Mama & Kids, Persoonlijk

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

“Liefje/poepje/schatje binnenkort is je verjaardag/onze trouwdag/Vaderdag, is er misschien iets wat je graag zou willen hebben?” “Mwah, nee eigenlijk hoef ik niks te hebben…” Nou lekker dan, je kan je vrije middagen verruilen voor het speuren naar een ideaal cadeau 😔

 

Zoek niet langer! Ik heb namelijk de perfecte cadeau(s) gevonden voor een papa die al alles heeft!

Inhoudsopgave

Coolgift

Op de website van Coolgift hebben ze allemaal hebbedingetjes voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Van spinners tot een opblaasbare watermeloen en een bluetooth keyfinder!

 

 

Gift of Nothing

“Nee hoor, ik hoef echt niks te hebben.” Ik zal je hebben, krijg je ook niks 😂 Ik vond dit een hilarisch cadeau voor mijn man die altijd roept dat hij niks hoeft te hebben of het niet weet!

Wat er op de verpakking staat:

“NOTHING for the person who has everything. Congratulations! You have received the gift of nothing. Absolutely nothing. This is the ultimate in minimalism. Less is more, more is less.

Nothing is precious. Nothing is simple. Nothing is sacred.

Open the pack and be enthralled when nothing happens. Allow nothing to flow through your mind and calm your soul. Savour the moment. Soon you’ll discover that nothing really is so much better than something.”

 

 

Contact Keys

Dafydd draagt lenzen. Ik kwam dit bakje tegen bij Coolgift en het leek me een leuk cadeautje. Tja, als je man geen tip geeft blijft het een beetje gissen. Dit leek me een grappig hebbedingetje 🙂

 

 

Wallet Ninja

Een ideale tool voor iedere man! Je kan hiermee schroeven indraaien, een biertje openmaken, het is een houder voor je mobiele telefoon en daarnaast heeft het nog 15 andere handige functies! Een musthave voor elke handige papa dus!

 

 

Magno Grip

Dafydd had het al een tijdje over een magnetisch bakje waar hij zijn schroeven in kon doen terwijl hij aan het boren e.d. zou zijn. Dit bakje heb ik tot op heden nog nergens kunnen vinden.

Toen ik de Magno grip bij Coolgift tegenkwam, wist ik dat dit meteen een hit zou zijn! De ‘armband’ zet je het klittenband vast en ook deze manier geschikt voor iedereen. De sterke magneet in de band houd de schroeven en spijker stevig op zijn plek. Een handige gadget als je aan de klussen ben en geen schroeven of spijkers per ongeluk wilt inslikken 😮

 

Creative Use Of Technology

 

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

 

Houten horloge

Wil je toch liever voor een persoonlijk cadeau gaan? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij de webshop Creative Use Of Technology.

Je kan hier houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst kopen.

Ik koos ervoor om dit als Vaderdag cadeau te kiezen voor Dafydd. Het is lastig om in Nederland iets met ‘ daddy’ of ‘Ifan’ te vinden en door de gravering kon dit wel. Je kan namelijk eenvoudig je eigen tekst ontwerpen op de achterkant van het horloge.

Ik ben erg blij met het resultaat en ik denk dat Dafydd dit ook zal zijn!

Naast deze leuke horloges verkoop Creative Use of Technology ook andere leuke dingen, zoals houten cactussen en inspirerende quotes lasergesneden uit hout 😍

 

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

Een perfecte en origineel Vaderdag cadeau!

 

Wat geef jij je man/vader op Vaderdag?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

4 Comments

 • Sylvia

  Wat een heerlijke cadeaus! Vooral het horloge en het lenzenbakje vind ik erg leuk. Wij hebben voor dit jaar gewoon een mooie tekening/knutsel gemaakt. Haha
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#23My Profile

  13 juni 2017 at 14:56 Reply
 • Sharon de Ridder

  Zo, die wallet ninja gaat op het lijstje hoor!

  14 juni 2017 at 11:28 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: