Persoonlijk

Persoonlijk | Goodbye, people pleaser!

Ik besprak met een vriendin het onderwerp striae en liet haar de blogpost lezen die ik erover had geschreven. Tegen haar was ik een stuk feller dan in het stukje wat ik schreef. En waarom? Ik wil dat mensen me leuk vinden en niet een harde bitch of iets dergelijks. Ik bewandel vaak de gulden middenweg omdat ik niemand voor het hoofd wil stoten, een echte People Pleaser.

“WHO AM I KIDDING, ME OR THE PEOPLE?”

Ik heb besloten om de people pleaser de deur uit te zetten en mezelf te zijn. Recht uit het hart en soms met een scherp randje. Dus mocht je enigszins gechoqueerd zijn van de komende berichten, deal with it 😉 De goede raad van mijn vriendin, they love you or they hate you but they will never let you be so just be yourself!

Om nog even terug te komen op de post over straie. Ik vind het gewoon K*T dat deze lijnen er zitten. Heel fijn dat er iets moois uit je buik is ontstaan, maar die lijnen… blegh! Ik schaam me er niet voor, en ik ga ook gewoon in een bikini. Als mensen het niet aantrekkelijk vinden, jammer dan. Dan kijken ze maar de andere kant op.

Dit was wat ik er eigenlijk over wilde zeggen, het duurde even maar uiteindelijk is het er dan toch uit 😉

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: