Persoonlijk

Personal | Blijf van andermans spullen af!

Stelen

Ik kan zo intens boos worden dat mensen spullen van andere mensen vernielen of stelen! Ik kan ook absoluut niet begrijpen waarom je zoiets zou doen?

Dafydd wilde samen met Ifan even op de fiets naar de stad om wat dingetje te kopen. Hij gebruikt dan altijd mijn fiets want daar zit een kinderzitje op.

We kwamen tot de ontdekking dat iemand mijn voorlamp van m’n fiets af was. Verderop in de straat kwamen we de lamp tegen. Iemand heeft dus gewoon moedwillig de lamp van mijn fiets getrapt. Ik kan daar zo ontzettend boos om worden. Het heeft totaal geen zin, weet ik, maar grrr… blijf gewoon van andermans spullen af!

Je weet niet wat je aanricht op zo’n manier. Misschien heeft iemand wel ontzettend moeten sparen voor hetgeen wat vernield is en geen geld om zomaar even een nieuwe te kopen. Bij mij bleef het dan gelukkig alleen bij een lamp, maar daar gaat het eigenlijk niet om.

Ik zie de lol van vernielen niet in. Natuurlijk, we zijn allemaal jong en onbezonnen geweest en hebben met een borrel te veel op ook heus wel eens een verkeersbord omgedraaid of een andere ‘kwajongens streek’ uitgehaald. Maar dingen moedwillig vernielen? Nee, dat heb ik nooit gedaan.

Is dit jou ook wel eens overkomen?

You may also like

2 Comments

 • Jeanine

  Ohh zo irritant dit hè! Bij ons was er laatst een boompje uit de tuin gesloopt en bij de buren allemaal planten uit de tuin gerukt. Héél grappig hoor
  Jeanine onlangs geplaatst…De opportunistische hardloper, zó herken je ‘mMy Profile

  17 november 2015 at 15:28 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: