Blog

Plannen en doelen voor Lovely Charlotte in 2016!

Plannen en doelen voor Lovely Charlotte in 2016

Volgens mij hangen de goede voornemens en doelen ons allemaal wel de keel uit zo onderhand 😉 dus doe ik het gewoon nog een keertje! Ik beschreef mijn persoonlijke doelen al eerder, Lovely Charlotte kwam hier ook aan bod. Ik wilde nog een apart artikel wijden aan de plannen en doelen voor dit jaar. Dus bij deze!

Zoals ik al beschreef in het artikel met mijn persoonlijke doelen merk ik dat ik ontzettend ben gegroeid in het schrijven van de teksten, fotografie en de technische aspecten van een website. Als ik iets wil veranderen of aanpassen en ik weet niet hoe dit moet, zoek ik het uit. Met HTML ben ik ook al redelijk bekend. Niet dat ik volledige codes zelf kan schrijven, maar simpele dingen aanpassen lukt me wel! Maar natuurlijk blijven er voldoende doelen over die ik nog graag wil gaan behalen in 2016.

Inhoudsopgave

Cijfers

Ik ben nu bijna één jaar bezig met bloggen en vind het erg leuk om te doen. Ik heb al meerdere samenwerkingen gehad met leuke bedrijven en zie mijn cijfertjes maandelijks groeien. In 2016 zou ik graag nog verder groeien. Maandelijks zo’n 5000 unieke bezoekers op mijn blog voorbij zien komen is zou echt geweldig zijn!

Social Media

Ik ben zelf sinds enige tijd actief op YouTube. Ik maak regelmatig nieuwe video’s en vind het erg leuk om te doen. Aangezien ik nu ook een goede camera heb om video’s te maken, kun je de komende tijd meer verwachten! Facebook en Instagram zijn de media’s waar ik het meest actief op ben. Twitter zit nog niet zo in m’n systeem zeg maar, net zoals Pinterest trouwens. Ik zou eigenlijk van elk nieuw artikel een pin moeten maken, maar ik vergeet het telkens om te doen. Mijn doel op het gebied van Social Media is zeker om te groeien. En om daarnaast actiever te worden op Twitter en Pinterest.

2015 – 2016

Facebook 216 vind-ik-leuks – 400 vind-ik-leuks Facebook

Twitter 144 volgers- 300 volgers Twitter

Instagram 355 volgers – 500 volgers Instagram

YouTube 16 abonnees – 50 abonnees YouTube

Pinterest 45 volgers – 100 volgers Pinterest

Logo, layout en archief

In principe ben ik erg tevreden met het thema wat ik nu heb. Alhoewel ik altijd wel een twijfelkont ben op dit gebied en ook houd van verandering 😉 Daarnaast wil ik graag een ander logo. Iets strakkers met een mooie illustratie of zo, ik weet het nog niet helemaal, wederom twijfelkont!

Toen ik ben overgestapt van Weebly naar WordPress zijn alle berichten, thank god, wel mee verhuist alleen zijn alle foto’s, titels en categorieën niet mee gegaan. Ik moest dus alle berichten gaan aanpassen en alle foto’s opnieuw uploaden 😮 Dit blijft een puntje waar ik mee bezig moet blijven. Ben er geen fan van, maar het moet wel gebeuren.

Rubrieken

Er komen een aantal nieuwe rubrieken op Lovely Charlotte! Vanaf volgende gaan deze verschijnen! Even een overzichtje van de verschillende artikelen die je kan verwachten:

Maandag: Movie Monday. Iedere maandag kan je een video verwachten. Dit kan in de vorm van een vlog zijn of een ander soort filmpje.

Woensdag: Lovely Pictures. Deze blijft op de woensdag staan.

Vrijdag: Blogtips. Ik ben zelf tegen een aantal dingen aangelopen in het eerste jaar dat ik blog. Ik heb deze dingen op een rijtje gezet en nu beschreven in artikelen. Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips zullen hebben!

Wat else?

Verder wil ik voor mezelf het plezier in bloggen blijven houden! Ik heb een tijdje geleden een dipje gehad en dit had vooral te maken met het gevoel dat ik moest. Dit wil ik nu te allen tijden blijven voorkomen. Ik vind bloggen ontzettend leuk om te doen, maar zodra het ‘moeten’ gevoel ergens bij komt kijken geef ik het op.

Het lijkt me ook leuk om eens een samenwerking te doen met een andere blogger. Dus mocht iemand interesse hebben, heel graag! Stuur me even een mailtje 🙂

Afgelopen jaar heb ik een aantal ontzettend leuke samenwerkingen gedaan. Ik hoop dat dit jaar weer te mogen doen. Én natuurlijk leuke winacties te kunnen organiseren. Krijgen is leuk, maar geven is nóg leuker!

Helpen jullie me mee om mijn doelen voor 2016 te bereiken? Mocht je nog suggesties hebben of vragen, laat het me weten!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: