Mama & Kids

Moederdagtip | Geef een persoonlijk cadeau!

Moederdagtip! Wat geef jij je moeder eigenlijk of wat is leuk en origineel voor je kinderen om aan jou te geven? Een uniek en origineel cadeau natuurlijk!

 

Moederdag cadeau’s

Eigenlijk verdienen moeders (én vaders ook!) iedere dag wel een cadeautje. Gelukkig is er een dag in het jaar om haar eens extra in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor alle dingen die ze iedere dag maar weer doet. Of je nou een werkende moeder bent of een thuisblijfmoeder, je verdient een lintje. Het is niet niks om moeder, chefkok, schoonmaakster, wasserette, pedagogisch medewerker, professioneel voorlezer en ook nog vrouw/vriendin van te zijn!

Ik vind het soms zo lastig om een leuk cadeautje te verzinnen voor mijn moeder. Hoewel mijn moeder hier oprecht heel blij mee is, probeer ik wel altijd mijn best te doen om iets originelers te bedenken dan het standaard bosje bloemen en de doos bonbons of het abonnement op een tijdschrift.

Meestal moet ik ook nog iets voor mezelf verzinnen. Ifan is nog niet oud genoeg dat hij zelf een idee heeft wat hij voor me wil kopen behalve een nieuwe set van Lego. Maar dat is volgens mij meer eigenbelang, “Vind jij toch ook heel leuk om mee te spelen, mama!” 😆

 

 

Geef een persoonlijk cadeau!

Op de website van Geef een persoonlijk cadeau vind je veel mogelijkheden voor een origineel en gepersonaliseerd Moederdag cadeau. Wat dacht je van een ring met een vingerafdruk van jou of misschien wel je moeder’s kleinkind. Of misschien vind je een andere aparte ring wel beter bij haar passen.

Je kan ook kiezen voor een ring waar een tekst op staat in je eigen handschrift. Het lijkt mij heel bijzonder om zo’n mooie ring te hebben met Ifan’s naam die hij zelf heeft geschreven!

Naast ringen vind je hier ook armbanden, bedels, gegraveerde hangers, kettingen en nog veel meer. Alle bestellingen (vanaf € 40,00) worden gratis verzonden in Nederland en daarnaast kan je gratis iets laten graveren in het sieraad naar keuze!

 

Moederdagtip | Geef een persoonlijk cadeau!

 

Wat is jou ultieme Moederdagtip? En wat zou jij vinden van zo’n uniek en gepersonaliseerd sieraad?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

3 Comments

 • Anneke

  Oh, die ring met die tekst in gegraveerd is zo mooi! Ik ben al lang op zoek naar zoiets, met de namen in van de kindjes 🙂 Thanks voor de tip! 😉 Ik geef het door aan mijn man en onze bengels 😀 Hahaha!
  Anneke onlangs geplaatst…Mommy tagMy Profile

  21 april 2017 at 12:54 Reply
 • Myrthe

  Een ring met een vingerafdruk lijkt me erg mooi en betekenisvol!

  25 april 2017 at 13:33 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: