Mama & Kids, Video & Vlog

Dat ga ik echt nooit doen als ik moeder ben!

Je kent het wel. Zodra je zwanger bent of aan kinderen begint te denken komen er ook honderd-en-een gedachtes in je hoofd op hoe je het gaat doen en wat je zeker nooit gaat doen. Geen plastic speelgoed, alleen maar hout, en televisie… geen denken aan!

In deze video vertel ik hoe ik het moeder zijn voor me zag toen ik zwanger was van Ifan. Zou ik echt alleen maar kiezen voor houten speelgoed of mocht er heus wel wat van plastic (mét bloedirritant geluid) huize Evans-Meijer betreden? En hoe stond ik tegenover het poepen met publiek?

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje voor de beste beeldkwaliteit.

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Denk jij over deze dingen hetzelfde als ik, of zie jij het helemaal anders als moeder? Wat zou jij nooit doen? Laat het me weten in de comments 🙂

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

 

You may also like

3 Comments

 • karlien

  Leuke tag! Ik heb me niet al teveel voorgenomen voordat ik moeder werd. Had bij genoeg ouders in mijn omgeving gezien dat ze zulke hoge eisen aan zichzelf stelden, dan stel je jezelf zo teleur als je kindje er is. Iedere dag witte kleding is nogal een opgave met een baby 😉
  karlien onlangs geplaatst…Hotspot: café Noorderlicht in Amsterdam NoordMy Profile

  15 februari 2016 at 11:54 Reply
 • Nikki - Sukhi.nl

  Wat een leuk filmpje! Zelf heb ik nog geen idee! Maar wel leuk om jou zo te horen:)
  Gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

  15 februari 2016 at 12:41 Reply
 • Heidi

  Wat een leuke tag is het.
  Sommige dingen is erg herkenbaar.

  15 februari 2016 at 19:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: