Lovely Pictures

Lovely Pictures #3 | My Nametags, Filorga en WOWN!

Veel afspraken, veel pakketjes en veel leuke dingen. Kortom februari is/was een fijne maand! Ik laat je alles zien wat we deze maand deden dus bereid je voor op een super volle Lovely Pictures 🙂 Ik werd uitgenodigd voor de lancering van My Nametags, de nieuwe lijn van Filorga en het nieuwe interieurmerk WOWN! Alleen eindigt deze maand helaas niet zo goed 🙁

 

De Rugby Six Nations zijn begonnen! Dafydd en Ifan kijken samen graag naar de wedstrijden van Wales, helemaal uitgedost in tenue en met mascottes 😉 De narcis is de nationale bloem van Wales en deze had Ifan van Mamgu en Tadcu gekregen.

 

 

Op een koude dinsdagochtend liep ik naar buiten om wat dingen in de groencontainer te doen. Uit het niets kwam er ineens een kat aangesneld. Hij bleef constant om mee heen lopen en kopjes geven. Toen ik weer naar binnen kwam bleef ‘ie voor de deur miauwen. Ik had zo met ‘m te doen alleen wilde hem niet binnen laten. Waarschijnlijk was hij gewoon van iemand en was hij in onze tuin beland.

 

 

Nadat ik, met pijn in m’n hart, de deur op slot maakte, ging ik onderweg naar Amstelveen voor een high tea bij pr-bureau PR4Kids. Dit om ons kennis te laten maken met de nieuwe naamstickers van My Nametags. We mochten ze meteen testen, en ik was blij verrast. De stickers plakken erg goed, ze blijven ook goed zitten in de vaatwasser en vervagen niet. Uiteraard heb ik ze eerst een tijdje getest voordat ik dit wist 😉

Andere naamstickers vervagen snel en laten los nadat ze een aantal keer in de vaatwasser zijn geweest, maar bij de stickers van My Nametags heb je daar geen last van. De bovenkant van de sticker voelt ook anders aan, waarschijnlijk zit er een speciale soort beschermlaag overheen.

Je kan de stickers bestellen via de website van My Nametags. Er zijn stickers voor op bekers en broodtrommels, maar je kan er ook speciale strijk labels bestellen voor in kleding e.d.

Daarnaast kan je bij My Nametags ook kiezen uit verschillende soorten achtergrond en veel verschillende plaatjes. Zo koos ik voor Ifan een rugbybal met vlammen als achtergrond. Helemaal in de Welsh stijl!

 

 

Als afsluiting van het thema kunst op school was er een tentoonstelling georganiseerd. Super leuk om te zien wat de kinderen (Ifan dus :P) allemaal hadden gemaakt.

 

 

In het weekend mag ik op zaterdag uitslapen en Dafydd op zondag. Zaterdagochtend Skypen Dafydd en Ifan altijd met zijn ouders. Meestal ben ik ook wakker als zij eruit gaan en ontbijten we samen. Ik heb meestal een kort gesprekje met mijn schoonouders en ga daarna naar m’n kantoor om nog even te werken.

Deze zaterdag bleef ik liggen. Na nog geen half uur kwamen Dafydd en Ifan weer naar boven. Wat bleek, Ifan’s eerste tand was eruit. Hij zat al een aantal dagen los, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Zijn ‘grote mensen tand’ is zelfs al te zien!

 

 

Die avond pakte ik lekker uit met eten. We aten tapas, ik maakte allerlei kleine hapjes. Dit viel goed in de smaak bij de mannen! En voor het eerst hadden we film-avond. Ifan had dit in een film gezien en wilde dit ook doen. We kochten online via de Xbox de Lego Batman Movie en maakten de popcorn. Ifan vond het helemaal geweldig!

 

 

Ik kocht een nieuw vloerkleed voor in de woonkamer. Het oude vloerkleed had een aantal vlekken die er niet meer uitgingen en vond ik ook niet zo mooi met de donkere vloer.

Uiteindelijk is het dit toffe kleed van Strokebror geworden. Ik ben er onwijs blij mee!

 

 

Omdat mijn ouders in Brabant wonen hebben we bijna altijd verschillende vakanties. Tijdens hun vakantie zijn ze een aantal dagen bij ons komen logeren. Ik ben met m’n moeder naar de IKEA geweest, we gingen met z’n alle naar de stad en zijn nog uit eten geweest bij The Roast Chicken Bar. Het was heel gezellig!

 

 

Op donderdag, mijn ouders waren er nog maar gingen samen lekker de stad in, reisde ik naar Amsterdam voor een event van de nieuwe verzorgingslijn van Filorga. Als ik de foto’s van de resultaten mag geloven zijn dit echt fantastische producten. Ik ben ze, as we speak, aan het testen dus binnenkort meer!

 

 

Zaterdag 17 februari stond in het teken van Ifan’s kinderfeestje. Dit vierden we bij Blast-Zone in Haarlem. Blast-Zone is de eerste indoor Nerf arena van Nederland. Ik heb er veel gefilmd dus wederom binnenkort meer 🙂

 

 

De laatste tijd merk ik dat mijn focus veel ligt op interieur. Ik vind het heerlijk om hier mee bezig te zijn en vind het schrijven van deze artikelen ook erg leuk. Ik ben altijd wel bezig met dingetjes in huis te veranderen of een ander plekje te geven. Zo kwam er afgelopen maandag een artikel online over de woontrend botanisch en natuurlijk wonen. In dit artikel geef ik je tips over hoe je een echt Urban Jungle kan creëren bij jouw thuis!

 

 

Dinsdag ging ik wederom nar Amsterdam voor een super toffe lancering van het nieuwe interieur merk WOWN! Drie bekende Nederlandse bloggers hebben samen dit merk opgericht in samenwerking met Kwantum.

Van tevoren sprak ik af met Lisette om te gaan lunchen bij de Hangar. Daarna gingen we door naar de lancering. Ik heb al zoveel items gezien die ik wil hebben! Aankomende week kan je een artikel verwachten over het nieuwe merk WOWN!

 

 

Op woensdag zou ik eigenlijk naar de 9-maanden beurs gaan, alleen was het vriendje waar Ifan zou gaan spelen ziek (zoals de rest van zijn klas…) en kon het dus helaas niet doorgaan. Omdat onze ouders allebei niet echt in de buurt wonen (Brabant en Wales) hebben we vaak niet echt een back-up plan.

Dafydd is redelijk flexibel met zijn werk, maar er kwam een klant op bezoek dus kon onmogelijk eerder weg om Ifan van school te halen.

Helaas Pindakaas, voor mij geen beurs dus. Ik baalde flink, maar het is niet anders. Ik heb ervoor gekozen om moeder te worden en daar horen dit soort situaties ook bij.

De allerliefste Kimberly van Beebsandmoms kwam op de terugweg naar huis nog wel het een en ander afzetten. zo ontzettend lief!

 

 

Ik besteedde mijn dag wel goed want ik hing de nieuwe spiegel op in de slaapkamer en maakte deze foto. Voor het eerst een foto van mij helemaal. Niet iets wat ik snel zal doen, maar eigenlijk moet ik het vaker doen. Ik ben blij met wie ik ben, ik vind dat ik erg goed uitzie (ja, met dikke billen en al!) en ik mag er zijn. Waarom niet vaker zo op de foto dan?!

 

 

’s Middags reed ik door naar IKEA om een nieuw tv-meubel te kopen. Het oude meubel hebben we al heel wat jaartjes en ik was er aardig op uitgekeken. Dus die staat op Marktplaats aangeboden 😉

Het hele bouwpakket paste maar nét in m’n auto. Niet een heel duidelijk foto, maar ik zat hier achter het stuur. Naast me zie je alleen maar doos haha.

 

 

De hele middag zwoegen is niet voor niks geweest, want tada! daar staat de mooie Besta 😀 Helemaal in m’n nopjes ben ik ermee!

 

 

Vandaag had Ifan een studiedag en is daarmee ook de vakantie begonnen. ’s Ochtend deden we lekker rustig aan en om 12:30 uur ging hij naar een vriendje om te spelen.

Om 14:00 uur kreeg ik een appje van zijn moeder dat Ifan zich niet lekker voelde. Ik haalde hem op en hij had 38,5 graden koorts. Het arme mannetje heeft als een dood vogeltje op de bank gehangen en wat tv gekeken. Na een paracetamolletje knapte hij gelukkig wel weer een beetje op om wat te eten.

Hij ligt nu lekker in bed en ik hoop op een goede nacht. Niet echt een goed begin van de vakantie dus 🙁 Hopelijk knapt ‘ie snel op en maken we er nog een fijne week van!

 

Veel liefs,

 

Handtekening Charlotte

You may also like

3 Comments

 • Fleur

  Heerlijk maandje, maar wel jammer dat hij wordt afgesloten met zieken. En dat ik je daardoor heb moeten missen pose beurs. Laten we het maart maar ergens gaan inhalen

  23 februari 2018 at 22:45 Reply
 • Sylvia - alovelyadventure

  Wat een heerlijk dagboekje! Je nieuwe kleed vind ik echt heel mooi. De woonkamer ziet er dan gelijk alweer heel anders uit. Ah zo leuk dat Ifan een fietsenrekje heeft. Grappig dat de “grote mensen tand” al zo zichtbaar is. Ik dacht dat dit altijd even duurde. Balen dat je niet naar de negen maanden beurs kon. Wel super lief van Kimberly dat ze wat spulletjes kwam langsbrengen. Heel veel beterschap gewenst.

  24 februari 2018 at 08:35 Reply
 • Merel

  Hoop dat ifan nog wel is opgeknapt! Geweldig die foto van het samen rugby kijken. Heb je gemist op de negenmaandenbeurs, ben blij dat ik je vanmiddag weer ff zie. Toch? En mooie foto van jezelf!

  4 maart 2018 at 08:56 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: