Interieur

Interieur Inspiratie | Daar zit muziek in!

Muziek is voor mij een leidraad in m’n leven. Het liefste heb ik de hele dag muziek aanstaan en zing ik lekker mee. Of de buren daar zo blij van worden weet ik niet, maar ik vind het heerlijk!

 

Pianolessen

Het begon al toen ik klein was. Mijn ouders zijn ook gek op muziek. Rond de leeftijd van 7 kreeg ik pianolessen. Niet dat dit moest van mijn ouders, maar ik wilde het zelf graag. Maar toen gingen we verhuizen en heb ik de lessen nooit meer opgepakt. Iets waar ik eigenlijk nog steeds wel spijt van heb.

 

Een blauwe maandag trompet lessen

In een van de laatste jaren van mijn basisschool tijd begon ik met trompet spelen. Mijn vader is op latere leeftijd begonnen met het bespelen van trombone en mijn zusje speelde al een hele tijd dwarsfluit. Het leek mij ook wel heel gaaf om zo goed een instrument te kunnen bespelen.

Toen ik na een paar weken nog geen enkele fatsoenlijke toon uit die trompet kon krijgen gaf ik het op. Normaal zouden mijn ouders dit niet goed hebben gevonden, maar volgens mij zagen zij ook wel dat de trompet niet voor mij was weggelegd.

 

Geen muziekinstrument meer voor mij

Vervolgens heb ik mijn ambities tot het bespelen van een muziekinstrument maar aan de wilgen gehangen en houd ik het bij zingen voor Ifan en onder de douche.

Zingen is wel iets wat ik graag doe (of ik het goed kan is een tweede 😉 ) en het liefste zing ik hard mee met mijn favoriete liedjes.

 

Muziek geeft een speciale betekenis

Muziek is altijd belangrijk voor me geweest. Muziek kan mij ontroeren, emotioneel maken en brengt herinneringen terug.

Zoals “All of me” van John Legend. Dit zong mijn zusje voor ons op onze bruiloft. “She” van Di-rect, het liedje waarop mijn vader en ik naar Dafydd liepen op de bruiloft. “Kiss me” van Sixpence None the Richer, ons liedje ♡ en “Fly me to the moon” van Frank Sinatra, waarop ik met m’n vader danste.

 

Muziek in huis

Ifan is ook gek op muziek. Zodra we ’s middags thuis zijn van school zet ik de radio aan of speel ik muziek van m’n telefoon af via een speaker. Sonos heeft een aantal heel mooie speakers die perfect in je interieur passen!

 

Interieur Inspiratie | Daar zit muziek in!

Interieur Inspiratie | Daar zit muziek in!

 

Samen zingen en dansen we dan de kamer door en het maakt ons niks uit wie ons ziet. Dit is een momentje van ons ♡

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: