Beauty

Musthaves voor een winterproof skin!

In de winter krijgt je huid het zwaar te verduren. Die gure wind, regen en kou zijn funest voor je huid. Daarom is het belangrijk om je huid extra te verzorgen in de winter. Ik zette een aantal winterproof skin musthaves voor je op een rijtje.

Droge en jeukende handen of benen. Ik heb er veel last van in de winter. Mijn benen zijn rood en droog en op mijn handen heb ik veel last van kloofjes. Dit is niet alleen pijnlijk, maar ook nog eens erg vervelend!

Naast mijn benen en handen is de huid van mijn gezicht ook een stuk droger dan in de zomer. Met als resultaat velletjes, droge plekken, meer roodheid en jeuk.

 

Met deze producten krijg je een winterproof skin in no-time!

 

 

Clinique Comfort on Call

Een compacte, volle moisturizer die de gevoelige, droge huid beschermt. Werkt als een deken die de huid omhult tegen koud weer. Comfort On Call Allergy Tested Relief Cream

50 ml € 55,00

 

Musthaves voor een winterproof skin!

 

Etos Boy Serum

Licht en luchtig body serum om de droge huid een extra intensieve hydratatie boost te geven. Maakt de huid direct gladder en zachter.

125 ml € 3.99

 

Musthaves voor een winterproof skin!

 

Etos Overnight Hand Serum

Een verzorgend nachtserum dat de conditie van de huid verbetert terwijl je slaapt. Verrijkt met verzachtend allantoïne, intens voedende argan-olie en vitamine E die de huid tevens helpt te beschermen.

30 ml € 2.99

 

Musthaves voor een winterproof skin!

 

Sans Sourcis Outdoor Protection

Outdoor Protection biedt een rijke verzorging met SPF 15 speciaal voor extreme weersomstandigheden en UV-stralen. Outdoor Protection 24h Care SPF 15

50 ml € 18,95

 

Musthaves voor een winterproof skin!

 

Etos vitamine D

Vitamine D halen we uit de zon. Het kan zijn dat je je ‘down’ voelt in de winter door het tekort aan vitamine D in je lichaam.

Vitamine D3 10 ug € 2,99 (300 stuks)

 

 

Musthaves voor een winterproof skin!

 

Etos Seconde Bodyspay

Etos Bodyspray seconde Dankzij de luchtige spray formule trekt deze bodylotion zeer snel in de huid en hydrateert hij intensief. Plakt niet en is verrijkt met vitamine E. Ideaal voor speedy verzorging!

200 ml € 3.69

 

 

Wat is voor jou een echte musthave voor een winterproof skin?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: