Mama & Kids, Persoonlijk, Video & Vlog

Milly Pie | De planner, notebook en agenda in één!

De Milly Pie is een planner, notebook en agenda in één! Een absolute must als je, net zoals ik, een druk leven hebt. Combineer het moederschap, je huishouden en je baan in deze planner en zorg voor overzicht en duidelijkheid!

 

De Milly Pie

Een gezinsleven, een huishouden en daarnaast nog een baan (in mijn geval een eigen bedrijf) betekent drukte! Soms zie ik door de bomen het bos niet meer en kan ik maar moeilijk beginnen. Wat me dan helpt is om alles wat ik wil/moet doen op te schrijven en te plannen.

Ik vind het fijn een duidelijk plan te hebben, weten welke richting ik op ga en wil.  Ik ben een echte lijstje lover en houd van organisatie en structuur. Als mijn huis een puinhoop is, is mijn hoofd dat ook.

De Milly Pie is voor mij hét middel hiervoor. Het is een agenda, een planner en notitieboek in één. Een echte duizendpoot dus! Hier komt de naam ook vandaan. Milly Pie is een afkorting van millipede, duizendpoot.

Op de eerste pagina’s van de Milly Pie maak je voor jezelf duidelijk wat jouw visie en missie is. Waar wil je de Milly Pie voor gebruiken en wat wil je bereiken in de komende 12 maanden, 5 jaar.

 

 

Maandindeling

In de Milly Pie staan geen data. Je kan de planner dus invullen zoals jij dit zelf wilt. Er zitten voldoende dag-pagina’s in en de tabbladen van de maanden kan jij zelf verdelen. Mocht nou bijvoorbeeld een week op vakantie zijn en de Milly Pie niet gaan gebruiken, dan kan je de dag-pagina’s dus bij een volgende maand gebruiken!

Iedere maand start met een ‘Taken voor de maand’ pagina. Hierdoor krijg je voor jezelf duidelijk wat jouw doel van deze maand is. Ik stel mezelf bijvoorbeeld iedere maand als doel om iets groots op te ruimen, zoals administratie of dingen uitzoeken.

Daarna gaat de planner verder met een ‘My must DOO list of the month’ en een ‘My must DOO list of the week’.

Aan het einde van elke maand vind je een reflectiepagina en braindump. Ik vind het fijn en belangrijk om iedere maand te reflecteren, wat ging er goed en wat kan beter. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik mijzelf blijf ontwikkelen en dat de volgende maand nog gestructureerder en beter gepland verloopt.

 

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

 

Dagindeling

Je kan kiezen voor twee soorten dagindelingen, verticaal en horizontaal. Ik koos zelf voor horizontaal omdat dit voor mij het beste werkt. Er is ruimte voor een focus van die dag, je taken (to-do list), privé to-do’s en je afspraken. Ik vind dit persoonlijk het meeste duidelijkheid en overzicht geven.

Ik vind het erg prettig om deze verschillende ‘vakjes’ te hebben om dingen in te noteren. Met een verticale indeling is het voor mij niet in een oogopslag duidelijk hoe mijn dag eruit ziet, wat mijn to-do list is en welke afspraken ik heb.

Op deze pagina’s vult je ook de maand en het weeknummer in. Ik ben een ramp met data en weeknummers dus voor mij ideaal 😉

 

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

 

Did&Doo notebook

Het Did&Doo notebook is los verkrijgbaar. De blaadjes in de notitieboek kan je eruit scheuren en in je Milly Pie plaatsen. Het is een aanvulling op de al bestaande ‘notes’.

In de bestaande notes vind je onder andere pagina’s om in te vullen wat je nog graag wil aanschaffen, cadeau ideeën voor Sinterklaas en Kerstmis, de 10 dingen die je ooit nog wilt doen en dingen die je blij maken.

In het Did&Doo notebook zitten naast de ‘gewone’ to Doo pagina’s ook nieuwe pagina’s van bovenstaande lijstjes. Zo kom je nooit meer ruimte te kort en hoef je geen normale blaadjes te gebruiken!

 

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

 

Alles-in-één!

Als je de ringband omhoog tilt is er daaronder ruimte voor een notebook. Dit notebook wordt standaard meegeleverd met de Milly Pie. Dit vind ik het grootste voordeel aan deze planner. Het is echt een alles-in-één!

Het notebook heeft gelinieerd papier wat horizontaal gedrukt is. Ik had dit nog nooit eerder gezien, maar vind het wel erg prettig schrijven.

“Geen losse blaadjes, notitieboekjes of agenda overal rond hebben slingeren, maar een planner waar je alles bij elkaar hebt!”

 

Verjaardag Giveaway #28 | Milly Pie met Did&Doo notebook!

 

VEEL LIEFS,

Handtekening Charlotte

You may also like

49 Comments

 • Marjolein

  Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd.

  En wat wil ik graag deze planner/agenda. In juli hoop ik af te studeren maar is nog genoeg te doen. Gezin, huishouden en mijn vele to do lijstjes. Dit lijkt mij ideale planner om mijn hoofd leger te hebben en mijn doelen te halen.

  19 december 2017 at 07:09 Reply
 • Marleen Hogeland

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!! Ik doe zeker graag mee met dit mooie cadeau!!!

  19 december 2017 at 07:34 Reply
 • Esther Dana

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Ik maak graag kans op de Notebook. Lijkt me heel handig.

  19 december 2017 at 07:34 Reply
 • Pascalle

  Gefeliciteerd!!! Wat een super handig kado om te winnen. Dit zou ideaal zijn voor mij!! Met werk als juf en drie kinderen..
  Fijne dag Vandaag!

  19 december 2017 at 07:44 Reply
 • Elayha

  Gefeliciteerd. Fijne dag vandaag! Ik loot graag mee.

  19 december 2017 at 08:37 Reply
 • kristel De prins

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Om deze in stijl te kunnen herinneren waag ik heel graag een kansje voor dit schitterende pakket <3

  19 december 2017 at 08:40 Reply
 • Kim

  Gefeliciteerd!!
  Lijkt mij een onwijs handige planner om mijn doelen als nieuwbakken zelfstandig ondernemer te gaan halen komend jaar! En laat ik nou toevallig #28 worden

  Fijne dag vandaag!

  19 december 2017 at 08:54 Reply
 • Anita Diepeveen

  Wat een knaller voor je verjaardag
  Ik doe graag mee, want zo’n handige 3 in 1 zie je niet zoveel en die kan ik goed gebruiken

  19 december 2017 at 09:05 Reply
 • Kristel

  Hiep piep hoera proficiat met deze mooie leeftijd (ik word hem volgend jaar nu al zin in)

  Wat een gave prijs hier maak ik graag kans op. Ik hou van lijstjes en alles goed bijhouden en creatief zijn 🙂

  19 december 2017 at 09:23 Reply
 • nicole elisabeth

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van 🙂
  ik ben obsessief met lijstjes, dus doe graag mee met deze mooie actie

  19 december 2017 at 10:15 Reply
 • Nancy van der kamp

  Super leuk! Ik doe zeker mee met de winactie

  19 december 2017 at 10:22 Reply
 • Lara Spanjaart

  Gefelicteerd! Ik loot graag mee! Gaat me zeker helpen met mijn opleidinge, stage, rijles, voetbal en de rest haha.

  19 december 2017 at 10:35 Reply
 • Chantal Obbink

  Heel handig zeg! Ik doe graag mee en heb me geabonneerd op je YouTube kanaal Chantal acro

  19 december 2017 at 10:36 Reply
 • Anna wienen

  Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

  19 december 2017 at 10:39 Reply
 • Mira Schuttevaar

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de big 30! Op naar nog heel veel meer jaren! En maak er een mooie dag van! Ik ben geabbonneerd op je youtube kanaal als Fit Vitaal Voeding (heb alleen een werkaccount). En maak heel graag kans op de geweldige Milly Pie en Notebook. Met en een gezin en een praktijk lijkt zo’n planner mij reuze handig.

  19 december 2017 at 11:07 Reply
 • Liesbeth

  Jaaaaa!!! Nu echt 30! En still sexy 😉 !
  Dit is wel echt een heeeelllll gave winactie! En wat een leuk filmpje. Super om te zien hoe je dit doet. Ik denk dat deze Milly Pie echt super voor mij zou zijn om werk en prive te combineren!

  19 december 2017 at 12:02 Reply
 • Esther

  Hieperdepiep gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee aan de winactie voor de Milly Pie

  Alvast fijne feestdagen!!

  19 december 2017 at 12:33 Reply
 • Liesbeth

  Hieperdepiep hoera!
  Van harte met je verjaardag! Je bent de eerste die ik in de verjaardagskalender ga zetten.

  19 december 2017 at 12:33 Reply
 • Marloes Peters

  Gefeliciteerd! Ik doe mee

  19 december 2017 at 12:46 Reply
 • Cindy Pater

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Hoop dat je een leuke verjaardag hebt. Over de prijs; Oh geweldig, deze staat zo hoog op mijn verlanglijstje. Deze chaoot kan hem namelijk heel erg goed gebruiken om de planning op orde te houden. Te veel afspraken om bij te benen en het notitieboekje is ook een wondermiddeltje tegen de stress

  19 december 2017 at 13:38 Reply
 • Sandy van der Kolk

  Vorig jaar heb ik een MillyPie weggegeven aan een vriendin en heb er eigenlijk een beetje spijt van… Dolgraag loot ik mee want hij lijkt me ideaal voor een chaoot zoals ik 😉

  19 december 2017 at 13:59 Reply
 • Rianne Weerd

  Mooie leeftijd! Welkom bij de 30+ club 😉 Wat een supertoffe giveaway. Het reageren op youtube lukt niet, duimpje wel, waar dat aan ligt weet ik niet. Maar op deze manier kan ook! Ik werk met allemaal losse boekjes/agenda’s en dat werkt totaal niet. Agenda voor het werk, prive agenda, plus allemaal lijstjes. Het zou een rust zijn om alles in 1 te hebben. Ik doe heel graag mee!

  19 december 2017 at 14:01 Reply
 • Sophie Cobben-Eichhorn

  Allereerst natuurlijk hieperdepieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb mij net op je YouTube kanaal geabonneerd. Leuk, ik kende je nog niet. Als mama van n vierjarige tweeling en als startende zelfstandig ondernemer zou deze organizer heel erg welkom zijn. Ik ga duimen

  19 december 2017 at 14:35 Reply
 • Shobha

  Yeahhhh gefeliciteerd!!! Wil graag een waagje gokken

  19 december 2017 at 14:52 Reply
 • Christie Julietta

  Van harte gefeliciteerd!!!!
  Ik doe mee. Lijkt me ideaal.

  19 december 2017 at 15:34 Reply
 • cobi

  Gefeliciteerd!! Ik doe heel graag mee!

  19 december 2017 at 16:51 Reply
 • Matthew

  Gefeliciteerd! Een perfect cadeau voor mijn vrouw.

  19 december 2017 at 17:30 Reply
 • harry brants

  doe graag mee voor mijn dochter die kan dit goed gebruiken

  19 december 2017 at 18:02 Reply
 • anita kempenaers

  leuke actie doe zeer graag mee

  19 december 2017 at 18:04 Reply
 • Channa Hiemstra

  Hieperdepiep!!! wat een super leuke planner om een heel jaar vol te plannen met dromen!! Doe graag mee 🙂 Bijna klaar met klussen en toe aan alle grootse plannen voor 2018!!

  19 december 2017 at 20:22 Reply
 • Annika

  Van harte gefeliciteerd!! Leuke blog & vlog heb je; ik kende je nog niet, maar heb me ook geabonneerd (mijn naam is op YouTube ‘AnnInge’). Ik doe graag mee met de winactie!! ❤️

  19 december 2017 at 20:52 Reply
 • Simone Kerkhoven

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

  19 december 2017 at 21:31 Reply
 • Femke Dekker

  Dit is echt een geweldige prijs! Het zou toch fantastisch zijn om 2018 gestructureerd te kunnen beginnen (en ook weer te eindigen). Ik heb zoveel dingen waarvan ik denk dat moet ik nog doen … maar ik vergeet het gewoon weer later. Met deze Milly Pie zou ik mijn hoofd een beetje kunnen ontlasten denk ik.

  19 december 2017 at 21:57 Reply
 • Sonja

  Van harte gefeliciteerd! Wat een super mooie actie. Doe graag mee want kan de milly pie heel goed gebruiken om alles in bij te houden rondom mijn kinderen en ons nieuwe huisje!

  19 december 2017 at 22:20 Reply
 • Wendy v V

  Ik ben wel van de lijstjes en het plannen. Ook leuk om positieve punten op te schrijven. Ik ben zeer nieuwsgierig en wil zeer graag winnen.

  19 december 2017 at 22:24 Reply
 • Janet Buter

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee

  19 december 2017 at 22:53 Reply
 • Esther Golstein

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ook dit weer een superleuke winactie, ik doe graag mee!

  19 december 2017 at 23:12 Reply
 • Marjolein

  Van harte gefeliciteerd!
  Supergave kadoos geef je weg! Hoop dat je vandaag ook onwijs verwent bent. Ik doe graag mee voor de Milly pie

  19 december 2017 at 23:17 Reply
 • Sylvia Groenbroek

  Ooohhh wat is dit GAAAAFFF!!!

  19 december 2017 at 23:38 Reply
 • Myrthe

  Leuke cover van de agenda heb je gekozen :).
  Ik heb afgelopen jaar een MillyPie gebruikt en ben er erg te spreken over. Ik ben dol op de verticale indeling. Het helpt mij erg dat er dan al uren bij staan. Dan kan ik makkelijker plannen :). Een agenda met voorgedrukte tijden is best moeilijk te vinden in de winkels.
  Ik had laatst al gezien dat ze nieuwe banden hebben ontworpen bij MillyPie. Ik heb nu een MillyBowtie. Als ik een nieuwe uit zou kiezen, zou dat de Milly Fly zijn. Ik vind het linnen zo mooi en ik vind het een bonus dat de ‘oude’ versie een vakje achterin heeft. Dan raak ik geen rommeltjes en blaadjes kwijt.
  Ik doe graag mee met de actie, zodat ik ook volgend jaar weer georganiseerd door het leven kan :).
  Ik volg je YouTube kanaal nog steeds als Myr Meer en uiteraard heb ik het filmpje een duimpje omhoog gegeven.

  19 december 2017 at 23:40 Reply
 • Veronique Laars

  Van harte met de BIG 30!! Nog 4 minuutjes en daaraan zie je wel dat ik heel erg hard op zoek ben naar een fijne planner 😉
  Geniet nog van je laatste verjaardagsminuten en geniet vooral van het komende jaar 🙂

  19 december 2017 at 23:57 Reply
 • Anita H.

  Officieel ben ik net te laat met reageren. De looptijd van deze actie was ook wel erg kort…. Hopelijk wordt er toch wat soepeler omgegaan met de regels. Ik wil hier dolgraag kans op maken. Ik ben een ramp in plannen. Het loopt vaak mis met allerlei afspraken. Gisteren nog de afspraak met de voetreflextherapeute vergeten… Ik heb dringend behoefte aan een goed systeem en ik denk dat dit wel eens zou kunnen werken. Ziet er ook nog super uit.

  20 december 2017 at 01:06 Reply
 • Lieke van Veen

  Super handig ik maak graag kans!
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  20 december 2017 at 17:45 Reply
 • petra zijlstra

  had meende ik al gereageerd
  maak graag kans nu ik na burnout mijn leven moet gaan plannen. gefeliciteerd nog

  21 december 2017 at 13:29 Reply
 • Blog | Terugkijkend op 2017 | Lovely Charlotte

  […] ik heb een leuke samenwerking gehad met Milly Pie. Nog steeds ben ik zó blij met deze planner! Ik maakte een review en video van de planner. Milly […]

  15 januari 2018 at 18:31 Reply
 • Lovely Pictures #1 | Januari, I love you! | Lovely Charlotte

  […] Beneden gaat Ifan meteen lekker spelen en ik maak mijn planning voor de komende week in m’n Milly Pie. Nog steeds ben ik zó blij met deze […]

  17 januari 2018 at 20:01 Reply
 • De drie dingen TAG, wie van de drie? | Lovely Charlotte

  […] ligt mijn Milly Pie standaard open op de juiste week op m’n bureau. Dé perfecte planner voor drukke (en een […]

  20 januari 2018 at 20:01 Reply
 • Lovely Pictures #8 | Julianatoren & Pasen | Lovely Charlotte

  […] met Wales en ben ik boven wat dingen gaan regelen en heb ik mijn nieuwe week gepland in mijn Milly Pie. Nog steeds zo blij […]

  4 april 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: