Mama & Kids

Ontmoet je TV-helden op het Telekids Familie Feest!

Gisteren was ik aanwezig bij de pers presentatie van het Telekids Familie Feest in de evenementenhal in Gorinchem. Het was een groot feest om hierbij aanwezig te mogen zijn en ik kijk uit naar het echte feest!

Samen met een aantal collega bloggers waren we uitgenodigd om de pers presentatie bij te wonen. Er werd flink uitgepakt, er waren een hoop TV-helden aanwezig. Zo hebben we Brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief, Jul & Julia en nog vele andere gezien.

 

 

Deze helden zullen ook allemaal aanwezig zijn tijdens het Telekids Familie Feest. Het Familie Feest wordt gehouden tijdens het pinksterweekend van 2017, 3, 4 en 5 juni in de evenementenhal in Gorinchem.

Tijdens dit feest kan je een uur lang genieten van alle TV-helden tijdens een spetterend concert. Maar dat is nog niet alles, want je kan een uur voor de voorstelling én een uur na de voorstelling genieten van allerlei activiteiten zoals draaimolens, springkussens en spelletjes op het mega indoor Telekidsplein. En als dat nog niet genoeg is kan je ook de gehele dag terecht op de huisdierenbeurs waar de kinderen o.a. kunnen pony rijden!

En wat heel bijzonder is: de fans kunnen op het Telekidsplein na afloop van de show al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets!

 

 

Parkeren bij de evenementenhal in Gorinchem is gratis!

De prijzen van de tickets zijn vanaf € 15,00 en lopen tot € 25,00.

Als je echt een unieke beleving wilt kies je voor de gouden tickets. Deze tickets kosten € 49,95 en je krijgt dan een VIP-parkeerplaats, apart ontvangst, een goodiebag, je mag de castleden ontmoeten, een unieke foto in het decor, onbeperkt eten en drinken en een speciale backstage tour!

Kaarten kun je bestellen op de website van Van Hoorne Entertainment!

 

Van Hoorne Entertainment denkt aan alle kinderen. Zo stellen ze 500 kaarten beschikbaar voor gezinnen waarin ALS voorkomt en steunen ze stichting Lach Voor Een Dag. Voor veel ernstig zieke kinderen en hun gezinnen is een onbezorgde jeugd en lachen allerminst vanzelfsprekend.  Stichting Lach voor een dag stelt zich tot doel deze ernstig, soms terminaal zieke kinderen en hun gezinnen een mooie dag te geven waarbij lachen weer centraal staat. Even een dag weg uit de ellende met het hele gezin. Weer even zijn zoals altijd was.

 

Ontmoet je TV-helden op het Telekids Familie Feest!

 

Wil jij nou ook graag met jouw kind(eren) naar het Telekids Familie Feest? Houd dan de website van Lovely Charlotte goed in de gaten. Binnenkort komt hier namelijk een winactie online waarbij je toegangskaarten kan winnen voor dit fantastische dagje uit!

Wat je kan doen om zeker te weten dat je niks mist, is je inschrijven op de nieuwsbrief van Lovely Charlotte. Dan krijg je een mailtje zodra er een nieuw artikel online staat. Vul hieronder je e-mailadres in en klaar is kees!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • heidi

    Wat leuk is dat.

    20 januari 2017 at 19:02 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: