Make-up

NARS Audacious Mascara | The Eye’s the Limit

TAKE CONTROLE. LOSE CONTROL. De NARS Audacious mascara heeft een unieke formule wat veel volume en definitie belooft. Daarnaast is de mascara lichtgewicht en blijf hij de hele dag zitten. Ik ben erg benieuwd naar de mascara en probeerde hem voor je uit! Mascara en eyeliner gaan samen als boter en hagelslag dus testte ik ook de NARS eyeliner Larger than Life.

 

NARS Audacious Mascara

De mascara is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; Black Moon (zwart), Mambo (bruin), Minerve (blauw) en Park City (paars). Ik testte de kleur Black Moon uit. De NARS Audacious mascara is winnaar van de Prix Beauté Stars Madame Figaro.

NARS Audacious Mascara € 26,00

 

 

De verpakking is van de mascara vind ik mooi. Simpel maar elegant met een rood detail op de dop. Het borsteltje is (zonder mascara) ook rood. Mijn all-time favorite is Le Volume de Chanel. Kan de NARS Audacious mascara hieraan tippen?

 

 

Het borsteltje heeft 200 ‘lash-catching’ haartjes en loopt aan het uiteinde taps toe. De gevormde borstelhaartjes en de verlengende borstelhaakjes zorgen voor een goed bereik.

 

 

Zoals je ziet zijn mijn wimpers zonder mascara niet heel zichtbaar of lang. Daar breng ik graag verandering in. Ik vind wapperende, bijna niet echte wimpers, heel mooi.

 

 

Dit is het resultaat van één laagje mascara. Je ziet direct dat de mascara mijn wimpers langer maakt, volume geeft en goed gepareerd. Eén laagje is prima om een day-to-day look mee te creëren.

De mascara brengt fijn aan, hoewel ik wel even moest wennen aan het borsteltje. Het is minder stijf dan ik gewend ben en geeft meer mee als je het product aanbrengt. Na een paar keer aanbrengen was ik eraan gewend en vond ik het juist erg fijn werken.

 

 

Voor een intensere oogopslag en echt zwarte wimpers breng ik graag een tweede laagje mascara aan. Je ziet direct het verschil. Het tweede laagje bracht gemakkelijk aan zonder dat er klontjes ontstaan of dat je wimpers aan elkaar gaan plakken.

De NARS Audacious mascara is echt een aanvulling op mijn make-up stash en hoort vanaf nu thuis bij mijn favoriete mascara’s!

 

NARS Larger than Life eyeliner

De eyeliner is wederom eenvoudig vormgegeven. Het is een zwart potlood met witte tekst. Aan de onderkant kan je draaien om het potlood verder omhoog te krijgen.

NARS Larger than Life eyeliner € 25,00

 

 

De eyeliner is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Alle kleuren zijn vernoemd naar de meeste iconische straten van de wereld, denk aan Via Veneto, Abbey Road, Barrow Street en Khao San Road.

Ik draag niet dagelijks eyeliner, maar vind het een mooie toevoeging aan een simpele look. Als je een dagje wat inspiratieloos bent is een eyeliner altijd goed!

 

 

Met het potlood zet je gemakkelijk een strakke lijn. Het potlood is erg zacht waardoor het makkelijk aan te brengen is op het oog. De kleur is diep zwart en blijft ook de gehele dag goed zitten. De eyeliner trekt niet in de lijntjes en verschuift niet.

 

 

De complete NARS look! Ik ben zeer tevreden over de producten en vind ik prijs-kwaliteit verhouding goed. Natuurlijk betaal je voor de producten van NARS meer dan voor producten die je bij de drogisterij koopt, maar dit is wel te merken aan de kwaliteit en het gemak van het aanbrengen.

 

De producten van NARS zijn te koop bij de Bijenkorf.

NARS Audacious mascara € 26,00
NARS Larger than Life eyeliner € 25,00

 

 

Wat is jouw favoriete mascara?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

  • Blog | De grote nadelen van bloggen! | Lovely Charlotte

    […] heb dus eerst hard moeten werken voordat ik ben gekomen waar ik nu ben. Daarnaast schrijf ik vaak een artikel over de producten die ik krijg, maak foto’s, post op social media en heb mailcontact met het bedrijf/merk. Al met al zit […]

    31 maart 2018 at 20:00 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: