Gastblogs, Mama & Kids

Froukje | Een heerlijk dagje, de Nick Jr. fandagen in Duinrell!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen..Wat een super leuke dag hebben wij gehad tijdens de Nick Jr. Fandagen! We overwogen om een vriendje voor onze oudste mee te nemen, maar hebben uiteindelijk besloten om toch als gezinnetje, met z’n viertjes naar Duinrell te gaan. Het weer zat aan het begin van de dag niet helemaal mee, zachte regen en af en toe best fris, maar later op de dag werd het droog en kwam het zonnetje tevoorschijn. Onze attractiepark dag kon beginnen!

Herinnering

Als ik terugdenk aan toen ik klein was en mensen over Duinrell hoorde praten, dan dacht ik allereerst aan het zwembad, het Tikibad. Een groot zwembad met verschillende glijbanen. Een echt overdekt waterpark voor jong en oud. Ondanks dat onze oudste het hier echt al super zou vinden, het is een echt waterratje, wilden wij toch nog even wachten met het bezoeken van dit waterpark totdat hij zijn zwemdiploma heeft. Dit zou ons, en mij in het bijzonder, iets meer rust geven om hem (een beetje) zijn gang te laten gaan in het water.

 

Froukje | Een heerlijk dagje, de Nick Jr. fandagen in Duinrell!

 

Nick Jr. fandagen

Maar terug naar het park zelf. We werden bij aankomst welkom geheten door een aantal hoofdpersonen uit Paw Patrol, de hondjes Marshall, Chase en Skye. We hadden namelijk een super leuke dag uitgekozen om het park te bezoeken, de Nick Jr. Fandagen. Op deze dag was het dan ook mogelijk je Nick Jr. vriendjes te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Onze oudste was aan het begin van de dag nog niet echt gecharmeerd van dit idee, maar is later op de dag toch heel stoer met Marshall op de foto gegaan.

 

Froukje | Een heerlijk dagje, de Nick Jr. fandagen in Duinrell!

 

Attracties voor verschillende leeftijden

Beide mannen keken hun ogen uit en wilden eigenlijk overal direct in. Gezien hun lengte, bij iedere attractie stond een lengteaanduiding voor toegang, kon de jongste niet in iedere attractie die hij leuk vond. Maar goed ook, want toen hij eenmaal in de eerste achtbaan was geweest, wist hij niet hoe snel hij naar de uitgang en vervolgens naar de rij moest lopen om weer aan te sluiten voor een nieuwe rit! Helemaal leuk om die bekkies van spanning bij de eerste achtbaan rit te zien veranderen in puur enthousiasme. Ook de foto’s na afloop waren super blij.

 

Froukje | Een heerlijk dagje, de Nick Jr. fandagen in Duinrell!

 

Na ons achtbaan avontuur hebben we gekozen voor een ritje in de Splash. Een boot die via een rails naar beneden racet. Aangezien het zonnetje nog ontbrak kozen we voor het bootje met dak, zodat we niet de rest van de dag met een nat pak zouden rondlopen. Ook deze rit was een succes en hebben we twee keer bezocht. Ook een ritje in het reuzenrad mocht niet ontbreken.

 

Froukje | Een heerlijk dagje, de Nick Jr. fandagen in Duinrell!

 

Shows in Duinrell

Nadat we onder andere de ballenbak en het Wonderland hadden bezocht, zijn we de naar de ‘Kwakus Kwebbel Show’ geweest. Een vol automatisch afgestelde (animatronic) show, maar voor kinderen tot ongeveer 5 jaar erg leuk. Er kwamen verschillende poppen vanuit het podium omhoog die zongen en middels de verlichte borden met tekst, die om de bezoekers heen hingen, kon het publiek ook zelf meezingen. Na deze show hebben we een live show van Dora en Diego bekeken. Een leuke show, waarbij de interactie met het jeugdige publiek een grote rol speelde. De dag sloten we af met een frietje in het park zelf, waarna we weer op weg gingen naar huis. En slechts een kwartiertje nadat de auto was gestart, vielen de oogjes van beide mannetje langzaam dicht…

 

Liefs, Froukje

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: