Interieur

Ons huis is verkocht!

Er is getekend, de bedenktijd is voorbij en de stickers zitten op de borden. Ons huis is verkocht!!

In principe heeft het huis een ruime week op Funda gestaan voordat we een bod accepteerden. Het is zo ontzettend snel gegaan, helemaal niet wat we hadden verwacht! Natuurlijk hoopten we wel op een sneller verkoop, maar zó snel! Dat hadden we even niet zien aankomen 😉

Op zoek naar een nieuw huis!

We zijn nu dus druk aan het zoeken naar een andere geschikte woning. We hebben een aantal eisen waar ons nieuwe huis aan zal moeten voldoen. We willen graag 4, liefste 5 slaapkamers, een redelijk ruime tuin en bij voorkeur in de buurt van waar we nu wonen. Ifan is net zo lekker gewend op school dat ik het toch best vervelend zou vinden als hij naar een andere school zou moeten gaan.

Daarnaast zouden we graag een zolder willen, het liefste met veel ramen. Ik houd van een licht huis! Heerlijk als ’s ochtends de zon naar binnen schijnt als je zit te ontbijten!

We hebben nu een huis op het oog waar 4 slaapkamers zijn. Er is wel een vijfde slaapkamer te realiseren, maar dan zou er wel een extra dakkapel geplaatst moeten worden. Toen ik hiervoor aan het zoeken was op internet, kwam ik terecht op de site van VELUX.

Buiten de mooie raamdecoratie bieden ze ook een dakserre aan. Dit is een vergunningsvrij dakkapel die binnen 1 dag te plaatsen is! Hoe ideaal is dat!

Dakserre VELUX

Ik ben ook meteen even gaan kijken naar wat voor soort gordijnen ik dan graag zou willen 😉 Er zijn zoveel mogelijkheden bij VELUX dat ik bijna niet kan kiezen! Van Disney en Starwars tot elegante vouwgordijnen.

Ifan is gek op Disney, en met name op Mickey Mouse. Of hier dan gordijnen van gaan komen, weet ik nog niet zeker maar er zijn ook andere mooie opties waarvoor je kan kiezen. Bijvoorbeeld mooie plissé gordijnen in een felle kleur nemen, dat houdt het geheel net even wat strakker.

Ik ben benieuwd of het huis wat we nu op het oog hebben ook daadwerkelijk zo mooi is als het er op de foto’s uitziet. Dat is natuurlijk altijd maar afwachten 😉 Ik hou jullie op de hoogte!

De afbeeldingen in dit artikel zijn allemaal afkomstig van de site van VELUX

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

Samenwerking blog

You may also like

23 Comments

 • Janske

  Gefeliciteerd! wat ontzettend snel! Wat fijn zeg! Succes met de zoektocht naar een nieuwe thuis 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Things I Love #6 – I love sjaalsMy Profile

  9 februari 2016 at 10:29 Reply
 • Sanne

  Proficiat dat je huis verkocht is. Nu kan het plezier echt beginnen. Op zoek naar een nieuwe thuis. 4 slaapkamers is wel handig. Als we ooit verhuizen dan nemen we ook 4 slaapkamers. Veel succes.
  Sanne onlangs geplaatst…Decoratie inspiratie: Nieuwe spulletjes van de ActionMy Profile

  9 februari 2016 at 11:43 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Dankjewel! We willen zeker vier slaapkamers, liefste eigenlijk zelfs 5 😉 Als er dan familie op bezoek is hebben we in ieder geval voldoende ruimte!

   9 februari 2016 at 13:46 Reply
 • Michelle

  Gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis. Briljant als je een dakkapel binnen 1 dag kan plaatsen! Hup, van 4 naar 5 slaapkamers dan maar 😉 Succes met jullie verdere zoektocht.
  Michelle onlangs geplaatst…Nieuw Zeeland – top 10 must-seesMy Profile

  9 februari 2016 at 13:18 Reply
 • Mariska

  Gefeliciteerd met de verkoop! Een huisje uitzoeken lijkt me zo gaaf! Veel plezier met de zoektocht!
  Mariska onlangs geplaatst…Wat te doen met make-up miskopen: de lookMy Profile

  9 februari 2016 at 13:49 Reply
 • Margo

  Gefeliciteerd met de verkoop! Dat zal een opluchting zijn 🙂 Fijn dat het zo lekker snel ging! Wij hebben net een huis gekocht, ik vond het juist veel te langzaam gaan, maar dat zal vast aan mij liggen haha!

  9 februari 2016 at 13:58 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Dankjewel! We wisten wel dat het snel zou kunnen gaan, maar zó snel hadden we gewoon niet verwacht. We hebben ook nog niks anders, dus we moeten nu snel op zoek 😉 Veel plezier met het inrichten etc. van jullie nieuwe huis, heerlijk!

   9 februari 2016 at 14:04 Reply
 • Asteid

  Woow das echt super snel!
  Lekker hoor! Een ruime tuin en veel kamers klinkt goed (zoek gelijk ook een schoonmaker dan kun je er nog meer van genieten 😉 )

  9 februari 2016 at 14:04 Reply
 • Marijn

  Gefeliciteerd! Veel succes met een huisje zoeken. Ik vind die gekleurde rolgordijnen erg mooi, staat inderdaad mooi strak. 🙂

  9 februari 2016 at 14:40 Reply
 • Heidi

  Wat leuk dat jullie huisje is verkocht.
  Hoppe beval het huis jullie die je nog moet bezichtigen.
  Ik zou zeggen veel succes meid.

  9 februari 2016 at 19:34 Reply
 • Simpel, met een snufje liefde

  Gefeliciteerd! Hopelijk vind je snel een ander huis!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Kind je bent geniaal….veel complimentjes geven, en het IQ van je kind te hoog inschatten.My Profile

  9 februari 2016 at 20:04 Reply
 • Anneke

  Proficiat! Idd heel snel verkocht geraakt!
  Nog een klein vraagje: jouw tafeltjes (op de eerste foto te zien), waar heb je die vandaan, als ik dat mag vragen? Prachtig! 😉

  9 februari 2016 at 21:19 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Dankjewel! Het blauwe tafeltje (de hoogste) is van Riverdale, de witte van PT. geloof ik en het lage houten tafeltje was volgens mij van WOOOD. Maar ik en niet helemaal zeker 😮

   12 februari 2016 at 09:02 Reply
   • Anneke

    Thanks for the info! 😉
    Ik heb hier iets gelijkaardigs staan, maar allemaal dezelfde hoogte… Is veel mooier als ze verschillende hoogtes hebben 😉 Tijd om es te shoppen dus!
    Anneke onlangs geplaatst…DIY: opberger voor dvd-speler/digicorder/…My Profile

    12 februari 2016 at 14:02 Reply
 • Sas

  Van harte gefeliciteerd! 🙂 Succes met het bezichtigen van nieuwe huizen. Wij zitten nog te wachten tot ons eigen huisje verkocht wordt…
  Sas onlangs geplaatst…Let’s go to work & goed nieuwsMy Profile

  10 februari 2016 at 16:21 Reply
 • Yvonne

  Dat is dan wel snel gegaan! Gefeliciteerd en succes met het zoeken naar een nieuwe woning.
  Yvonne onlangs geplaatst…Een brief aan mijn zoonMy Profile

  10 februari 2016 at 17:50 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: