg, tenminste dat vond ik zelf. Ik lachte op foto’s altijd met mijn mond dicht en vond die tanden echt verschrikkelijk. Pas na een jaar of 10 heb ik er wat aan laten doen. Ik had een gesprekje met mijn tandarts en die had een heel gemakkelijke oplossing.

Ze zou een stukje van de tanden af halen en dit weer helemaal netjes opbouwen met een soort vulling genaamd facings. Een behandeling van anderhalf uur verder en weer een recht bekkie. Iets wat ik jaren eerder had moeten doen!

 

Plastische Chirurgie

Als ik veel geld zou hebben dan zou ik best wel iets aan mijn lichaam willen laten doen. Sinds dat ik een jaar of 6 was heb ik al een dingetje met gewicht gehad. Ik ben altijd een beetje te zwaar geweest. Ik weet ook van mezelf dat het echt niet ligt aan dat ik teveel slecht eet of dat ik de hele dag niks doe. Ik ben de hele dag in beweging en eet zo gezond mogelijk, maar toch zal ik nooit maatje 38 hebben. En dat hoeft ook niet.

Ik ben nu op een punt in mijn leven aangekomen dat ik blij ben met wie ik ben en dat het me ook niet meer zoveel interesseert wat andere van me vinden. Natuurlijk heb ik zo mijn dagen, wie niet, maar over het algemeen ben ik een gelukkig mens.

Maar dit neemt niet weg dat ik wel eens zou willen dat m’n billen en heupen wat minder waren. Daar zit het bij mij ook vooral. Ik heb, in verhouding, vrij smalle taille en draag bovenkleding maat M maar wel broekmaat 44/46.

Dit is een gedeelte van mijn lichaam waar ik wel iets aan zou willen doen. Ik hoef niet mijn rondingen kwijt, maar gewoon wat minder van alles 😉

 

Plastische Chirurgie, zou jij het aandurven?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

4 Comments

 • Karin Kox

  Ik heb precies het tegenovergestelde: brede schouders, volle boezem en dikke buik. Ik heb geen heupen en vrij smalle beentjes. Bovenkant maat 44, onderkant maat 40. Maar om nu in me te laten snijden… ik zeg nooit nooit. Maar ik denk niet dat ik dat ga doen.
  Karin Kox onlangs geplaatst…Draagbare pakken.My Profile

  1 februari 2018 at 21:01 Reply
 • Sylvia

  Ik zou niet in mezelf durven laten snijden. Maar mn fronsrimpel tussen mn wenkbrauwen zou ik ooit wel willen wegwerken. Ook zou ik wel prachtig tanden willen maar ja prijskaartje hè haha. Ik vond het vroeger wel heel fascinerend om naar zo’n show op tv te kijken. Waar ongelukkige mensen een makeover kregen inclusief plastisch chirurgie.
  Sylvia onlangs geplaatst…Lanzarote – De top 5 creaties van César ManriqueMy Profile

  2 februari 2018 at 15:46 Reply
 • Will Langenberg

  Zeg inderdaad nooit nooit.
  De plastische chirurgie waar je tegenwoordig veel over hoort, zou ik niet durven.
  Ik heb mijn flaporen naar mijn hoofd laten zetten, toen ik 17 jaar was, maar dat was mislukt.
  Toen ik 45 jaar werd heb ik het nog een keer laten doen en met succes, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.
  De eerste keer bestond plastische chirurgie bijna nog niet, een gewone chirurg deed het toen.
  De tweede keer was dat wat anders, toen werd het meer gedaan en zat het ook in het ziekenfonds.
  Ik zal het ook nooit veroordelen als iemand iets aan zichzelf wil veranderen, als je daar gelukkiger van wordt.

  7 februari 2018 at 23:19 Reply
 • Filorga Lift-Structure | Facelift in een potje! | Lovely Charlotte

  […] kan kiezen voor een chirurgische ingreep, maar dit is een vrij radicale (en tijdelijke!) oplossing. De meest voorkomende ingrepen zijn de […]

  22 juni 2018 at 20:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: