(Kids) Fashion

Outfits met Xsensible Stretchwalker sneaker booties!

Sneakers zijn op dit moment helemaal hip en hot! Maar hoe combineer jij sneakers? Ik laat je in deze video zien hoe ik de Xsensible Stretchwalker sneakers combineer. Zowel in een casual outfit als met een nette outfit.

De Xsensible Stretchwalker zijn niet zomaar sneakers. Achter de Xsensible Stretchwalker booties zit een speciale technologie die ervoor moet zorgen dat je een natuurlijke houding aanneemt waardoor je gewrichten minder belast worden.

De Stretchwalker zool is gebaseerd op de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (platformhak). De sandaal balanceert op een hak die in het midden van zool geplaatst is.

Xsensible Stretchwalker

 

De Stretchwalkers maken gebruik van stretchleer. Dit leer wordt nat gehouden waardoor het krimpt en hierdoor wordt er stretch toegevoegd aan het materiaal. Dit zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid.

Xsensible Stretchwalker

Ik heb de Stretchwalker booties de afgelopen tijd uitgeprobeerd. In het begin was het even wennen omdat je een “blok” in het midden van de zool hebt en dit voel anders dan andere schoenen.

De booties sluiten goed aan om mijn voet en enkel. Na een klein wenperiode lopen de schoenen erg makkelijk en comfortabel. Ik merk dat ik minder last van mijn onderrug heb als ik een lange tijd heb gestaan of gelopen. Daarnaast merk ik dat mijn voeten een heel stuk minder vermoeid zijn aan het einde van de dag.

Xsensible Stretchwalker

Ik heb de schoenen gedragen tijdens onze verhuizing (lees: drie dagen lang alleen maar lopen en dozen uitpakken). Om voor mezelf het verschil te merken heb ik één dag andere schoenen gedragen. Ik was erg benieuwd of ik verschil zou merken in mijn rug, benen en voeten. Aan het einde van de dag had ik meer last van mijn rug, met name mijn onderrug. Mijn voeten waren veel vermoeider en had meer last van vocht in m’n enkels.

Ik zou de Xsensible Stretchwalker zeker aanraden. Het zijn leuke en hippe sneakers die gemakkelijk te combineren zijn. Zowel netjes als casual. Daarnaast is het een verademing voor je voeten! Er leuk uitzien én aan het einde van de dag geen last van je rug, benen of voeten, wat wil je nog meer als drukke moeder?!

Voor meer informatie en verkooppunten kijk je op de website van Xsensible.

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]Samenwerking blog

You may also like

2 Comments

 • LC's winweek #7 | Xsensible Stretchwalkers maat 38 | Lovely Charlotte

  […] ook even mijn review over de schoenen […]

  6 november 2016 at 07:04 Reply
 • Anette

  Hallo Charlotte, ik ben sinds een week fan van xsensible. Ik zocht daarom wat informatie op Pinterest en kwam op jouw site terecht. Al was het artikel uit 2016 ik ben geïnteresseerd. Geïnteresseerd in het filmpje hoe xsensible te dragen met welke outfit ook. Helaas kan ik het filmpje niet zien omdat er privé bij staat.
  Is het mogelijk dat ik het toch een keertje kan zien? Alvast dank voor je reactie. Je hebt een leuke site. Ik ga je zeker volgen. Groetjes van Anette

  10 juni 2021 at 20:06 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: