(Kids) Fashion, Persoonlijk

Wat ik echt ontzettend sexy vind aan mijn man!

Mijn allerliefste man, waarmee ik alweer bijna 3 jaar getrouwd ben en al 7 jaar samen. Voor mij de meest sexy man op aarde. Maar wat maakt hem nou zo sexy?

 

Hoe ouder mannen worden hoe aantrekkelijker ze zijn. Als ze een jaar of 16 zijn, zijn het vaak nog van die jongetjes. In hun twintige jaren worden het van die onbeholpen en lompen figuren en zodra ze de dertig bereiken worden ze eindelijk volwassen en echte kerels!

Ik werd verliefd op Dafydd toen ik 22 was en hij 27. Wat het nou precies deed kan ik je niet zeggen, maar vanaf het moment dat ik hem zag was ik om. Beetje nonchalant stond hij bij de cocktails tafel en lachte naar me. En Va Va Voom! Tot over mij oren, ondersteboven verliefd 😍

Natuurlijk hebben mannen het voordeel dat als ze vader worden ze nog sexier worden. Waar er niet meer naar vrouwen wordt omgekeken zodra er een kinderzitje op de fiets verschijnt, vallen de dames in katzwijm bij een vader die met zijn kind aan het spelen is.

En ja, heel eerlijk, als ik Dafydd zie stoeien met Ifan, kan je mij ook opvegen. Ifan schatert het uit en Dafydd heeft een glimlach van oor tot oor. Daar kan niks tegen op. Magic Mike, eat your heart out!

Maar wat mijn man nou ook zo ontzettend sexy maakt is dat hij elke dag strak in pak naar z’n werk gaat. Als ik iets onweerstaanbaar vind zijn het mannen in pak. Zo’n fris gewassen, strak gestreken Seidensticker overhemd en dan een goed pak, holy moly! Bij overhemd.com vind je de mooiste overhemden voor jouw sexy man 😉

Maar mijn man is ook gewoon sexy omdat het mijn man is. Hij zet mij op een voetstuk en doet alles voor me. Hij is lief voor me, begrijpt me zonder woorden, zet me met beide benen op de grond, kriebelt elke avond m’n voeten, niks is hem te gek en hij is er altijd voor me. En daarom hou ik met heel mijn hart van mijn sexy man 😘

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: