Beauty, Mama & Kids, Persoonlijk

Ode aan mijn buik

Lieve buik, we hebben altijd al een haat liefde relatie gehad. Soms had ik je lief en soms haatte ik je.
In mijn jaren als tiener, ben ik me bewust van je geworden. Je moest strak en dun zijn. Toen ik 16 was, was je dat ook en vond ik je nog niet goed genoeg. Nu terugkijkend was je fantastisch!

Rond mijn 20e werd je zachter en minder strak. De studentenjaren hebben je niet veel goeds gedaan.

Tot je in 2013 het meest fantastische ooit deed. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn allerdierbaarste veilig 9 maanden lang heeft gewoond. De strepen werden na zo’n 25 weken zichtbaar, dat is dan wel weer jammer. Ik ben er niet trots op of zo, vind het gewoon stom! Was dat nou echt nodig, lieve buik?

 
En als klapper op de vuurpijl moest je ook nog onder het mes en is er een litteken achtergebleven. Dit is een streep waar ik wel trots op ben!

Hierna bleef je gestreept en geblubberd achter. Uiteindelijk besloten wij om hier iets aan te doen. 
We ging er helemaal voor! Samen hebben we gevloekt in de regen, gehuild en waren ook ontzettend trots dat dit allemaal lukten!

2015 begon niet al te best voor je. Na 9 weken te hebben gedacht dat er weer een nieuw wondertje in je zou groeien, bleek het niet op de goede plaats te zitten en moest je weer onder het mes. Gelukkig viel het deze keer wel mee en kreeg je er twee kleine streepjes bij.

Mijn lieve buik, we hebben samen een hoop meegemaakt. En misschien ben je niet zoals ik je had voorgesteld, je bent wel van mij en ik ben blij met je!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: