Me Time

Netflix kijktip | Hush

Netflix, wie is er geen fan van?! Na de bekende series als Pretty Little Liars en Gossip Girl te hebben gekeken ben je toe aan iets nieuws. Maar wat? Elke week vind je op Lovely Charlotte dé kijktip van deze week!

Kan jij een goede thriller wel waarderen en hou je wel van een schrikmomentje? Dan is de “Hush” zeker een aanrader.

“Hush” 2016

Ergens diep in het bos woont de dove Maddie. Door een ongeluk in haar tienerjaren is Maddie doof-stom geworden. Toch woont ze in haar eentje. Na het succes van haar eerste boek is ze bezig met een opvolger.

Op een dag wordt ze opgeschrikt, uit haar teruggetrokken en stille wereldje, door een gemaskerde man voor haar raam. Het blijkt een psychotische moordenaar te zijn. Dit is begin van een langdurig kat en muis spel.

Netflix kijktip | Hush

Hush begin heel rustig met Maddie die aan het koken is. De buurvrouw komt langs en ze “kletsen” samen wat in gebarentaal. Hierdoor vergeet Maddie de maaltijd die ik de oven zit en het brandalarm gaat af. Dit was voor mij het eerste schrik moment. Ondanks het rustige begin van de film voel je tussen de regels door de spanning toch al opbouwen.

Hush is een bloedstollende thriller die je nekharen omhoog doet staan!

Hush is een spannende film die je gedurende anderhalf uur in zijn greep houd. Ik vond vooral de man met het masker echt heel creepy. Hij deed mijn nekharen echt overeind staan. De film zit goed in elkaar en verloop niet helemaal zoals je zou verwachten.

Bekijk hier mijn andere Netflix Kijktips!
Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

7 Comments

 • Demi

  Pfoei, klinkt als een behoorlijk enge film. Wie weet ga ik ‘m nog kijken, maar dan wel in de middag en niet in de avond :p

  6 juli 2016 at 08:42 Reply
 • Sas

  Oh dank voor de tip!
  Sas onlangs geplaatst…Fotoblog van een fijn weekend CenterparcsMy Profile

  6 juli 2016 at 19:32 Reply
 • Esmay

  Dit klinkt zeker als een film waarbij ik eindelijk weer eens kan weg kruipen onder een deken. Ik ga ‘m binnenkort zeker kijken. Thanks!
  Esmay onlangs geplaatst…Geen zorgen voor de dag van morgen!My Profile

  7 juli 2016 at 00:19 Reply
 • Stacey Yankovich

  Ik schreef er al begin dit jaar over , de series die er dit jaar aan zaten te komen. En het is eindelijk zover want vanaf afgelopen vrijdag staat Stranger Things op Netflix. Stranger Things, een hommage aan de cult classics van de jaren ’80, vertelt een verhaal over drie opgroeiende jongens die een wereld induiken waar raadsels en  gevaarlijk geheimen altijd op de loer liggen. De serie speelt zich af in Hawkins, Indiana in de jaren ’80 en gaat over de zoektocht naar Will.

  31 juli 2016 at 22:30 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik heb de serie meteen gebingwatched 😉 vond hem erg goed en ben onwijs benieuwd naar het tweede seizoen. Zeker het kijken waard 🙂

   1 augustus 2016 at 11:18 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: