Travel

Op camping Vakantie!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en mijn hoofd begint weer af te dwalen naar de vakantie. Wat zullen we dit jaar gaan doen? Weer naar een all-in resort of een camping Vakantie?

Vroeger toen ik klein was gingen ik altijd kamperen met mijn ouders. Meestal zochten we een camping in Nederland uit omdat het anders zover rijden was, en we niet zo’n lange vakantie hadden.

Ik heb altijd een fantastische tijd gehad tijdens deze camping vakanties gehad! Ik vond het heerlijk om in een tent te slapen. Mijn zusje trouwens iets minder, die kroop ’s nachts stiekem snel in de caravan tegen mijn moeder aan en duwde mijn vader uit bed 😉

Voor kinderen is een camping vakantie ideaal! Ze maken snel vriendjes omdat je zo dichtbij elkaar zit. Op de meeste campings zijn er veel faciliteiten voor kinderen aanwezig, voldoende speeltuinen, zwembaden en vaak ook animatie.

Italië blijft toch wel een favoriete vakantiebestemming! Prachtige omgeving, veel te zien en te doen, lekker eten én (natuurlijk niet geheel onbelangrijk) goede wijn!

Camping vakantie Toscane

 

Bron: http://www.lux-camp.nl/camping-norcenni-girasole.html

Bij LUX-camp (http://www.lux-camp.nl/camping-toscane.html) is het heerlijk vertoeven op één van hun prachtige campings aan de Toscaanse kust! Als je nou niet zo’n tent type bent, kan je ook kiezen voor een (premium) stacaravan. Maar je kan ook een toffe safaritent huren! Dus camping Toscane is een ideaal plan voor deze zomervakantie!

Camping vakantie Toscane

Bron: http://www.lux-camp.nl/camping-norcenni-girasole.html

Maar is het niet te ver rijden met kleine kinderen? Afgelopen jaar zijn we met Ifan naar Wales gereden. Ik vond het best spannend om zo’n eind te rijden met een drie-jarige, maar het is me alles meegevallen. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om ergens te overnachten. Wij hadden vooral veel eten, drinken en snoepjes mee.

Daarnaast hadden we een soort tafeltje voor over Ifan’s autostoel gekocht waarop hij kon kleuren en dergelijke. Een paar kleine cadeautjes deden het ook heel goed 😉 En zorg ervoor dat de tablet/portable dvd-speler helemaal is opgeladen!

Weet jij al waar je naartoe op vakantie gaat dit jaar? Ben jij ook zo gek op kamperen of zit je liever in een hotel?

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

  Samenwerking blog

You may also like

2 Comments

 • Heidi

  Wat leuk.
  Deze jaar gaan we niet echt op reis.
  We gaan wel voor 4dagen naar Londen en 1 overnachting in Nederland maar dan wel zonder mijn zoontje.
  Daar gaan we gewoon dag uitstapen mee maken.

  3 februari 2016 at 18:21 Reply
 • simpel, met een snufje liefde

  Ik ben nog nooit met mijn jongens gaan kamperen. Ik wil het wel graag een keertje gaan doen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger….de rest van de wereld wel.My Profile

  4 februari 2016 at 05:43 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: