(Kids) Fashion

My Lovely Winter Fashion Wishlist!

Elke seizoen heb ik eigenlijk wel een nieuwe wishlist. Meestal is deze lijst voor de zomer en winter langer dan voor de herfst of de lente, maar toch 😉 Herkenbaar, dames?!

Deze winter ben ik helemaal van de rokjes en jurken. Mijn favorieten zijn toch wel echt de midi-rokken/jurken. Tot op de knie en dan het liefste uitlopend. Ik vind een strakke kokerrok ook prachtig en super chique, maar niet echt geschikt voor mijn figuur (lees: kont á la Kim Kardashian 😉 )

Er zijn elk seizoen weer nieuwe trend om te volgen. Ik houd het af en toe niet meer bij! Gelukkig maken rokken.com en jurken.com hebben hier iets heel handigs op bedacht. Op deze sites kan je alles lezen over de laatste trend op het gebied van rokken en jurken en vind je ook informatie over bijvoorbeeld welk rok jouw het beste staat. Onwijs handig!

Ik boks twee keer in de week met een personal trainer. En nee, niet in zo’n lekker verwarmde sportschool, maar gewoon buiten! Ik heb alle uiterste wel gehad, van +30 graden tot -5 graden 😮

Daarom vind ik het ook erg belangrijk om voor elk seizoen goede sportkleding te hebben. En naast goede kleding wil je er toch ook nog wel een beetje fashionable bijlopen, toch?! Op de website van sportkleding.com kan je je inschrijven voor een maandelijks mailtje met de mooiste sport outfits waarin jij je in het zweet kan werken!

 

De nieuwe trend op het gebied van winterjassen zijn toch wel de rechte modellen in een zachte kleur. Ik vind ze prachtig! Voor een overzicht van alle winterjassen van veel verschillende webshop kijk je op winterjassen.com. Ik vind het erg handig dat je niet allerlei verschillende webshop door hoeft, maar alles in één overzicht staat. Maar het online shoppen nóg makkelijker 🙂

 

Hoe ziet jouw Lovely Winter Fashion Wishlist eruit?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

7 Comments

 • Joyce

  Oe die bovenste jurk erg mooi!!
  Joyce onlangs geplaatst…2016 hoogtepunt van: EsméeMy Profile

  12 oktober 2016 at 08:24 Reply
 • sammie

  Jurkjes en rokken voeg ik de laatste tijd ook wat vaker toe aan mijn kledingkast. Al blijf ik fan van de jeans 🙂

  12 oktober 2016 at 15:31 Reply
 • Emma Cauwelaers

  Enorme leuke wishlist moet ik zeggen!

  12 oktober 2016 at 21:40 Reply
 • Shoplog Zalando mét kortingscode! | Lovely Charlotte

  […] was zelf ook op zoek naar een nieuwe winterjas. Ik heb een zwarte winterjas, maar wilde er graag een lichte bij. Een beige of licht grijze. Helaas […]

  28 september 2017 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: