Persoonlijk

Persoonlijk | Netflix, wat een onzin!

Wat een onzin dat Netflix. Er staan alleen maar ‘oude’ afleveringen van series en films op, dus waarom zou je daar geld aan besteden?
 

Mijn zusje heeft een account bij Netflix. Mijn (veelste) nieuwsgierig aard trok me toch om te vragen of ik even mocht kijken wat er allemaal op stond. Zal vast wel tegenvallen, dacht ik. Alleen maar oude series en films.

Inhoudsopgave

Oké, ik neem mijn woorden terug, Netflix is fan-tas-tisch!

Er staan inderdaad wat oudere series en films op maar ook zeker nieuwe! Wat ik ook ontzettend fijn vind is dat je gewoon door kan kijken, je hoeft geen week te wachten voor een nieuwe afleveringen (tenminste als je met een nieuwe serie begint)en er staan complete seizoenen op. Als je halverwege een aflevering bent gestopt en gaat daarna weer verder, begint de aflevering gewoon waar je bent gestopt! Heerlijk! Hieronder even een lijstje van mijn favoriete series! Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Mijn all time favorite! De serie die ik echt elke week trouw kijk! Zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is ben ik achter mijn laptop/tv te vinden. PLL gaat over 4 vriendinnen die worden opgejaagd door de mysterieuze “A”. Een serie met drama, humor, vriendschap, romantiek en spanning.
 The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

I’m Hooked! Ik had al vaker van deze serie gehoord maar het trok me nooit echt zo. Tot ik Netflix kreeg en eraan begon. De eerste aflevering was het begin van het einde van mijn sociale leven 😉 The Vampire Diaries vertelt het verhaal over het stadje Mystic Falls. Een rijke geschiedenis met veel bovennatuurlijke krachten zoals vampieren.
 
Once upon a time

Once Upon A Time

Als je van sprookjes houdt, is dit de serie die je moet kijken! Once Upon A Time vertaalt de klassieke sprookjes in een hedendaags verhaal. De verhalen lijken op de verhalen uit het sprookjesboek maar zijn toch nét even anders!
 
American Horror Story 

American Horror Story

You love it, or you hate it. Ik ben zelf groot fan van horror en deze serie past dan ook helemaal in mijn straatje. American Horror Story heeft inmiddels drie seizoenen en een vierde in de maak. Elk seizoen vertelt een nieuw verhaal. Ik vond alle seizoenen erg goed, maar seizoen 3 ‘The Coven’ is toch wel mijn favoriet. Dit seizoen vertelt het verhaal van een school voor heksen. Exusez-moi, er zijn al vier seizoenen en een vijfde in de maak!
 
Gossip Girl

Gossip Girl

Van deze serie heb ik alle seizoenen gekeken. Het drama van de ‘Upper East Side’. Heerlijk om naar te kijken en ook om inspirartie op te doen op het gebied van fashion! Er staat nog heel veel meer leuks op Netflix, maar dit was het even voor nu!

Waar kijken jullie graag naar? Laat het me weten in de comments!

Tip zijn altijd welkom 😉

You may also like

4 Comments

 • Linda

  Hihi ik dacht al, how can you not love Netflix!! maar gelukkig 🙂 Wij kijken overiges vrijwel nooit naar films maar zijn helemaal verslaafd aan de series! Net als de kids 🙂
  Wij kijken op dit moment The Americans 🙂 Weer een leuke serie!
  Linda onlangs geplaatst…{ Review } Goedgemerkt StarterspakketMy Profile

  7 november 2015 at 12:04 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Wij kijken ook echt heel graag series! We zijn nu helemaal verslaafd aan Suits. Iedere avond gaat de tv direct op Netflix 😉
   Mijn zoon kijkt ook erg graag, vooral Mickey Mouse Clubhuis en Jake en de nooitgedacht piraten zijn hier erg populair 😉
   Charlotte | Lovely Charlotte onlangs geplaatst…Review | Zoals alleen oma dat kanMy Profile

   7 november 2015 at 14:54 Reply
 • Eilisj

  “Je hoeft geen hele week te wachten”, dat hoeft nooit als je een serie kijkt die al helemaal uit is.. dat heeft vrij weinig met netflix te maken. Kijk je een serie die elke week wordt uitgezonden, moet je nog steeds een week wachten. En wanneer in Amerika iets uitgezonden wordt op 1 nov, kan ik het 2 nov downloaden. Op netflix staat het dan nog niet. Ik heb er nog geen behoefte aan iig!

  7 november 2015 at 16:40 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Klopt, daar heb je gelijk in. Heeft niet perse met Netflix te maken. Maar ik vind het een prettiger idee dat ik niet alles hoef te downloaden. En daarnaast vind ik het echt een uitkomst voor mijn zoon 😉

   9 november 2015 at 10:35 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: