Mama & Kids

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice!

Vorig jaar mochten wij voor het eerst kennismaken met de magie van Disney On Ice. Wat een spetterende en prachtige show was het! 

Inhoudsopgave

Disney Fan

Al jaren ben ik fan van Disney. In mijn jongere jaren keken mijn zusje en ik graag naar alle films. Van The Lion King tot Pocahontas, alle klassiekers hadden we op videoband.

Nu spaart mijn moeder opnieuw alle films, maar dan op DVD voor de kleinkinderen.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Vorig jaar was dit het thema van de Disney On Ice show. Voor ons de eerste keer dat we naar deze spectaculaire show gingen. We hebben onze ogen uitgekeken en Ifan heeft onwijs genoten van alles!

Tip voor wie dit jaar ook gaat, ga op tijd weg! De heenreis was een ellende van ellenlange files waardoor we met veel stress en paniek nét op tijd binnen waren. Gelukkig was de show een waar genot en kwamen we weer helemaal tot rust na alle commotie op de weg 😉

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice!

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is.

Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven.

Tickets voor Disney On Ice

Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf € 18,=. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Family Pack tickets

Er is een Family Pack waarmee je meer bespaart! Een Family Pack bestaat uit 4 tickets + 1 programmaboek + 1 familieverpakking zoete popcorn. Online kun je 1 Family Pack bestellen. Als je meerdere Family Packs wilt bestellen dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Ticketmaster.

Je kunt je popcorn en programmaboek af halen voor de show bij onze speciale Family Pack stand op vertoon van jouw popcorn/programmaboek voucher. Let op: we accepteren alleen geprinte vouchers!

Parkeergelegenheid rondom Ahoy

Parkeren bij Ahoy

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Ahoy. Ahoy Rotterdam beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Voor € 13,00 kan je hier de hele dag parkeren.

Parkeren bij Q-park

Via Parkr.nl kan je een parkeerplek reserveren bij de nabijgelegen Q-park parkeergarage Ikazia. Hierdoor voorkom je drukte en file bij het verlaten van Rotterdam na de show.

Wij hebben dit vorig jaar ook gedaan en dat was erg goed bevallen!

Wie gaat er ook naar Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice?

Veel liefs,
Charlotte

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: