Lifestyle

De Mommy Musthaves van Mirjam

Als mommy-to-be word je helemaal dood gegooid met producten die je MOET aanschaffen. De helft hiervan gebruik je echter nooit en de andere helft is eigenlijk helemaal niet praktisch. Daarom deze nieuwe rubriek met de mommy musthaves van ervaringsdeskundigen 😉 Vandaag is Mirjam aan het woord.

Wie ben je, wat doe je en wie zijn je kids?

Mijn naam is Mirjam Hart. Moeder van Noah (12), Eli (4) en Filou (1). Op mijn blog eengoedverhaal.nu blog ik voornamelijk over duurzaam wonen en leven, maar ook over leuke uitjes, makkelijke DIY’s en traktaties. Ik ben dol op interieurstyling en fotografie. Op Instagram ben ik uiteraard ook te vinden.

Wat is jouw nummer 1 gebruikte item voor jou kinderen?

Grote hydrofiele doeken of swaddles. Er zit er altijd wel 1 in de tas. We gebruiken het als kleedje om te verschonen, als dekentje, als zonnescherm over de buggy…tja als wat niet eigenlijk?

Wat mag er niet ontbreken in de vluchtkoffer?

Extra schone kleren! Bij de bevalling van Eli had ik veel te weinig ingepakt. Ik wilde bevallen in het ziekenhuis en daarna gelijk naar huis. Maar vanwege een te hoge bloeddruk moest ik 2 nachten blijven. En onder invloed van hormonen vond ik natuurlijk de kleding die vriendlief mee had genomen van thuis net niet goed…

Zonder welk item kan jij echt niet?

Mijn camera! Ik ben echt zo’n moeder die alles vast wil leggen. Hij gaat bijna altijd mee als we op stap gaan. 

Wat zou iedere mommy-to-be moeten aanschaffen volgens jou?

Wasbare luiers en wasbare billendoekjes. Ik hoor zo vaak dat mensen het knap vinden dat wij dat gebruiken. Maar het is juist veel fijner dan de wegwerpvariant. En behalve het wassen is het helemaal niet zoveel extra werk. En was hebben we toch wel met 3 kids. Vooral de wasbare billendoekjes maken veel sneller en beter schoon. Ideaal. Ik vind het jammer dat niet alle 3 mijn kids wasbaar hebben gehad. 

Wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten voor jou kinderen? En voor jezelf?

Voor de kinderen hebben we veel van Naif. Het ruikt zo lekker. Stiekem gebruik ik het soms ook voor mezelf. Verder hebben we zeep van HelemaalShea. Voor onszelf en voor de kids.

Waar shop jij de outfit voor jou kind(eren)?

We kopen kleding zoveel mogelijk tweedehands. Er is al zoveel en ze hebben het maar zo kort aan. Het is goed voor het milieu en de portemonnee. Ik heb zoekopdrachten uitstaan op Marktplaats voor lievelingsmerken zoals Mingo, Pomp DeLux en House of Jamie. Ook speur ik graag bij kringloopwinkels. Als ik nieuw koop, ga ik het liefst naar Bikkel & Boet in Hoorn. Of shop ik bij kleine ondernemers die ik ken via Instagram.

Welke webshop mag volgens jou niet ontbreken bij een volgende shopping spree?

Marktplaats! Heerlijk om voor weinig de leukste spullen te scoren.

Als laatste, een mommy musthaves voor jou als mama. 

Een grote kop thee, een goed boek en mijn JBL boxje om muziek te luisteren.

Vind jij het ook leuk om dit lijstje in te vullen, stuur me gerust een mailtje! Je hoeft natuurlijk geen blogger o.i.d. te zijn om mee te mogen doen 🙂

Veel liefs,
Charlotte 💖

You may also like

1 Comment

  • Een duurzamer leven met duurzame fashion! | Lovely Charlotte

    […] de duurzaamheid vind ik het ‘One for One’ programma zo ontzettend mooi. Het is allemaal begonnen met […]

    9 mei 2019 at 11:31 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: