Beauty

Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

Als een van de ambassadrices van Oenobiol heb ik een aantal lijnen mogen uitproberen en deel ik met jullie mijn ervaringen. Eerder heb je mijn bevindingen van Oenobiol Autobronze Teint al kunnen lezen en nu vertel ik je alles over Oenobiol Beauty Support.

 

Inhoudsopgave

Oenobiol

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in mijn review van de Autobronze Teint, is Oenobiol een Frans beautymerk dat supplementen produceert. Zij geloven in de kracht van natuurlijk en innerlijke schoonheid. ‘Beauty from within’ en ‘Reveal your natural beauty’ komen dus niet zomaar ergens vandaan 😉

 

Oenobiol heeft 5 verschillende lijnen met beauty supplementen ontwikkeld:

 1. Beauty Support: Voor een mooie en stralende huid, haar en nagels.
 2. Hair Support: Voor mooi en glanzend haar.
 3. Silhouette: Ondersteuning bij het verliezen van gewicht/op gewicht blijven.
 4. Skin Support: Verschillende producten voor het ondersteunen van een gezonde en stralende huid.
 5. Skin Support Sun: Voorbereiding op de zon of voor een natuurlijke teint zonder zon.

Naast Autobronze teint koos ik ook voor Beauty Support. Mijn nagels zijn breken en scheuren snel, veel last van haaruitval en mijn huid kan wel een oppeppertje gebruiken!

 

Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

 

Ingrediënten van Oenobiol Beauty Support

Avocado olie, gelatine, magnesium oxide, calcium ascorbaat, gedeeltelijk geharde sojaolie, ijzerfumaraat, glansmiddel (glycerol, sorbitol), dl-alfa tocoferylacetaat, nicotinamide, druivenpitextract (Vitis vinifera), cysteine HCl, zinkoxide, verdikkingsmiddel (bijenwas), aloe vera extract, emulgator (sojalecthine), calciumpantothenaat, betacaroteen, cyanocobalamine, kopersulfaat, pyridoxine HCl, riboflavine, mangaansulfaat, kleurstoffen (titaandioxide, chlorofyl kopercomplex), pteroylmonoglutaminezuur, cholecalciferol, chroom(III) chloride, kaliumjodide, natrium seleniet, biotine.

 

Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

 

Voedingssamenstelling voor 1 capsule

Vitamine B2 (riboflavine): 1,4 mg (100%)
Vitamine B3 (niacine): 16 mg (100%)
Vitamine B5 (pantotheenzuur): 6 mg (100%)
Vitamine B6: 1,4 mg (100%)
Vitamine B12: 2,5 μg (100%)
Biotine: 50 μg (100%)
Foliumzuur: 200 μg (100%)
Vitamine C: 40 mg (50%)
Vitamine D: 5 μg (100%)
Vitamine E: 12 mg (100%)
Betacaroteen: 2 mg
Koper: 1 mg (100%)
Chroom: 40 μg (100%)
Mangaan: 0,5 mg (25%)
Zink: 12 mg (120%)
Jood: 150 μg (100%)
Selenium: 50 μg (91%)
IJzer: 12 mg (86%)
Aloë vera extract: 10 mg
Druivenpitextract: 15 mg
L-cysteïne: 10 mg
Avocadopittenolie: 180 mg

 

“De formule van Oenobiol Paris Beauty Support is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Alle facetten worden door de uitgebalanceerde samenstelling ondersteund. Van je huid tot je nagels tot je haar, ze worden allemaal optimaal gevoed zodat jij goed voor de dag kan komen en straalt van binnenuit. De speciale formule is samengesteld uit een breed scala aan vitaminen en mineralen, aangevuld met aloë vera, druivenpittenextract, biotine, cysteïne. Op basis van avocadopittenolie.”

 

Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

 

Mijn ervaringen met Oenobiol Beauty Support

Eén keer per dag neem je een capsule in tijdens de maaltijd met voldoende water. Ik ben heel slecht in het onthouden van dit soort dingen, fijn dat het dus maar één keer per dag hoeft.

Zoals bij de Autobronze Teint zijn de capsules geur- en smaakloos en slikken ze gemakkelijk door omdat ze glad zijn. Ik heb überhaupt geen moeite met het slikken van pillen, maar kan me voorstellen als je hier wel moeite mee hebt dat een gladde capsule het meest prettig is.

Wederom duurde het een aantal weken voordat ik effect begon te merken. Maar mijn geduld werd beloont! Mijn nagels zijn nog nooit zó lang geweest zonder dat er een of meerdere zijn gebroken. Het ‘wit’ van de nagels was ook echt wit en mijn nagels zagen er gezond uit.

Daarnaast merkte ik ook een duidelijk verschil bij mijn haar. Voorheen spoelde er onder de douche hele plukken haar weg. Hier had ik nog nauwelijks last van. Mijn haar was voller en minder droog dan normaal. Mijn haar had een prachtige natuurlijke glans waar ik regelmatig complimentjes over kreeg!

Wat betreft mijn huid heb ik niet heel veel verschil gemerkt. Maar ik heb sowieso best een goede huid. Weinig last van plekjes en puisjes en nog niet zoveel lijntjes. Wat ik wel merkte is dat mijn huid wat stralender was. Met name als ik ’s ochtends opstond. Nu ik wat ouder word, merk dat mijn gezicht wat meer tijd nodig heeft om bij te trekken. Nu was de doffe waas sneller verdwenen.

 

Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

 

Conclusie

Ik vind Oenobiol Beauty Support een fijne aanvulling op mijn verzorging en zal het dus zeker ook blijven gebruiken. Aan mijn huid merkte ik niet veel, maar des temeer aan mijn haar en nagels!

Voor meer informatie over de producten van Oenobiol verwijs ik je naar de website.

Oenobiol Beauty Support is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Wat vind jij van beauty supplementen die je verzorging ondersteunen?

 

Handtekening CharlotteLovely samenwerking

BewarenBewaren

You may also like

1 Comment

 • Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?! | Lovely Charlotte

  […] L E E S   O O K –> Oenobiol Beauty Support review […]

  28 februari 2018 at 11:12 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: