Me Time

Netflix kijktip | The Following

Netflix, wie is er geen fan van?! Na de bekende series als Pretty Little Liars en Gossip Girl te hebben gekeken ben je toe aan iets nieuws. Maar wat? Elke woensdag vind je op Lovely Charlotte dé kijktip van deze week!

Ik trap deze rubriek af met een spannende en diverse serie. Inmiddels staat het derde seizoen online en ik kan niet stoppen met kijken! Tip, kijk vooral niet ’s avonds alleen 😉

The Following

Netflix Kijktip | The Following

De FBI schat dat er momenteel meer dan 325 actieve seriemoordenaars zijn in de Verenigde Staten. Wat zou er gebeuren als deze moordenaars een manier van communiceren hebben en contact maken met elkaar? Wat zou er gebeuren als ze in staat waren om samen te werken en allianties in het gehele land te vormen? Wat als er een briljante, psychotische seriemoordenaar in staat was om alles samen te brengen?

The Following begint met met het uitbreken van de beruchte seriemoordenaar Joe Carroll. Ryan Hardy, voormalig FBI agent, wordt bij de zaak gebracht. Hij heeft Joe Carroll jaren geleden gearresteerd en is bekend met zijn werkwijze.

Joe Carroll krijgt een groep volgelingen op de been, zijn followers, en vormt hiermee een sekte. Door middel van verschrikkelijke moorden worden boodschappen aan Ryan Hardy gegeven. Zo begint het kat en muis spel tussen de seriemoordenaar en de voormalig FBI agent.

Een must-watch serie als je houdt van een psychologische triller. De spanning houd je in zijn greep en blijft aflevering na aflevering kijken. Elke seizoen is een opzichzelfstaand verhaal maar er is zeker een doorgaande lijn te herkennen door flashbacks.

Door de afleveringen heen ontdek je steeds meer van Ryan en Joe. Ryan wordt alsmaar geliefder en Joe wordt enger en verknipter. 

The Following zit ontzettend goed in elkaar en blijft je keer op keer weer verrassen. Ik kan je verklappen, het eindigt nooit zoals je zou verwachten 😉

Liefs, Charlotte ♥

 

 Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

5 Comments

 • sammie

  Ik heb de eerste afleveringen hier van gezien toen de serie op tv kwam maar uiteindelijk nooit afgekeken, terwijl ik ‘m best spannend vond. Misschien toch weer is aan beginnen.
  sammie onlangs geplaatst…Sammie Spot #22My Profile

  22 juni 2016 at 11:02 Reply
 • Sas

  Ja tof! Deze wil ik ook zeker nog kijken. Was nu eerst gestart met The Fall. GEWELDIGE serie<3
  Sas onlangs geplaatst…Life as Sas #11&12My Profile

  5 juli 2016 at 12:05 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Die staat ook nog op mijn to watch list! Veel goede verhalen over gehoord 🙂 The Following is ook echt een aanrader!

   5 juli 2016 at 12:15 Reply
 • Netflix kijktip | Hush | Lovely Charlotte

  […] Bekijk hier mijn andere Netflix Kijktips! […]

  6 juli 2016 at 07:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: